نيني سايت
ارائه خدمات روانشناسي

پرش دست و پاي نوزاد در خواب يا بازتاب يكه خوردن شامل انقباضاتي هستند كه جاي نگراني ندارد و حركاتش طبيعي است. اين انقباضات به كودك كمك مي‌كند تا حركات ابتدايي خود را به حركات هماهنگ تبديل كند. بازتاب يكه خوردن به دليل شنيدن صدا، ترس، رويا و … اتفاق مي‌افتد. و باعث تكان دست و پاي نوزاد مي‌شود. بسياري از محققان اين حركات را به رشد مهارت هاي حركتي نوزاد ربط مي‌دهند. براي‌جلوگيري از پرش‌دست و پاي نوزاد در خواب بايد محيط خواب كودك را آرام كنيد و نوزاد را از تنش دور سازيد.

منبع: پرش دست و پاي نوزاد در خواب | علت پريدن نوزاد

پرش دست و پاي نوزاد در خواب

پرش دست و پاي نوزاد در خواب به دلايل متفاوتي بستگي دارد. بازتاب يكه خوردن به دليل ترس از صدا و براي دفاع از خود انجام مي‌شود. برخي از اين پرش ها به دليل رويا ديدن و انقباضات ماهيچه اي است. محققان بر اين باورند كه در طول خواب زماني كه نوزاد به خواب REM مي‌رود اسپاسم ها و حركات بي معني به دليل رويا است. اين تكان ها با رشد حسي حركتي مرتبط است.

زماني كه كودك در خواب تكان مي‌خورد مدارهايي در مغز او كه در حال رشد هستند فعال مي‌شوند. برخي از محققان بر اين باورند كه انقباضات نوزاد به رشد مهارت هاي حركتي او كمك مي‌كند.

بازتاب يكه خوردن

بازتاب يكه خوردن به شكل هاي گوناگون باقي مي‌ماند. به اين گونه است كه نوزاد با صداي ناگهاني از اطراف دستانش را به سمت بيرون باز مي‌كند، انگشتانش را باز مي‌كند و پشتش را قوس مي‌دهد. نوزاد اين حركت را به منظور محافظت از خودش انجام مي‌دهد. بازتاب يكه خوردن از جهاتي به بازتاب مورو شباهت دارد و با تغيير سريع سر يا ضربه به بدن انجام مي‌شود.

بازتاب يكه خوردن باعث خم شدن بازوها و ساق مي‌شود. اين بازتاب به طور طبيعي تا نزديك به يك سالگي متوقف مي‌شود اما با شدت كمتري در طول عمر انجام مي‌شود.

علت پرش دست و پاي نوزاد در خواب

پرش دست و پاي نوزاد در خواب به عوامل مختلفي بستگي دارد. بسياري از نوزادان به دليل شنيدن‌صداهاي مختلف و انقباض دست و پاهايشان مي‌پرد. در ادامه در رابطه با علت پرش‌دست و پاي نوزاد در خواب اشاره كرده ايم.

1. تكان طبيعي نوزاد | پرش دست و پاي نوزاد در خواب

يكي از دلايل پرش دست و پاي نوزاد در خواب تكان خوردن هاي طبيعي نوزاد است. حتي نوزاد در بيداري نيز دست و پاهاي خود را تكان مي‌دهد. در واقع اين حركات عادي است و در بيداري نيز به طور مكرر هرچند كوتاه اتفاق مي‌افتد. نوزادان با ترس، آغوش گرفتن و حركات دست و پاي خود را در خواب تكان مي‌دهند.

2. بازتاب يكه خوردن

دومين دليل پرش دست و پاي نوزاد در خواب، بازتاب يكه خوردن است. زماني كه نوزادان با صدا غافلگير مي‌شوند، دست و پاي خود را تكان مي‌دهند و تمام بدن خود را سفت مي‌كنند. به همين دليل دست و پاهايش را باز مي‌كند و بازو ها و پاهاي خودش را به سمت عقب حركت مي‌دهد. اين رفلكس و بازتاب به طور كل چند ثانيه بيشتر طول نمي‌كشد.

3. سيستم عصبي نابالغ

سومين علت پرش دست و پاي نوزاد در خواب را به سيستم عصبي نابالغ مرتبط مي‌كنيم. نوزادان داراي سيستم عصبي نابالغ هستند و مسير سيگنال از مغز به اعضاي بدن هنوز كامل تشكيل نشده است. به همين دليل حركات نوزادان شايد تند و سريع به نظر برسد. پرش‌دست و پاي نوزاد در خواب پس از گذراندن چند هفته بعد از تولد كمتر مي‌شود.

4. كافئين شير مادر | پرش دست و پاي نوزاد در خواب

مادران شيردهي كه كافئين مصرف مي‌كنند با پرش دست و پاي نوزاد در خواب بيشتر مواجه مي‌شوند. مصرف زياد قهوه، چاي، نوشابه و نوشيدني هاي كافئين دار باعث كافئيني شدن شير مادر مي‌شود. كافئين زياد در شير باعث بروز علائم لرزش در نوزاد، به خواب نرفتن و تحريك پذيري مي‌شود.

5. حركات طبيعي نوزاد در خواب

پرش دست و پاي نوزاد در خواب با نام ميوكلونوس نيز شناخته مي‌شود. با حركات طبيعي و انقباضي نوزاد در خواب رشد حركتي و رشدي نوزاد تقويت مي‌كند.

6. كمبود ويتامين

كاهش سطح سديم در نوزاد باعث افزايش فعاليت هاي بدن در او مي‌شود. پرش دست و پاي نوزاد در خواب به دليل سطح پايين سديم در بدن است كه باعث تحريك پذيري او مي‌شود. اگر كودك عدم تعادل الكتروليتي دارد شايد به مايعات درون وريدي نياز داشته باشد.

7. قند خون پايين

يكي از علت هاي پرش دست و پاي نوزاد در خواب، قند خون پايين است. از نشانه هاي قند خون پايين لرزش بدن نوزاد است. زماني كه سطح قند خون نوزاد كاهش مي‌يابد، باعث لرزش در دست و پاي نوزاد مي‌شود.

8. سر و صداي محيط | پرش دست و پاي نوزاد در خواب

از اصلي ترين دلايل پرش دست و پاي نوزاد در خواب سر و صداي زياد است. نوزادان نسبت به بزرگسالان حساسيت بيشتري نسبت به صدا دارند. اين موضوع علاوه بر خواب با بيداري نوزادان نيز همراه است. تقريبا همه صداها توجه نوزادان را به خود جلب مي‌كند. و حتي باعث گريه و ترس نوزاد مي‌شود. بنابراين با هر صدايي مانند تلويزيون، بوق ماشين، موسيقي و … نوزاد از خواب مي‌پرد.

9. احساس ناامني

پرش دست و پاي نوزاد در خواب مي‌تواند به دليل احساس ناامني نيز باشد. نوزادان به دليل احساس غريزي كه در خواب دارند در خواب دست و پاي خود را تكان مي‌دهند. و علاقه دارند كه كنار والدين خود باشند. بهترين روش براي آرام سازي كودك از اين وضعيت بغل كردن نوزاد توسط پدر و مادر است. با اين روش نوزاد احساس امنيت مي‌كند و دست و پاي خود را تكان نمي‌دهد.

10. دندان در آوردن

دردهايي مانند دندان در آوردن از دلايل پرش دست و پاي نوزاد در خواب است. نوزادان از 3 ماهگي تا 1 سالگي دندان هايشان در مي‌آيد و دردي كه دارد باعث تكان دست و پاي نوزاد مي‌شود. براي كاهش درد نوزاد با پزشك مشورت كنيد تا داروهاي مخصوص نوزادان تجويز كند.

11. هواي اتاق نامناسب

نوزادان نسبت به آب و هوا بسيار حساس هستند. هواي نامناسب اتاق نوزاد را اذيت مي‌كند و باعث پرش دست و پاي نوزاد در خواب مي‌شود. اين واكنش اغلب با گريه و فرياد نوزاد نيز همراه است. اتاق بيش از اندازه سرد و گرم باعث اين اتفاق خواهد شد.

12. سخت نفس كشيدن

اگر نفس كشيدن كودك در خواب سخت باشد باعث پرش دست و پاي نوزاد در خواب مي‌شود. اغلب اين اتفاق طبيعي است و با سرفه همراه است. در نهايت باعث بيدار شدن نوزاد مي‌شود. البته توجه داشته باشيد زماني اين امر طبيعي است كه نوزاد كمتر از 6 ماه سن داشته باشد. در غير اين صورت بايد به پزشك مراجعه كنيد.

13. سرماخوردگي

سرماخوردگي هميشه باعث پرش دست و پاي نوزاد در خواب مي‌شود. بدن درد و سرفه باعث پرش‌دست و پاي نوزاد در خواب مي٬شود. اين تكان ها با خر خر كردن نوزاد و سرفه همراه است.

14. گرسنگي نوزاد | پرش دست و پاي نوزاد در خواب

زماني كه پرش دست و پاي نوزاد در خواب نمايان شد بايد به گرسنگي نوزاد شك كرد. نوزادان معمولا پس از 3 الي 4 ساعت شير خوردن احساس گرسنگي مي‌كنند. كه اين گرسنگي ابتدا با پرش دست و پا همراه است. و سپس گريه و بيداري در نوزاد مشاهده مي‌شود.

درمان پرش دست و پاي نوزاد در خواب

براي درمان و جلوگيري پرش دست و پاي نوزاد در خواب بايد محيط آرام و با برنامه اي را فراهم كنيد. نوزاد را از سر و صدا دور كنيد و براي خواب او برنامه منظمي فراهم كنيد. زماني كه نوزاد به خواب مي‌رود او را در آغوش بگيريد و پس از به خواب رفتن از او جدا شويد.

زماني كه كودك را پس از خوابيدن به تخت مي‌بريد و نوزاد را به حالت خم داخل تخت قرار مي‌دهيد، او احساس افتادن مي‌كند و حتي اگر به خواب عميقي رفته باشد از خواب بيدار مي‌شود يا عمل پرش دست و پاي نوزاد در خواب اتفاق مي‌افتد. اگر بازتاب يكه خوردن يا مورو كودك را از خواب مناسب باز مي‌دارد بهتر است قبل از خواب او را در آغوش بگيريد و تا جاي ممكن به بدن خود نزديك كنيد تا نوزاد آرامش را دريافت كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه بازتاب مورو كليك كنيد.

كلام آخر

پرش دست و پاي نوزاد در خواب در اكثر مواقع امر طبيعي است و به دلايل مختلفي اين اتفاق رخ مي‌دهد. بازتاب يكه خوردن در نوزادان به دليل محافظت و جلوگيري از ترس اتفاق مي‌افتد. نوزادان بازتاب هاي گوناگوني را تجربه مي‌كنند كه از بدو تولد براي محافظت آنها بوجود آمده است. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه پرش‌دست و پاي نوزاد در خواب مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: پرش دست و پاي نوزاد در خواب | علت پريدن نوزاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۰۵:۴۸ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

آيا چيزي راجع به روش گرفتن ترس نوزاد مي‌دانيد؟ ترس يك واكنش طبيعي است؛ اين واكنش از ابتداي تولد در همه ما وجود دارد و باعث مي‌شود خودمان را از بسياري از خطرات دور كنيم. بااين‌حال گاهي هم ممكن است نوزاد شما بي‌دليل بترسد. در حقيقت او احساس كرده كه در شرايط خطرناكي قرار گرفته است. به همين خاطر بيش از هميشه به كمك شما نياز دارد. اما اين كمك‌ها را از چه راهي بايد برايش انجام بدهيد؟اين سؤالي است كه براي بسياري از والدين پيش مي‌آيد. با اين حال اگر احساس مي‌كنيد شدت ترس كودك شما بيش از آني است كه بتوانيد كودك‌تان را با استفاده از روش‌هايي كه در ادامه گفته‌ايم آرام كنيد؛ بهتر است هرچه سريع‌تر از مشاوره كودك كمك بگيريد.

منبع: گرفتن ترس نوزاد

پيشگيري از ايجاد اختلال ترس در نوزادان

همان‌طور كه گفتيم ترس يك واكنش طبيعي در همه ما است. همه انسان‌ها وقتي احساس مي‌كنند در خطر قرار گرفته‌اند مي‌ترسند. اما طبيعتاً اين خطر در سنين مختلف و باتوجه‌به توانايي هركدام از ما متفاوت خواهد بود. به همين خاطر است كه شايد احساس كنيد نوزاد شما از موضوعات ساده‌اي مي‌ترسد. اما به‌خاطر داشته باشيد كه اين موضوعات براي خود نوزاد ساده نيستند. بلكه اين كم بودن توانايي آن‌ها در دفاع از خود است كه باعث مي‌شود خيلي چيزها براي او ترسناك به نظر برسند. از جمله مواردي كه كودك احساس مي‌كند ممكن است از آن‌ها آسيب ببيند به شرح زير است. براي گرفتن ترس نوزاد به عوامل زير توجه كنيد.

  • صداي بلند
  • اشيا بزرگ
  • افراد غريبه
  • جدا شدن از نزديكان و به‌خصوص مادر
  • تغيير در محيط آشناي خانه

نشانه‌هاي ترس در نوزادان

گريه مهم‌ترين و بارزترين نشانه ترس است. كودكان از اين طريق مي‌خواهند والدين خود را خبر كنند و به آن‌ها بگويند كه توي دردسر افتاده‌اند. به همين خاطر يكي از توصيه‌هايي كه به والدين مي‌شود اين است كه نسبت به گريه‌هاي فرزندتان بي‌توجه نباشيد.

اما ترس نوزاد به‌غيراز گريه كردن نشانه‌هاي ديگري نيز دارد. براي مثال در ترس‌هاي شديد معمولاً رنگ صورت نوزاد سفيد مي‌شود؛ گاهي اوقات ممكن است تنفس آنها براي چند ثانيه قطع بشود. جمع‌كردن دست‌وپا، نگاه‌هايي كه مثل هميشه نيستند، از خواب پريدن يا حتي استفراغ مي‌توانند از نشانه‌هاي ترس باشند.

از بين بردن ترس نوزاد در خواب

بسياري از پدر و مادرها اين تجربه را دارند كه نوزادشان شب‌ها با گريه از خواب بيدار مي‌شود. شب بيدارشدن نوزاد مي‌تواند دلايل بسياري داشته باشد اما يكي از دلايل اصلي آن نيز ترسيدن نوزاد است. تاريكي شب مي‌تواند يكي از دلايلي باشد كه احساس ترس فرزند شما را چندبرابر مي‌كند. آن‌ها با گريه كردن مي‌خواهند از اين موضوع مطمئن بشوند كه مادر در كنارشان حضور دارد.

به همين خاطر است كه مشاورين توصيه مي‌كنند در ماه‌هاي اول پس از تولد نوزاد را پيش خودتان بخوابانيد و اجازه بدهيد او احساس امنيت داشته باشد. چيدن چند بالشت در اطراف نوزاد يكي ديگر از راهكارهايي است كه مي‌توانيد از آن استفاده كنيد. اين كار باعث مي‌شود كودك احساس نكند محيط اطرافش خالي است و اين باعث كم‌شدن ترس وي خواهد شد.

عوارض عدم درمان ترس نوزاد

بسياري از پدر و مادرها ترس‌هاي فرزندشان را جدي نمي‌گيرند و اقدامي براي گرفتن ترس نوزاد نمي كنند. شايد خيلي از ما فكر مي‌كنيم ترس‌ها بخش عادي از جريان زندگي هستند و دير يا زود از بين خواهند رفت. واقعيت اين است كه بله؛ ترس‌ها مرحله طبيعي از رشد هستند؛ اما اين‌گونه نيست كه بي‌توجهي به آن‌ها هيچ عارضه‌اي براي فرزند شما نداشته باشد. به همين خاطر اگر فرزند شما از يك موضوع خاص مي‌ترسد يا شدت ترس‌هاي او زياد است بهتر است حتماً اين موضوع را پيگيري كنيد.

كودكان به‌خصوص در اولين سال زندگي به دنبال يافتن امنيت هستند. امنيت موضوعي است كه دقيقاً در مقابل ترس قرار دارد. به همين خاطر اگر فرزند شما درگير ترس باشد در احساس امنيت او اختلال ايجاد مي‌شود. اين اختلال مي‌تواند حتي تا بزرگسالي نيز همراه كودك باقي بماند.

كساني كه اين ترس را تا بزرگسالي همراه خود دارند معمولاً احساس مي‌كنند كه جهان جاي امني براي زندگي نيست و در روابط بين‌فردي و صميمي خود نيز دچار مشكل مي‌شوند. به‌علاوه ممكن است ترس از يك موضوع خاص از زماني نوزادي شروع شود و تا بزرگسالي ادامه پيدا كند. اگرچه احتمال فوبي‌هايي كه از سنين نوزادي شروع مي‌شوند، بسيار كم است بااين‌حال به‌طورقطع نمي‌توان گفت كه فوبي‌ها از نوزادي به سنين ديگر ادامه پيدا نمي‌كنند.

راه هاي گرفتن و از بين بردن ترس نوزاد

همان‌طور كه گفتيم احساس امنيت مهم‌ترين نياز كودك است. به همين خاطر بهترين واكنشي كه مي‌توانيد در مقابل ترس نوزاد انجام بدهيد اين است كه به او احساس آرامش و امنيت بدهيد. براي گرفتن ترس نوزاد او را در آغوش بگيريد؛ ببوسيد و با او ارتباط چشمي برقرار كنيد. سعي كنيد با استفاده از جملاتي مثل اينكه (من كنارت هستم)، (اجازه نمي‌دهم چيزي به تو آسيب بزند) يا ساير جملاتي كه احساس آرامش را در فرزند شما زنده مي‌كند، حس امنيت را در او ايجاد كنيد كه حمايت شما را در كنار خودش دارد.

از ديگر راهكارهايي كه مي‌توانيد امتحان كنيد اين است كه تا جاي ممكن محيط اطراف كودك را آرام و امن نگه داريد. اگر احساس مي‌كنيد چيزي در خانه هست كه اين آرامش را به هم مي‌زند بهتر است آن را از ديد فرزندتان پنهان كنيد.

1- گرفتن ترس نوزاد با دادن شير

نوزاد هنوز درك كاملي از مسائل پيرامون خود ندارد. سينه مادر اولين تجربه نوزاد از محيط اوست. پس وقتي او احساس گرسنگي مي كند و شما به موقع او را در آغوش مي گيريد و شير مي دهيد، او متوجه مي شود كه مادر براي مراقبت و سير كردن او حضور دارد. نوزاد احساس امنيت مي كند. در هر زماني كه دچار ترس شد؛ براي گرفتن ترس نوزاد كافي است او را بغل كنيد و اين احساس امنيت اوليه را در او زنده كنيد.

2- نوزاد را در آغوش بگيريد

براي گرفتن ترس نوزاد اولين اقدام شما بغل كردن او بايد باشد. نوزاد از دوران جنين با بو، صدا و گرماي بدن مادر انس مي گيرد. جالب است بدانيد كه نوزاد حتي پدر خود را نيز با صدايش مي شناسد. پس او را در آغوش بگيريد و با كمي نوازش او را آرام كنيد.

3- گرفتن ترس نوزاد با ايجاد آرامش در محيط

صداهاي ناگهاني و زياد محيط نوزاد را مي ترساند. پس براي گرفتن ترس نوزاد را از محيط شلوغ و پر سر و صدا خارج كنيد. نوزاد شما براي آرام گرفتن نياز به زمان دارد. پس صبور باشيد.

4- جلوي نوزاد جر و بحث نكنيد

شايد فكر كنيد كه نوزاد متوجه دعوا و كلكل هاي والدين و اطرافيان نمي شود. بله شايد او معناي حرف ها را كامل درك نكند. اما تنش و احساس والدين را به خوبي درك مي كند. پس براي گرفتن ترس نوزاد هرگز در مجاورت او دعوا نكنيد.

5- براي گرفتن ترس نوزاد حضور داشته باشيد

نبود والدين و غيبت هاي طولاني مدت موجب عدم اطمينان نوزاد مي شود. شما موظف به رسيدگي و حضور در كنار نوزاد تان هستيد. قبل از تلاش براي گرفتن ترس نوزاد بايد نقش شما در نظر نوزاد مشخص شده باشد. به همين دليل است كه بيشتر نوزادان در آغوش مادر آرامش مي گيرند. چرا كه بيشترين زمان را با او مي گذرانند.

چه زماني براي گرفتن ترس در نوزاد بايد از مشاور كمك بگيريم؟

همان‌طور كه گفتيم ترس‌ها مي‌توانند عوارض بسياري داشته باشند. اگرچه در اكثر مواقع جاي نگراني نيست و دير يا زود ترس فرزند شما از بين مي‌رود؛ اما اگر احساس مي‌كنيد ترس‌ها يكي از نشانه‌هاي زير يا هر نشانه غيرعادي ديگري دارد بهتر است راجع به اين موضوع از يك مشاور كودك كمك بگيريد:

  • شدت ترس بيش از چيزي است كه انتظار آن را داشته باشيد.
  • با در آغوش گرفتن نوزاد نيز ترس او آرام نمي‌شود.
  • كودك هر بار به جز گريه كردن نشانه‌هايي مانند قطع تنفس يا استفراغ را نشان مي‌دهد.
  • ترس‌ها براي مدت طولاني ادامه پيدا مي‌كنند و از بين نمي‌روند.

براي دريافت مشاوره در زمينه گرفتن ترس نوزاد مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد

سؤالات متداول

چطور بايد با ترس نوزاد برخورد كرد؟

بهتر است كودك را در آغوش بگيريد و با او صحبت كنيد و احساس آرامش و امنيت را در كودك ايجاد كنيد.

چه زماني براي ترس كودك بايد به روان‌شناس مراجعه كرد؟

اگر ترس كودك شديد است و با استفاده از راهكارهايي مثل بغل كردن آرام نمي‌شود بهتر است از يك مشاور كودك كمك بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: گرفتن ترس نوزاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: گرفتن ترس نوزاد،
موضوع:
[ ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۱:۰۳:۰۲ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

فراموش كردن همسر سابق پروسه سختي است كه افراد را تا مدت ها با خود درگير مي‌كند. كنار آمدن با گذشته و جدايي سختي هاي خود را دارد. احتمالا افرادي را ديده ايد كه سالها پس از جدايي هم چنان فكرشان درگير نامزد سابقشان است و حتي افرادي نيز وجود دارند كه به طور منطقي عشق سابق خود را به فراموشي سپرده اند.

منبع: فراموش كردن همسر سابق | مدت زمان لازم براي فراموشي

روزگاري به فردي علاقه داشته ايد كه حال نيست! شرايط سخت و دشواري است. اما بايد بپذيريد، اصرار بر ماندن درست نيست و شما را فردي ضعيف نشان مي‌دهد.

فراموش كردن همسر سابق با كمك از روانشناس راحت است. فراموشي به تنهايي سخت و طاقت فرسا است. در ادامه در رابطه با روش هاي روانشناسي فراموش كردن همسر سابق توضيح داده ايم. اما بهتر است تا روانشناس و مشاور را براي كمك در نظر بگيريد. براي كمك به خود از روانشناسان و مشاورين راهنمايي بگيريد.

فراموش كردن همسر سابق

طلاق يا حتي رهايي تجربه تلخي است كه خيلي از اطراف كسب كرده اند. اما فراموش كردن همسر سابق كار هر كسي نيست و خيلي از افراد به دليل بي اطلاعي از راه هاي فراموشي همچنان با خاطرات درگير هستند. براي همه افراد اين فراموشي سخت است. گاهي فراموش نكردن آثار مخرب و جبران ناپذيري را برجا خواهد گذاشت.

دلايل زيادي براي فراموش نكردن وجود دارد. علاقه به همسر سابق، خاطرات زيبا و … دخيل در فراموش نكردن هستند. اما براي ادامه زندگي بايد روش هاي فراموش كردن همسر سابق را ياد بگيريد و پياده كنيد. گاهي اين افكار به قدري آسيب زا مي‌شوند كه شما را به افسردگي دچار مي‌كنند و طعم زندگي زيبا را براي شما تلخ مي‌كنند.

راهكار براي فراموش كردن همسر سابق

براي فراموش كردن همسر سابق بايد از روانشناسان كمك بگيريد و با تكيه بر علم روانشناسي به خود كمك كنيد. فراموش نكردن همسر سابق فقط و فقط به شما آسيب وارد مي‌كند و راه شما را دشوار مي‌كند. لذت نبردن از زندگي اصلي ترين ضرر فراموش نكردن همسر سابق است. در ادامه در رابطه با فراموش كردن همسر سابق به سبك روانشناسي شما را راهنمايي كرده ايم.

1. نبود همسر سابق خود را بپذيريد

عصبانيت، ناراحتي و خشم از مراحل شكست عشقي محسوب مي‌شود. اگر خيانت دليل جدايي باشد شما را با شدت بالاتري از اين احساسات روبرو مي‌كند. و مدت زمان بيشتري براي فراموش كردن همسر سابق نياز داريد.

اگر اين مدت سالها طول بكشد قطعا به شما آسيب هاي رواني و فشارهاي سنگيني وارد مي‌كند. با فراموش نكردن تنها خودتان را آزاد مي‌دهيد و از زندگي شيرين و زيبا خود را محروم مي‌كنيد.

پذيرش شكست عشقي و رهايي اولين مرحله براي فراموش كردن همسر سابق است كه بسيار نيز سخت و دشوار مي‌باشد. سعي كنيد به نبود همسر سابق خود عادت كنيد و خاطراتش را از ذهن خود پاك كنيد. بايد حتما مراحل شكست عشقي را طي كنيد تا به پذيرش برسيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مراحل شكست عشقي كليك كنيد.

2. اصرار بي جا نكنيد

براي فراموش كردن همسر سابق همه چيز را رها كنيد. هرگز اصرار و سماجت بي جا نكنيد و اگر كسي شما را نمي‌خواهد قبول كنيد و در نهايت به رهايي بسپاريد. فراموشي و رهايي سخت ترين مرحله شكست عاطفي است، اما چاره اي نيست و بايد خود را براي زندگي جديد و لذت از فعاليت ها آماده كنيم.

رهايي به تلاش زيادي احتياج دارد و باعث افزايش اعتماد به نفس شما مي‌شود. به خود احترام بگذاريد، قدر خودتان را بدانيد و با اصرار به خودتان بي احترامي نكنيد.

3. براي فراموش كردن همسر سابق به فعاليت هاي مورد علاقه بپردازيد

شكست عشقي نياز به ترميم و تنهايي دارد. همه افراد اين موضوع را درك مي‌كنند. اما تنهايي نيز دوره اي دارد و نبايد تمام وقت و زمان خود را با تنهايي سپري كنيد. خودتان را در خانه و اتاق حبس نكنيد و فرصت كسب تجربه هاي جديد به خود بدهيد. براي رهايي و پذيرش بايد به بيرون برويد، با دوستان‌تان ارتباط برقرار كنيد و زمان خود را با فعاليت هاي مورد علاقه تان سپري كنيد.

ورزش، طبيعت گردي و هواي تازه باعث روحيه به شما مي‌شود. به اين موضوع فكر كنيد كه قبل از رابطه با همسرتان زندگي مي‌كرديد و بعد از نبود آن هم توانايي ادامه زندگي خواهيد داشت.

4. بازگشت به عشق سابق را فراموش كنيد

بعد از شكست عاطفي روزگار براي شما جذاب و شيرين نخواهد بود. هيچگاه مانند گذشته نمي‌توان زندگي كرد. همه افراد اين موضوع را درك مي‌كنند. اما به چه قيمتي؟ فراموش نكردن همسر سابق به قيمت لذت نبردن از زندگي؟ چرا همه زندگي خود را وقف افرادي مي‌كنيد كه شما را نخواسته اند؟

كمي منطقي فكر كنيد و با كمك از روانشناس تمام موضوعاتي كه باعث برهم خوردن رابطه شده است را بررسي كنيد. زندگي آنقدر هم طولاني نيست كه به گذشته باز گرديد و تمام راه هاي اشتباه و سخت را دوباره تكرار كنيد.

اين موضوع را در نظر داشته باشيد كه اگر همسرسابق شما خيانت كرده است، احتمال زياد دوباره اين اتفاق خواهد افتاد. براي فراموش كردن همسر سابق فرصت هاي جديد و تجربه زندگي جديد را امتحان كنيد و از بند بازگشت به عشق سابق دوري كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه شرايط ازدواج با همسر سابق كليك كنيد.

5. به خودتان اهميت بدهيد

يكي از اصلي ترين راه هاي فراموش كردن همسر سابق اهميت به خود است. تمام زمان و پول را صرف خودتان كنيد. براي خودتان خرج كنيد. به سراغ تفريح هاي مورد علاقه تان برويد. براي تقويت روحيه تان بايد به خودتان اهميت دهيد تا اعتماد به نفستان افزايش پيدا كند. سعي كنيد به خودتان اعتماد كنيد و به سراغ فعاليت هاي مورد علاقه تان برويد.

6. براي فراموش كردن همسر سابق خاطرات جديد بسازيد

خاطرات جديد به فراموش كردن همسر سابق كمك مي‌كند. سعي كنيد به مكان هايي كه با همسر سابق خاطره داريد نرويد و در مكان هاي جديد خاطره سازي كنيد. اگر براي خودتان خاطرات بسازيد، خاطرات گذشته كمرنگ مي‌شود و به تدريج كسب تجربه هاي جديد جزو فعاليت هاي زندگي شما قرار خواهد گرفت. ورزش هاي جديد امتحان كنيد. سبك لباس جديد انتخاب كنيد و به مكان هاي جديد سفر كنيد.

7. هرگز به همسر سابق خود زنگ نزنيد

اگر همسر يا نامزدتان خواست كه بعد از جدايي با يكديگر ارتباط داشته باشيد هرگز نپذيريد. براي فراموش كردن همسر سابق بايد نامزدتان را به كل از زندگي حذف كنيد. با اين اتفاق نه تنها نمي‌توانيد او را فراموش كنيد، بلكه خاطرات و فكر او دائم در زندگي شما خواهد ماند و آسيب هاي جبران ناپذيري را به همراه خواهد داشت.

اگر در تلاش براي فراموش كردن همسر سابق هستيد تمام دايره ارتباطات با او را بايد از بين ببريد.

8. به تغيير سبك زندگي فكر كنيد

يكي از راه هاي تاثيرگذار فراموش كردن همسر سابق ، تغيير سبك زندگي است. ليستي از تمام كارهاي مورد علاقه تان كه با وجود همسر سابق نمي‌توانستيد انجام دهيد تهيه كنيد.

اتاق خود را از تمام خاطرات او پاك كنيد. احتمالا كادو ها و گل هاي خشكي در اتاق شما از طرف نامزد سابقتان بر جاي مانده است. تمام اين وسايل را دور بريزيد و هداياي نامزد سابقان را به افراد نيازمند اهدا كنيد. هرچه كمتر از نامزدتان آثار بماند، زود تر و راحت تر او را فراموش مي‌كنيد.

9. براي فراموش كردن همسر سابق به كشف استعدادها بپردازيد

بايد براي فراموش كردن همسر سابق قوي و مصمم عمل كنيد. هيچ چيزي غير ممكن نيست و شما نيز لايق زندگي با آرامش و بدون دغدغه فكري هستيد. علاقه مندي ها و استعداد هاي خود را داخل دفترچه اي يادداشت كنيد و به تقويت آنها بپردازيد. با نوشتن محاسن و كشف استعدادهايتان خودتان را متقاعد خواهيد كرد كه تصميم درستي گرفته ايد و براي فراموش كردن همسر سابق خود مصمم تر عمل خواهيد كرد.

10. دوباره عشق را تجربه مي كنيد

اگر رابطه قبلي تان موفق نبوده است سعي كنيد با دقت بيشتري وارد رابطه جديد شويد. عشق دوباره و جايگزيني يكي از راهكارهاي فراموش كردن همسر سابق است. خود را لايق بهترين هاي بدانيد و تمام زندگي تان را صرف عشق سابق نكنيد.

حتما افراد مناسب شما وجود خواهند داشت كه رابطه خوب را با او تجربه خواهيد كرد. به خود فرصت عشق جديد بدهيد و براي ادامه زندگي باقي عمرتان را با فردي كه مناسب شماست سپري كنيد.

كلام آخر

فراموش كردن همسر سابق شايد براي دسته اي افراد سخت و براي دسته اي ديگر كار آساني باشد. اما اثرات منفي بر روحيات و روان افراد مي‌گذارد. بنابراين براي رهايي از اين اتفاقات بايد از روانشناس كمك بگيريد. روانشناسان علاوه بر اينكه به فراموشي آسان شما كمك مي‌كنند، از آسيب هاي بعد از جدايي جلوگيري مي‌كنند. مركز مشاوره ذهن نو به صورت حضوري و تلفني به مراجعان خدمات ارائه مي‎دهد. براي‌كسب اطلاعات بيشتر با شماره زير تماس حاصل فرماييد.

براي دريافت مشاوره در زمينه فراموش كردن همسر سابق مي توانيد از طريق شماره تلفن 02191002360 با متخصصان تحصيلي در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو صحبت كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: فراموش كردن همسر سابق | مدت زمان لازم براي فراموشي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۴۰:۳۹ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

تست ترياك از مهم‌ترين و شايع‌تر ين تست‌هاي قبل ازدواج و استخدام در مراكز عمومي است. ترياك يكي از قديمي‌ترين و ارزان‌ترين مواد مخدري است كه عمدتاً توسط افراد مصرف مي‌شود. اصلي ترين ماده شيميايي كه در ترياك وجود دارد مورفين است و 11 تا 16 درصد ترياك را ماده مورفين تشكيل مي‌دهد.

منبع: تست ترياك

مصرف طولاني مدت اين ماده منجر به ايجاد مقاومت در بدن و در نتيجه اعتياد مي‌شود. از آنجايي كه مصرف ترياك در جامعه شيوع نسبتاً بالايي دارد، بسياري افراد براي انجام فعاليت‌هايي نظيير ازدواج، استخدام و… نياز به انجام تست عدم اعتياد دارند. اگر نياز به دانستن اطلاعات بيشتري در ارتباط با تست ترياك داريد، به شما پيشنهاد مي‌كنيم كه تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد. در ادامه مقاله به بررسي كامل راه‌هاي ترك ترياك مي‌پردازيم.

تست ترياك

ماده اصلي ترياك مورفين است كه خاصيت تسكين دهي دارد. اين ماده در تمام آزمايش‌ها و تست‌هاي اعتياد قابل تشخيص است. به طور كلي آزمايش تشخيص اعتياد چه ماده ترياك باشد يا هر ماده ديگري بايد توسط يك پزشك يا متخصصين بهداشت روان انجام شود. در سال‌هاي اخير علاوه بر روش‌هاي سنتي تشخيص مواد، ارزيابي‌هاي رواني هم انجام مي‌شود. در نتيجه يك تشخيص كامل براي تست اعتياد كه مي‌تواند اعتياد به ترياك باشد يا ماده ديگر، توسط چندين متخصص از جمله پزشك، روان‌پزشك و يا روان‌شناس انجام مي‌شود.

تفاوت تست ترياك با ساير تست‌هاي اعتياد

اولين نكته‌اي كه ممكن است به ذهن شما خطور كند اين است كه آيا تفاوتي بين تست ترياك و ساير مواد مخدر وجود دارد يا خير؟ در پاسخ بايد گفت به دليل وجود ميزان نسبتاً بالاي ماده مورفين در ترياك تمام آزمايش‌هايي كه براي تشخيص مورفين به كار مي‌روند قابليت تشخيص ترياك را هم دارند. در واقع تمام مواد هم خانواده ترياك مانند شيره، هرويين، كراك، مورفين و حتي كدئين را مي‌توان به يك صورت تشخيص داد. درحالي كه براي تشخيص ساير مواد مخدر مانند آمفتامين‌ها، شيشه، حشيش، گل و… آزمايشات متفاوتي نسبت به ترياك و مواد هم خانواده آن انجام مي‌شود.

تست ترياك چه چيزي را مي‌سنجد؟

ترياك يكي از قديمي‌ترين انواع مخدرها است. آنچه در ترياك و تمام مشتقات آن باعث احساس آرامش و لذت مي‌شود ماده‌اي به نام مورفين است. به همين خاطر تقريباً تمامي تست‌هاي ترياك وجود مورفين را در بدن بررسي مي‌كنند. در نتيجه با استفاده از اين تست شما مي‌توانيد علاوه بر خود ترياك، اعتياد به مخدرهايي مثل شيره، هروئين، كراك و ساير مشتقات ترياك را نيز بررسي كنيد. به‌طوركلي مي‌توانيم بگوييم كه شما اگر از هر نوع تست اعتيادي استفاده كنيد اعتياد به ترياك را تشخيص خواهد داد. اما اين قانون براي ساير مواد مخدر صدق نمي‌كند. شما براي تشخيص اعتياد به آمفتامين‌هايي مثل شيشه بايد از تست‌هاي خاصي استفاده كنيد.

انواع تست مصرف ترياك

قديمي‌ترين و شايع‌ترين روش‌هايي كه براي تست ترياك استفاده مي‌شود از راه آزمايش خون و ادرار است. همچنين جديدا روش‌هايي به وجود آمده كه نسبت به آزمايش خون و ادرار شيوع كمتري دارد اما در شرايط خاصي از اين روش‌ استفاده مي‌شود كه عبارت‌اند از آزمايش بزاق، عرق و آزمايش نمونه مو. با اين حال با توجه به اين كه پاسخ تست آزمايش خون و بزاق به دليل اينكه تنها پس از چند ساعت مصرف ترياك اعتبار دارند، معمولاً كمتر استفاده مي‌شوند.

از آنجايي كه اثر مصرف ترياك تا چند روز در ادرار باقي مي‌ماند معمول‌ترين تست تشخيص اعتياد، استفاده از نمونه ادرار است. مواد هم خانواده ترياك مانند هرويين، مورفين و متادون معمولا 2 تا 10 روز در ادرار قابل تشخص هستند. با اين حال دقت آزمايش هميشه به صورت 100 درصد صحيح نيست. دقيق ترين روش تست ترياك استفاده از نمونه مو است، اما با توجه به گران بودن اين تست، كمتر مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

بررسي نمونه ادرار

متداول‌ترين روش براي تست اعتياد به ترياك بررسي نمونه ادرار است. تست ترياك از طريق نمونه ادرار موادي كه پس از تجزيه ترياك از بدن دفع مي‌شوند را مورد بررسي قرار مي‌دهد. اين آزمايش معمولاً توسط تست‌هاي نواري يا كروماتوگرافي انجام مي‌شود؛ و به خاطر سرعت بالايي كه در جواب‌دهي دارد و هزينه نسبتاً پايين بيشتر از ساير روش‌ها مورداستفاده قرار مي‌گيرد. باتوجه‌به عواملي مانند ميزان مصرف، مدت مصرف، وزن و … تست ادرار قادر است استفاده از ترياك را در 2 تا 6 روز گذشته نشان بدهد.

آزمايش خون

يكي ديگر از روش‌هاي تست ترياك آزمايش خون است. اين روش نسبت به بررسي نمونه ادرار، زمان و هزينه بيشتري مي‌برد. به‌علاوه با استفاده از آزمايش خون، مصرف مواد را حداكثر تا 3 روز پس از استفاده مي‌توانيم رديابي كنيم. به همين خاطر اگرچه آزمايش خون نسبت به ادرار دقت بيشتري دارد بااين‌حال كمتر مورداستفاده قرار مي‌گيرد.

بررسي نمونه مو

اگر به دنبال يك روش قطعي براي تشخيص اعتياد به ترياك هستيد بهتر است از نمونه مو استفاده كنيد. در اين روش شما مي‌توانيد استفاده از ترياك را حتي تا 6 ماه قبل مورد بررسي قرار دهيد. به‌علاوه متخصصين معتقدند كه بررسي نمونه مو دقت بسيار بالايي دارد. بااين‌حال به اين خاطر كه اين روش نياز به تجهيزات مخصوصي داشته و استفاده از آن هزينه بالايي دارد معمولاً كمتر مورداستفاده قرار مي‌گيرد.

نحوه منفي شدن تست اعتياد به ترياك

باتوجه به نقش كليدي اعتياد در سلامت جسم و روان، شايد اولين فكري كه به ذهن بسياري از افراد معتاد خطور مي‌كند منفي كردن پاسخ تست اعتياد است. منفي كردن پاسخ تست ترياك و به طور كلي هر ماده مخدري به راحتي و سادگي قابل انجام نيست. يكي از شايع‌ترين روش‌هايي كه برخي افراد از آن استفاده مي‌كنند قطع مصرف ماده مخدر در يك دوره چند روزه است. همانطور كه گفته شد مواد هم خانواده ترياك به طور ميانگين 2 تا 10 روز در بدن باقي مي‌مانند.

با اين حال مهم‌ترين عاملي كه براي ماندگاري مواد در بدن وجود دارد، ميزان مصرف ماده ترياك است. به عنوان مثال ممكن است براي شخصي كه به صورت تفنني مصرف مي‌كند سه روز و براي شخصي كه ساليان سال اعتياد داشته اين عدد به 10 روز برسد. پس يكي از روش‌هاي منفي كردن پاسخ تست ترياك كه به راحتي هم امكان پذير نيست، عدم مصرف موقت ماده مخدر ترياك است.

بهترين راه براي منفي كردن پاسخ تست اعتياد بيرون ريختن اين مواد از بدن است، اما همانطور كه مي‌دانيد انجام اين كار به سادگي و راحتي قابل انجام نيست. با اين‌حال روش‌هايي وجود دارد كه مي‌تواند در اين امر موثر واقع شوند كه مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

1. نوشيدن زياد آب و رقيق كردن نمونه آزمايش

2. مصرف داروهاي جايگزين

3. ورزش كردن

4. تعويض نمونه آزمايش

5. تغيير PH نمونه ( به وسيله افزودن موادي مانند بزاق، مني، اشك، آبليمو، ناخن، خون و يا ساير مواردي كه PH خون را تغيير مي‌دهد)

آيا مصرف دارو هاي ديگر مي تواند نتيجه تست اعتياد به ترياك را مثبت كند

به طور كلي مي توان گفت بله اين احتمال وجود دارد. برخي از دارو هاي مسكن و همچنين دارو هاي كدئين دار در نتيجه تست اعتياد به ترياك تاثير دارد. پس اگر تحت نظر پزشك در حال مصرف داروي خاصي هستيد بهتر است با پزشكان قبل از انجام تست اعتياد به ترياك مشورت كنيد.

نتيجه مثبت تست ترياك و برخورد اطرافيان

يكي از مهم‌ترين سؤالاتي كه براي خانواده‌ها پيش مي‌آيد راجع به برخورد با فرد معتاد است. وقتي تست اعتياد يك نفر مثبت شد بايد با او چطور برخورد كنيم؟ در بيشتر مواقع اين موضوع آن‌قدر ذهن شما را به هم مي‌ريزد كه احتمالاً دست به رفتارهاي پرخاشگرانه بر عليه فرد مي‌زنيد. اما به خاطر داشته باشيد كه اين رفتار شما تنها باعث مي‌شود كه بيمار بيشتر و بيشتر به سراغ استفاده از مخدرها برود. تحقيقات نشان داده كه هرچقدر برخورد شما با بيمار معتاد حمايتي‌تر باشد احتمال ترك كردن اعتياد نيز بيشتر خواهد بود.

تست ترياك و اهميت مشاوره

اعتياد يكي از بزرگ‌ترين مشكلاتي است كه مي‌تواند براي يك فرد يا خانواده پيش بيايد. اين بيماري پيامدهاي منفي اجتماعي، خانوادگي و مالي بسياري را به همراه دارد. بااين‌حال همان‌طور كه ديديد راه‌هايي براي منفي كردن تست اعتياد وجود دارد. به همين خاطر است كه متخصصين معتقدند بهترين راه مبارزه با اعتياد كمك‌گرفتن از مشاورين است. مشاورين در زمينه اعتياد مي‌توانند از راه‌هاي زير به شما كمك كنند.

پيشگيري

اولين و بهترين راه اين است كه شما پيشگيري از درگيري با اعتياد را آموزش ببينيد. مشاورين با آگاهي دادن راجع به مخدرهاي مختلف و همين‌طور آموزش مهارت‌هايي مثل مديريت هيجان يا قدرت نه گفتن، به شما كمك مي‌كنند تا از درگيرشدن با اعتياد پيشگيري كنيد.

شناسايي نشانه‌هاي اعتياد به ترياك

ديديد كه راه‌هاي مختلفي براي منفي كردن تست اعتياد وجود دارد. در چنين شرايطي چطور مي‌توانيم اعتياد به ترياك را در فرد شناسايي كنيم؟ يكي از بهترين روش‌ها در اين زمان كمك‌گرفتن از مشاور متخصص است. اعتياد به ترياك نشانه‌هايي را در رفتار فرد از خودش باقي مي‌گذارد. روان‌شناسان با بررسي اين ويژگي‌ها مي‌توانند استفاده از ترياك را در فرد شناسايي كنند.

مثبت شدن تست ترياك و روش‌هاي درماني

جلسات روان‌شناسي يا بازپروري يكي از مهم‌ترين بخش‌هاي درمان اعتياد هستند. در اين جلسات به بيمار كمك مي‌شود كه در مقابل وسوسه استفاده از ترياك مقاومت كند.

خانواده‌درماني

يكي از كارهاي مشاورين اين است كه با خانواده بيماران درگير با اعتياد صحبت مي‌كنند. آنها جلسات آموزشي راجع به نحوه برقراري ارتباط با بيمار را براي خانواده‌ها برگزار مي‌كنند. اين كار مي‌تواند شرايط روحي خانواده و همين‌طور فرد معتاد را به‌مراتب بهتر از قبل كند.

براي دريافت مشاوره ترك اعتياد تلفني مي توانيد از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي ذهن نو تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا با يك بار مصرف كردن ترياك به آن اعتياد پيدا مي‌كنيم؟

مصرف مواد مخدر چه به صورت كوتاه مدت و چه به صورت بلند مدت تاثيرات مختلفي بر روان و جسم انسان مي‌گذارند، به طوريكه حتي با يك بار مصرف مواد تغييراتي در مغز و بدن انسان صورت مي‌گيرد. اين مسئله نشان دهنده آن هست كه حتي يك بار مصرف مواد مخدر مي‌تواند بر بدن و مغز انسان تاثير منفي بگذارد.

آيا مي‌توان پاسخ آزمايش ترياك را منفي كرد؟

بله راهكارهاي متعددي وجود دارد كه افراد به وسيله آن‌ها پاسخ تست اعتياد خود را منفي مي‌كنند. از اين روش‌ها مي‌توان به تعويض نمونه، جايگزين كردن دارو، رقيق كردن ادرار و غيره اشاره كرد. اما با اقدامات سختگيرانه ازمايشگاه ها اين روش ها نتيجه بخش نيست، پس اگر مجبور به آزمايش هستيد حتما براي ترك ترياك اقدام كنيد.

اگر پس از منفي بودن تست نيز همچنان به فرد مشكوك بوديم چه بايد بكنيم؟

اگر فكر مي‌كنيد كه فرد با استفاده از روش‌هايي تست اعتياد خود را منفي كرده، به يك روانشناس متخصص در زمينه اعتياد مراجعه نماييد تا شما را در اين زمينه راهنمايي كند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تست ترياك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: تست ترياك،
موضوع:
[ ۲۹ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۳۳:۱۱ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

هفته سي و هفتم بارداري با شور و شوق فراواني براي مادر همراه است. چراكه طي اين هفته جنين براي تولد به قسمت پايين رحم حركت كرده است و درون لگن قرار گرفته است. همراه با تغيير وضعيت جنين داخل رحم، مادر نيز مي‌تواند تغييرات شكم خود را به سمت پايين و سبك شدن سر دلش را احساس كند.

منبع: هفته سي و هفتم بارداري

اين علائم طي اين هفته طبيعي است و به معناي زايمان نيست و در صورتي كه شرايط به خوبي پيش برود و مادر زايمان زودرس را تجربه نكند؛ تا موعد اصلي زايمان دو تا سه هفته ديگر فرصت باقي است. در ادامه به علائم مادر و تغييرات جنين در هفته سي و هفتم بارداري مي‌پردازيم.

هفته سي و هفتم بارداري

در هفته سي و هفتم بارداري حدود 34 سانتي متر است و وزن 3 كيلوگرمي دارد. بيش از نيمي از نوزادان در اين ماه به دنيا مي‌آيند. فضاي حركتي براي كودك وجود ندارد. و خبري از لگد زدن هاي نوزاد نيست. كودك در اين هفته حركات كششي دارد و در حال غلت خوردن است. كودك در هفته سي و هفتم با كمك مايع آمنيوتيك دم و بازدم را تمرين مي‌كند. نوزاد مكيدن انگشت و پلك زدن را تمرين مي‌كند و حركت مي‌كند. دور سر كودك به اندازه دور سينه خودش است. و چربي هاي نوزاد باعث گودي در شانه ها، چين و چروك، آرنج، مچ دست و گردن مي‌شود.

علائم مادر در هفته سي و هفتم بارداري

در هفته سي و هفتم بارداري مادر و جنين بيش از گذشته براي زايمان آماده هستند به همين دليل علائمي طي اين هفته ديده مي‌شود كه شايد مادران باردار آن را با علائم زايمان اشتباه بگيرند. به همين دليل شناخت آن‌ها مي‌تواند بانوان باردار را از يك سردرگمي خارج كند. در ادامه به علائم مادر در هفته سي وهفتم‌بارداري پرداخته‌ايم.

1.لكه بيني

برخي از بانوان باردار با ورود به هفته سي و هفتم بارداري لكه بيني دارند. اگر لكه بيني در اين هفته به بيش از چند قطره خون افزايش پيدا كند؛ مي‌تواند به دليل قطع شدن جفت باشد. بنابراين توصيه مي‌شود با قرار گيري در چنين شرايطي سريعا به پزشك مراجعه شود. لازم است اشاره كنيم لكه بيني در حد كم در اين هفته طبيعي مي‌باشد و داشتن رابطه جنسي نيز باعث نازك شدن گردنه رحم و تشديد آن مي‌گردد.

2.فشار به ناحيه لگن در هفته سي و هفتم بارداري

طبيعي است كه با ورود به ماه آخر بارداري و هفته سي و هفتم بارداري، جنين در قسمت پايين‌تري از رحم قرار بگيرد. پايين آمدن جنين سبب ايجاد دردهايي در قسمت لگن و زيرشكم مادر مي‌شود. البته طي اين هفته علاوه بر احساس فشار بر روي لگن، مثانه نيز بيشتر از گذشته تحت فشار است؛ به همين دليل تكرر ادرار نيز طبيعي است.

3.درد واژن

درد واژن يكي از علائم مادر در هفته سي و هفتم بارداري است. براي نگهداري رحم در گودي شكم، رباطي به نام رباط گرد در بدن زنان وجود دارد. با پايين آمدن جنين و نزديك شدن آن به دهانه رحم، فشار بيشتري به رباط گرد وارد مي‌شود و سبب ايجاد درد مي‌گردد. درد ايجاد شده در قسمت رباط گرد در برخي از خانم‌ها در قسمت آپانديس و در برخي ديگر در قسمت پايين شكم و حتي واژن احساس مي‌شود. در صورتي كه اين درد همراه با ضعف، حالت تهوع، سرگيجه، خونريزي و … همراه باشد؛ مراجعه به پزشك الزامي است.

4.سوزش معده و يبوست

طي هفته‌هاي آخر بارداري و هفته سي و هفتم بارداري، فشار وارد شده به دستگاه گوارش ادامه پيدا مي‌كند. و حتي ممكن است بيشتر نيز شود. به همين دليل داشتن سوزش معده و يا يبوست طي اين هفته‌ها طبيعي است.

5.ترك‌هاي پوستي

اغلب زنان در هفته سي و هفتم بارداري، متوجه ترك‌هاي جديد بر روي پوست خود و در قسمت‌هاي مختلف بدنشان مي‌شوند. براي اينكه بتوانيد تا حد زيادي اين ترك‌ها را بهبود ببخشيد و آن‌ها را از بين ببريد از روغن‌هاي بدن و مرطوب كننده استفاده كنيد. البته لازم است اشاره كنيم كه نوشيدن آب كافي نيز در اين زمينه موثر است.

6.نفخ در هفته سي و هفتم بارداري

افزايش و فعاليت هورمون‌هاي بارداري همچون پروژسترون باعث ايجاد نفخ در هفته سي و هفتم بارداري مي‌شود. براي اينكه بتوانيد از اين مشكل جلوگيري كنيد؛ سعي كنيد به آرامي غذا بخوريد.

7.تغييرات سينه

از ديگر علائم مادران باردار در هفته سي و هفتم بارداري، تغييرات در اندازه سينه است. ضمن افزايش سايز سينه، نوك سينه‌ها نيز برجسته‌تر و بزرگ‌تر مي‌شود و براي شيردهي به نوزاد تازه متولد شده، آماده است.

ممكن است بانوان باردار طي هفته سي و هفتم بارداري ترشحات سينه را نيز تجربه كنند كه براي جلوگيري از ظاهر و احساس ناخوشايند آن مي‌توانند از سوتين‌هاي شيردهي و يا پدهاي بهداشتي استفاه نمايند.

8.مشاهده علائم زايمان زودرس

برخي از زنان باردار ممكن است طي هفته سي و هفتم بارداري، برخي علائم شامل پاره شدن كيسه آب، انقباضات رحمي منظم و طولاني، خونريزي، حالت تهوع، اسهال و … را تجربه كنند كه علائم زايمان زودرس است و بهتر است سريعا توسط پزشك معاينه شوند.

زايمان كردن طي هفته سي و هفتم بارداري خطرناك نمي‌باشد اما زايمان كردن پس از دو تا سه هفته ديگر مي‌تواند هر گونه خطرات احتمالي را كاهش دهد.

9.مشكلات خواب

از مشكلات رايجي كه ميان بانوان باردار در هفته سي و هفتم بارداري وجود دارد، مشكلات مربوط به خواب مي‌باشد. انجام تمرينات كششي مناسب در طول روز، ورزش‌هاي سبك همچون پياده‌روي و كاهش مصرف كافئين مي‌تواند به بهبود كيفيت خواب مادر كمك كند.

10.افزايش انقباضات رحم

طبيعي است كه در هفته سي و هفتم بارداري مادر انقباضات رحمي را تجربه كند. البته اين انقباض‌ها به معناي به دنيا آمدن جنين نيست. چراكه با تغيير وضعيت از بين مي‌رود. پايدار ماندن دردهاي ناشي از انقباضات رحمي در شكم و زير آن به معناي فرارسيدن زمان زايمان است.

11. تغييرات تكان هاي جنين

در هفته سي و هفتم باردار، فضا براي تكان هاي جنين محدود است. جنين فعاليتش نسبت به ماه هاي گذشته كمتر است اما همچنان به چرخيدن ادامه مي‌دهد. در اين هفته جنين ساعت خواب طولاني دارد و زمان زيادي براي استراحت خواهيد داشت.

12. فراموشي مادر

در هفته سي و هفتم بارداري ماردان فراموش كار مي‌شوند. نگران نباشيد فراموشي يكي از علائم مادران در اين هفته است. با يادداشت فعاليت هاي خود كارهايتان را فراموش نكنيد.

معاينات در هفته سي و هفتم بارداري

هفته سي و هفتم بارداري معاينات مخصوص به خود را دارد. در اين هفته دهانه رحم معاينه مي‌شود تا اندازه لازم براي تولد نوزاد مشخص شود. دهانه رحم بايد 10 سانتي متر باز شده باشد تا نوزاد به صورت طبيعي به دنيا بيايد. هرچه جنين پايين تر باشد زايمان راحت تر صورت مي‌گيرد. آزمايشات غربالگري در اين هفته ها باعث تشخيص بيماري هايي مانند عفونت هاي دستگاه ادراري، عفونت جفت و سپسيس مي‌شود. در اين هفته نوع زايمان براي مادران مشخص مي‌شود. در هفته سي و هفتم بارداري متخصص به بررسي معاينات زير مي‌پردازد.

  • كنترل وزن
  • اندازه گيري فشار خون
  • معاينه ورم پا
  • شنود ضربان قلب كودك
  • آزمايشات خون بارداري
  • نمونه ادرار

وضعيت جنين در هفته سي و هفتم بارداري

در هفته سي و هفتم بارداري رشد جنين متوقف مي‌شود و آماده براي تولد است. اما متخصصان معتقدند كه زايمان در اين هفته زودرس مي‌باشد و مغز، كبد و ريه‌هاي كودك به تكامل بيشتري نياز دارند.

جنين در هفته سي و هفتم بارداري با مكيدن انگشتان دست و پاي خود، براي شير خوردن پس از تولد خود را آماده مي‌كند. قد او تا بيش از 49 سانتي‌‌متر و وزنش تا بيش از دو كيلو و نهصد گرم افزايش پيدا كرده است اما وزن‌گيري او براي ذخيره چربي همچنان ادامه دارد.

بايدهاي هفته سي و هفتم بارداري

داشتن اسهال در هفته‌ها و روزهاي پاياني بارداري طبيعي است. تا روده‌ها از هر گونه مواد زائد خالي شده و زايمان راحت‌تر انجام شود. در صورتي كه اسهال طولاني را تجربه مي‌كنيد با پزشك خود مشورت كنيد. در هفته سي و هفتم بارداري به رعايت بهداشت توجه بيشتري داشته باشيد؛ چراكه ايجاد هر گونه عفونت در دوران بارداري باعث ايجاد اختلال در زايمان طبيعي و سزارين مي‌گردد.

مي‌توانيد طي هفته سي و هفتم بارداري در زمان‌هايي كه استراحت مي‌كنيد، ناحيه پرينه كه بافت نرمي بين واژن و مقعد مي‌باشد را نيز ماساژ دهيد. درد زايمان سبب ايجاد فشار زيادي در ناحيه پرينه و درد در اين قسمت مي‌شود. ماساژ آن در هفته‌هاي قبل از زايمان باعث كاهش احتمال پارگي آن در زمان زايمان مي‌گردد.

نبايدهاي هفته سي و هفتم بارداري

بانوان باردار بايد در نظر داشته باشند كه تنها تعداد محدودي از جنين‌ها در زمان تعيين شده به دنيا مي‌آيند و احتمال دارد زايمان زودتر و يا حتي ديرتر از تاريخي كه تخمين زده شده است، انجام شود. بنابراين بايد مادر خود را براي قرار گرفتن در هر موقعيتي آماده كند. با اينكه تكرر ادرار طي هفته سي و هفتم بارداري افزايش پيدا مي‌كند، اما مادر نبايد مصرف آب خود را كاهش دهد و بايد روزانه حداقل بين 6 تا 8 ليوان آب بنوشد.

زايمان در هفته سي و هفتم بارداري

در هفته سي و هفتم بارداري بايد منتظر زايمان شد. زايمان به دو دسته تقسيم مي‌شود. دسته اول علائم نشان از زمان زايمان است. دسته دوم علائمي است كه بيانگر زايمان زودرس است. زايمان در اين هفته خطرناك نيست و اما زايمان تا دو هفته ديگر خطرات احتمالي را كاهش مي‌دهد. در اين هفته اگر علائم زير را داشتيد يعني آماده براي زايمان هستيد.

  • كمر درد شديد
  • اسهال
  • لكه بيني
  • حالت تهوع
  • پاره شدن كيسه آب
  • انقباضات منظم و دردناك

تغذيه در هفته سي و هفتم بارداري

  • در هفته سي و هفتم بارداري روزانه 8 تا 10 ليوان آب بنوشيد.
  • مصرف پروتئين مانند لبنيات، مرغ، حبوبات، گوشت قرمز و آجيل را فراموش نكنيد.
  • مواد مغذي مانند سبزي و ميوه مصرف كنيد.
  • براي رشد استخوان هاي جنين كلسيم و پتاسيم مصرف كنيد.
  • امگا 3 مانند ميگو، ماهي، دانه چيا، دانه كتان، لوبيا قرمز و گردو مصرف كنيد.

سخن آخر

بسياري از زنان باردار به دليل علائمي كه تجربه مي‌كنند دچار ترس از دست دادن فرزند و سقط جنين مي‌شوند. همين افكار منفي سبب بروز تنش‌هاي رواني و استرس در آن‌ها مي‌شود. اولين شرط براي گذراندن موفقيت آميز دوران بارداري، نداشتن استرس و حفظ آرامش در تمامي زمان‌ها است. در صورتي كه احساس مي‌كنيد در هفته سي و هفتم بارداري به مشاوره افراد متخصص نياز داريد، مي‌توانيد با مشاوران مركز مشاوره ني ني مايند در ارتباط باشيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هفته سي و هفتم بارداري مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

علائم زايمان زودرس در هفته سي و هفتم بارداري شامل چه مواردي است؟

انقباضات طولاني و دردناك رحمي، ترشحات بسيار رقيق و آبكي واژن، كمر درد شديد، حالت تهوع، استفراغ و … از علائم زايمان زودرس مي‌باشد.

دليل اسهال شدن مادران باردار در هفته سي و هفتم بارداري چه مي‌باشد؟

بسياري از زنان با نزديك شدن به زمان زايمان دچار اسهال مي‌شوند. دليل اين موضوع تغييرات هورموني در بدن مادر است كه روده‌ها را تحريك مي‌كند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: هفته سي و هفتم بارداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هفته سي و هفتم بارداري،
موضوع:
[ ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۴۶:۰۷ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

آموزش پس انداز به كودكان از جمله مواردي است كه بايد از سوي والدين به آن پرداخته شود. در واقع مديريت مالي موضوعي است كه يادگيري آن بايد از زمان كودكي اتفاق بيافتد تا افراد در آينده توانايي مديريت مالي و تامين رفاه خود و خانواده‌شان را داشته باشند. شخصيت انسان جنبه‌هاي گوناگوني دارد كه در محيط خانواده و متناسب با تربيت آن‌ها در دوران كودكي شكل مي‌گيرد؛ بنابراين اينكه يك فرد از مهارت‌هاي مالي برخوردار باشد يا نه، تا حد زيادي به آموزش‌هاي والدين در دوران كودكي او وابسته است.

منبع: آموزش پس انداز به كودكان | معرفي پول به كودك

آموزش پس انداز به كودكان را از چه سني شروع كنيم؟

كودكان از سن سه سالگي توانايي درك كوچك‌ترين مسائل مالي را دارند و مي‌توانند رابطه ميان پول و خريد را درك كنند. وقتي آن‌ها وارد مهد كودك و پيش دبستاني مي‌شوند و اعداد و ارقام را ياد مي‌گيرند، مي‌توانند بشمارند و به اين موضوع پي مي‌برند كه براي داشتن پول بيشتر بايد پول‌هايشان را جمع كنند.

بنابراين سن شش و يا هفت سالگي كه كودك توانايي درك اعداد و ارقام را دارد؛ بهترين سن براي شروع آموزش پس انداز كردن به او است. البته آموزش پس انداز به كودكان مي تواند قبل از ورود او به مدرسه و همراه با درك اعداد صورت بگيرد. اينكه كودك در اين سن ياد بگيرد كه براي خريدن وسايل مورد نيازش بايد پول‌هايش را پس انداز كند؛ كم كم تبديل به يك سبك زندگي براي او مي‌شود و در وجود و شخصيتش نهادينه مي‌گردد.

در واقع لزوم آموزش پس انداز به كودكان ، يادگيري مديريت مسائل مالي و استفاده از آن در سنين بزرگسالي است.

آموزش پس انداز كردن حين دادن پول توجيبي به كودكان

فرزندان تا حد زيادي الگوي رفتاري مشابه با والدين خود را دارند. به همين دليل بسياري از والدين بر اين باورند كه اگر خودشان پس انداز كنند، فرزندشان هم از آن‌ها ياد مي‌گيرد. اين موضوع غلط نيست اما براي اينكه كودك با مفهموم پس انداز كردن آشنا شود نياز به آزمون و خطا و تمرين دارد.

به همين منظور والدين مي‌توانند به كودكان خود پول توجيبي بدهند تا آن‌ها بتوانند براي مبلغي كه در اختيار دارند، برنامه ريزي كنند. در واقع آن‌ها ياد مي‌گيرند به گونه‌اي خرج كنند كه همواره مبلغي را به عنوان پس انداز نيز داشته باشند. آموزش پس انداز به كودكان با نظارت بر پول توجيبي ان ها بسيار موثر است.

البته لازم است اشاره كنيم كه پول توجيبي دادن به كودكان نيز داراي نكاتي مي‌باشد و پدر و مادر بايد به مبلغي كه به فرزند خود مي‌دهند فكر كنند تا او بتوانند ضمن خرج كردن در حد معقول، پس انداز نيز داشته باشد.

آموزش پس انداز كردن با مديريت پولي به كودكان

كودك زماني مي‌تواند ميان پول توجيبي و نيازها يا خواسته‌هايي كه دارد، تعادل برقرار كند كه مفهوم مديريت مالي را درك كند. در واقع او بايد تفاوت ميان نياز و خواسته را متوجه شود كه در زمان پول خرج كردن بتواند از خريدهاي غيرضروري خود صرف نظر نمايد. آموزش پس انداز به كودكان نبايد موجب سركوب نيازهايشان شود. ميان نياز و خواسته با تمايز قائل شد.

براي شروع آموزش مديريت مالي، مي‌توانيد قدم به قدم همراه فرزندتان باشيد. زماني كه كودك قصد خريد يك وسيله غيرضروري را دارد از او بپرسيد، آيا از قبل براي خريد اين وسيله برنامه ريزي كرده است؟ تا چه اندازه در كارهاي خود به اين وسيله نياز دارد؟ آيا با خريد آن تا پايان ماه به اندازه كافي پول توجيبي دارد؟

پرسش اين سوالات از كودك، مهارت مديريت مالي را در او تقويت مي‌كند و او به تدريج متوجه مي‌شود چه زماني و براي چه چيزهايي بايد پول خرج كند.

تعريف ارزش پس انداز كردن به كودكان

آموزش پس انداز به كودكان زماني موثر است كه كودك متوجه ارزش و مفهوم آن شود و به عبارتي درك كند كه اين كار به نفع اوست. مي‌توانيد به او توضيح دهيد كه وقتي پول‌هايش را پس انداز كند، مي‌تواند پس از گذشت زماني وسيله‌اي را كه به آن نياز دارد را خودش بخرد.

همينطور شما مي‌توانيد به عنوان پاداش هر ماه مبلغ كمي را به پس انداز كودك‌تان اضافه كنيد. اينكار انگيزه كافي را جهت خرج نكردن پول و پس انداز كردن براي آينده به كودك خواهد داد.

تشويق كودك به پس انداز كردن

تشويق كودكان در هر زمينه‌اي سبب مي‌شود كه آن‌ها تلاش بيشتري براي رفتار درست داشته باشند. بنابراين استفاده از تشويق در آموزش پس انداز به كودكان بسيار موثر است. تشويق شما مي‌تواند به صورت كلامي و يا خريدن چيزهايي كه مورد علاقه فرزندتان است، باشد.

براي تشويق زمان و نحوه دادن آن نيز مهم است. كودك بايد علت و ارتباط تشويق با موضوع را بفهمد. در آموزش پس انداز به كودكان مساله زمان بسيار اهميت دارد. اين كه كودك در چه بازه زماني توانسته به مقدار مشخصي از پس انداز برسد. شما مي توانيد بازه هاي زماني را براي او مشخص كنيد و موعد مشخص مبلغ جمع آوري شده بشماريد. به نسبت پس انداز شما نيز براي تشويق چيزي به او بدهيد.

باز كردن حساب بانكي

بازكردن حساب بانكي براي كودكان چندين خروجي مثبت در جهت آموزش پس انداز به كودكان به دنبال دارد. اول اينكه داشتن حساب بانكي براي كودكان لذت بخش بوده و آن‌ها را تشويق مي‌كند كه پس انداز كنند تا موجودي حساب خود را بالا ببرند. در وهله بعدي نيز داشتن حساب بانكي مجزا اعتماد به نفس آن‌ها را بالا مي‌برد و سبب ايجاد احساس استقلال در آن‌ها مي‌شود.

آموزش پس انداز به كودكان | تقويت هوش مالي با آزاد گذاشتن كودك

اينكه بخواهيد كودك‌تان دائما پول‌هايش را پس انداز كند و براي هيچ كاري آن را خرج نكند؛ ممكن است او را از هدف اصلي دور كند. بنابراين زماني كه كودك‌تان در پس انداز كردن موفق عمل كرده است و حالا مي‌خواهد با پول‌هايي كه جمع كرده است چيزي بخرد؛ اين اجازه را به او بدهيد. چراكه او در نهايت متوجه لذت پس انداز كردن مي‌شود و نتيجه كار خود را مي‌‌بيند. آموزش پس انداز به كودكان بايد همراه با آموزش خريد نيز باشد.

خريد كردن با پس انداز سبب تقويت حس مسئوليت پذيري در كودكان مي‌شود و در صورتي كه والدين اين اجازه را به فرزندشان ندهند؛ آن‌ها پس انداز كردن را كاري بيهوده تصور مي‌كنند كه برايشان فايده‌اي نداشته است. از سويي ديگر صرفا پس انداز كردن و خرج نكردن مي‌تواند باعث ايجاد صفت خساست در كودكان گردد.

آموزش مهارت تصميم گيري با دادن حق انتخاب به كودك

در واقع كودكان با آزمون و خطا مي‌توانند پس انداز كردن را بياموزند؛ بنابراين زماني كه آن‌ها مي‌خواهند وسيله‌اي را با پس انداز خود خريداري كنند، به آن‌ها اين اجازه را بدهيد. در واقع اينكه انتخاب فرزندتان تا چه اندازه درست باشد اهميتي ندارد اما اينكه حق انتخاب داشته باشد كم كم او را متوجه مي‌كند كه براي دريافت پيامدهاي مثبت بايد بر روي تصميم خود بيشتر فكر كند.

شما به عنوان پدر و مادر مي‌توانيد قبل از خريد كردن، اطلاعات لازم را به كودك خود بدهيد و او را از عواقب و پيامدهاي تصميمي كه گرفته است مطلع كنيد؛ اما در نهايت اجازه دهيد او خودش تصميم بگيرد. در واقع شما با اين كار در حال آموزش مهارت تصميم گيري به فرزندتان مي‌باشيد. آموزش پس انداز به كودكان با اين روش ها به كودك كمك مي كند تا معناي درستي نسبت به پول پيدا كند. در آينده نيز احتمال دزدي كمتر خواهد شد.

سخن آخر

از لازمه‌هاي فرزندپروري اين است كه پدر و مادر متناسب با سن فرزندشان، تربيت و آموزش‌هاي لازم را به فرزندشان بدهند. همانطور كه در اين مقاله به آن پرداختيم، يكي از مهم‌ترين مواردي كه افراد بايد آن را از سنين كودكي بياموزند، پس انداز كردن مي‌باشد.

آموزش پس انداز به كودكان ضمن اينكه او را براي مديريت مالي بهتر در آينده آماده مي‌كند، سبب رشد شخصيت، افزايش اعتماد به نفس، تقويت حس مسئوليت پذيري و … نيز در او مي‌شود.

در صورتي كه شما والدين گرامي تمايل داريد با بكارگيري بهترين روش‌ها، آموزش‌هاي لازم را در زمينه پس انداز كردن به كودك خود بدهيد، مي‌توانيد از مشاوره كودك مركز تخصصي ني ني مايند استفاده كنيد و متناسب با سن و شرايط فرزندتان از راهكارهاي موثر استفاده كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آموزش پس انداز به كودكان مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا والدين بايد كودك خود را در خرج كردن پس اندازش آزاد بگذارند؟

بله، كودك در نهايت بايد متوجه بازدهي پس انداز كردن شود و لذت خرج كردن پولي كه پس انداز كرده است را تجربه كند. بهتر است والدين پيش از خريد كردن اطلاعات كافي را در اختيار فرزند خود قرار دهند تا كودك بتواند آزادانه تصميم‌گيري كند. مخالفت با خرج كردن پولي كه كودك پس انداز كرده است او را نسبت به اينكار دلسرد مي‌كند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آموزش پس انداز به كودكان | معرفي پول به كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۸ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۹:۳۹:۵۸ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

احساسات كودك هنوز براي خود او معنا پيدا نكرده است. آموزش احساسات به كودكان به ويژه براي كودكان 4 ساله كه نحوه بيان و بروز ندارند و همه خواسته هاي خود را با گريه و فرياد بيان مي‌كنند، اهميت زيادي دارد. براي آموزش احساسات كودك ابتدا بايد بر رفتار خود دقت داشته باشيد. والدين بزرگترين نقش را در آموزش دارند. بيان احساسات كمتر به رفتار پرخاشگرانه منتهي مي‌شود. كودكاني كه پس از عصبانيت مي‌گويند كه به دليل رفتار تو عصباني شدم، كمتر از كودكاني كه قدرت بيان ندارند شروع به كتك كاري مي‌كنند. به همين دليل آموزش درك و بيان احساسات كودك از اهميت بالايي برخوردار است و كودك در نهايت جسم و روان سالم تري خواهد داشت. براي آموزش روش هاي متفاوتي وجود دارد كه در ادامه شرح داده‌ايم. اگر تلاش داريد تا از روش هاي سالمي براي آموزش استفاده كنيد حتما از مشاورين و روانشناسان كودك كمك بگيريد.

منبع: احساسات كودك | آموزش شناخت و بيان احساسات كودك

احساسات كودك

آموزش احساسات كودك دو جنبه مهم دارد. 1) كودك از احساسات خودش آگاه باشد. 2) كودك نسبت به احساسات و عواطف ديگران واكنش مناسب نشان دهد.

بنابراين آموزش احساسات به كودك بايد در اولويت قرار بگيرد. كودكان از طريق حالات بدن، چهره، رفتار و بازي احساسات خود را بيان مي‌كنند. والدين بايد به درك احساسات و رفتارهاي كودكان اهميت بدهند. و به آن‌ها نشان دهند كه چگونه بايد احساسات خود را بيان كنند.

كودكاني كه بيان احساسات را آموزش ديده اند در آينده از سلامت روان بيشتري برخوردارند، انعطاف پذيرترند، مشكلات رفتاري كمتري از خود نشان مي‌دهند، در مدرسه عملكرد بهتري دارند و نسبت به خودشان احساس خوبي دارند.

آموزش احساسات به كودك

براي آموزش احساسات كودك ، بايد مراحلي را گذراند و به او از طريق روش هاي مختلف آموزش داد. به طور كلي والدين نقش اساسي در آموزش احساسات به كودك دارند. در ادامه مسير صحيح آموزش احساسات كودك را ارائه داده‌ايم.

1. آموزش احساسات كودك با لغات ساده

براي آموزش احساسات كودك بايد لغات ساده را به كودك آموزش دهيد. مثلا كلمات شادي، ناراحت، عصبي و ترس را به كودك آموزش دهيد. كودكان بزرگ‌تر راحت تر مي‌توانند اين لغات را درك كنند. حتي مي‌توانيد از جملاتي مثل خسته شدن، عصبي شدن و نااميد شدن براي آموزش استفاده كنيد.

حتي براي آموزش احساسات كودك مي‌توانيد از شخصيت هاي كارتون و كتاب داستان كمك بگيريد. مثلا از كودك بپرسيد كه احساس مي‌كني شخصيت كارتون چه احساسي دارد؟ و بعد در رابطه با احساس شخصيت هاي ديگر كارتون صحبت كنيد. به كودك خود همدلي كردن را آموزش دهيد.

كودكان در رابطه با تغييرات افراد و احساسات ديگران كنجكاو هستند. ناراحتي خود را بروز مي‌دهند و از احساسات ديگران تعجب مي‌كنند.

2. گوش دادن به صحبت هاي كودك

به كودك خود فرصت صحبت كردن بدهيد. براي آموزش احساسات كودك از كودك بخواهيد تا در رابطه با اتفاقات روزمره خود صحبت كند. يا زماني كه با خواهر و برادر خودش بحث مي‌كند، به او بگوييد كه رفتارت ناراحت كننده بود و بايد از خواهدت معذرت خواهي كني.

هر روز از كودك خود بخواهيد تا در رابطه با احساساتش‌توضيح دهد. حتي مي‌توانيد از صورتك هاي بيان احساس كمك بگيريد و از كودك بخواهيد تا احساسات خود را با نشان دادن صورتك ها بيان كند.

3. آموزش غلبه بر احساسات

در كنار آموزش احساسات كودك بايد راه هاي غلبه بر هيجانات را نيز به او آموزش دهيد. بايد به كودك ياد بدهيد كه هر موقع عصباني بود نبايد به ديگران آسيبي وارد كند. و بايد با كنترل خشم و بدون آسيب به كسي راه حلي پيدا كند. به كودك آموزش دهيد كه بايد براي خود مكاني را براي تنهايي ها در نظر بگيرد.

كودك را تشويق كنيد تا در موقعيت هاي عصباني به اتاق و گوشه تنهايي هاي خود برود. با آموزش صحيح بروز احساسات‌به كودك نحوه برخورد با هيجانات و‌احساسات را آموزش دهيد. اغلب كودكان از اينكه در زمان عصبانيت و خشم چه رفتاري نشان دهند آگاهي ندارند.

4. آموزش روش هاي مثبت تقويت

يكي از روش هاي آموزش احساسات كودك تقويت رفتارهاي مثبت است. زماني كه كودك شروع به بيان احساساتش‌مي‌كند او را تقويت كنيد و بگوييد كه چقدر از بيان احساسات‌او خوشحال مي‌شويد. حتي براي تقويت رفتارهاي مثبت مي‌توانيد پاداش در نظر بگيريد.

براي مثال زماني كه كودك به خواهر خود مي‌گويد كه به دليل رفتار نامناسب از دست او عصباني است براي او پاداشي در نظر بگيريد و رفتار مثبتش را با سيستم پاداش تقويت كنيد.

5. احساسات كودك و رفتارهاي صحيح والدين

براي اينكه به درستي آموزش احساسات كودك صورت بگيرد، والدين بايد در رفتار خود دقت داشته باشند. اگر شما به درستي‌احساسات خود را بيان كنيد و سركوب نكنيد كودك با تقليد از شما اتوماتيك روش صحيح را آموزش مي‌بيند.

مثلا “زمان هايي كه ناراحت هستيد با كودك صحبت كنيد و بگوييد كه امروز از شدت ناراحتي عصباني هستم” يا “زمان هايي كه خسته هستيد و بيرون از منزل قرار داريد ماشين را در گوشه آرامي متوقف كنيد و بگوييد كه امروز به دليل خستگي ناراحت هستم و لازم است تا زمان كوتاهي را وقف استراحت كنم، دوباره حركت مي‌كنيم.”.

اهميت آموزش احساسات به كودك

اهميت احساسات كودك در زمينه هاي مختلف زندگي مانند رشد فرهنگي، اجتماعي و شخصيت حائز اهميت است. دلايل محكمي براي آموزش احساسات به‌كودك وجود دارد كه در ادامه شرح داده‌ايم.

1. تقويت هوش هيجاني

برخي از والدين از كودك انتظار دارند كه به صورت غريزي بيان احساساتشان را بلد باشند و خود با هيجانات شان كنار بيايند. اما بايد آموزش احساسات كودك را به او ياد بدهيد و طرز برخورد با هيجانات را به او آموزش دهيد. با آموزش احساسات به كودك، او قادر خواهد بود تا بر اساس احساسات خود تجارب را كسب كند و با احساسات گسترده اي آشنا شود.

2. كمك به كاهش اضطراب

احساسات كودك قسمت مهمي از تجربه هاي زندگي او مي‌شود. ايجاد فضاي سالم براي ابراز احساسات كودك بايد به شيوه اي سالم فراهم شود. بايد به گونه اي به كودك آموزش دهيد كه فضاي سالمي را با بيان احساساتش‌درك كند. زماني كه كودك با بيان‌احساسات خودش جنگ نمي‌كند، اضطراب و استرس او كاهش مي‌يابد.

3. رسيدن به خود آگاهي

زماني كه كودك با احساسات و هيجانات خود به شناخت برسد، نسبت به اتفاقات اطراف خود آشنا مي‌شود و به خود آگاهي مي‌رسد. خود آگاهي نقش بزرگي در كاهش اضطراب و شناخت معيارهاي فرد دارد.

4. تقويت قدرت كودكان

يكي از بزرگ ترين اهميت آموزش احساسات كودك تقويت قدرت كودك است. زماني كه احساسات كودك سركوب شود، به توانايي هاي او لطمه وارد مي‌كند و در ناخودآگاهش باقي مي‌ماند. در نهايت كودك در زندگي روزمره‌اش با مشكل روبرو مي‌شود. بنابراين براي تقويت قدرت كودكان بايد با احساسات آنها به نحو احسنت برخورد كرد و سركوب شان نكرد.

5. كمك به يادگيري

مغز كودكان در حال يادگيري است. زماني كه به احساسات كودك لطمه وارد مي‌كنيد و هيجانات او را سركوب مي‌كنيد، كودك سرشار از استرس و اضطراب مي‌شود. با آموزش احساسات كودك به يادگيري او كمك خواهيد كرد. كودك آموزش مي‌بيند كه در چه موقعيتي چه واكنشي از خود نشان دهد. در نتيجه به يادگيري او كمك خواهد شد.

6. كمك به سلامت جسماني

احساسات سركوب شده در همه سنين به سلامت روان آسيب وارد مي‌كند. در نهايت از طريق سردرد، زخم معده، معده درد، فشار خون بالا و … بروز پيدا مي‌كند. اگر آموزش درستي به احساسات كودك صورت گرفته باشد، احساسات خود را حل مي‌كند و با رفع مشكلات به سلامت جسماني خود كمك مي‌كند.

7. كمك به رشد شخصيت سالم

يكي از دلايل اهميت آموزش احساسات كودك، كمك به رشد شخصيت است. زماني كه والدين براي آموزش احساسات كودك تلاش مي‌كنند، در واقع به سلامت او در بزرگسالي كمك مي‌كنند. ابراز احساس باعث مي‌شود كه با رفتارهاي منفي سازگار بشويم تا به اضطراب، افسردگي و مشكلاتي رواني دچار نشويم.

كلام آخر

آموزش احساسات كودك از اهميت بالايي برخوردار است. فرض كنيد كودك شما در شرايط ناراحت كننده شروع به رقصيدن و خنده مي‌كند. چه حالي به شما دست خواهد داد؟

مسلما ناراحت مي‌شويد و كودك تحت قضاوت ديگران قرار مي‌گيرد. يا در مهماني قرار داريد كه كودك به جاي بيان احساس ناراحتي و عصبانيت به دليل دعوا با كودك ديگر، شروع به كتك كاري مي‌كند. در اين مواقع والدين در جستجوي خطاي تربيتي خود قرار مي‌گيرند و به دنبال راهكاري مناسب براي تربيت و آموزش صحيح شيوه بيان احساسات به‌كودك هستند.

براي اين كار بايد از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه احساسات كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: احساسات كودك | آموزش شناخت و بيان احساسات كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۵:۲۶ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

حساسيت غذايي كودكان ممكن است از ابتدا همراه او باشد و يا بعدا ايجاد شود. به طور معمول برخي از مواد غذايي شامل گندم، شير، تخم مرغ، سويا، بادام زميني، غذاهاي دريايي و … براي كودكان حساسيت زا هستند. حساسيت غذايي كودكان از مشكلات رايجي است كه مي‌تواند تبديل به موضوعي چالش برانگيز براي والدين شود. توجه به تغذيه و سلامت جسماني كودك از جمله وظايف والدين است كه بايد به آن اهميت دهند و با كسب اطلاعات كافي و انتخاب غذاهاي مناسب براي كودك خود، از بروز هر گونه عارضه و يا حساسيت غذايي در فرزندشان جلوگيري نمايند. در ادامه غذاهاي حساسيت زا براي كودكان را نام برده‌ايم.

منبع: حساسيت غذايي كودكان | غذاهاي حساسيت زا در كودكان

حساسيت غذايي كودكان

در واقع حساسيت غذايي كودكان و يا آلرژي زماني اتفاق مي‌افتد كه سيستم ايمني بدن برخي مواد را به اشتباه به عنوان يك تهديد در نظر مي‌گيرد.

چنين اشتباهي سبب آزاد سازي مواد شيميايي و آنتي بادي‌هايي براي مبازره با عامل تهديد مي‌شود. همين موضوع سبب ايجاد علائمي همچون خارش و كهير در پوست، سرفه، گرفتگي معده و يا حتي تنگي نفس مي‌گردد. حساسيت غذايي كودكان مي تواند همراه با خفگي و مرگ باشد، بنابراين جديت اين مساله بسيار بالاست.

ايجاد آلرژي و يا حساسيت غذايي كودكان نيز دلايل مختلفي دارد كه يكي از آن‌ها ماهيت غذاهاي حساسيت زا است. سيستم ايمني بدن كودك به غذاهاي حساسيت زا واكنشي خفيف تا خطرناك نشان مي‌دهد. در صورتي كه والدين به نكات غذايي كودك خود توجهي نداشته باشند، ممكن است علائم حاد حساسيت شامل مشكلات تنفسي و يا ورم و كهير در آن‌ها نمايان شود.

علائم حساسيت غذايي كودكان

علائم حساسيت غذايي كودكان ناشي از عدم رعايت نكات غذايي با توجه به شدت حساسيت با يكديگر تفاوت دارد، اما عموما شامل موارد زير است. ( براي اشنايي با ميزان استاندارد نمك در غذاي كودك كليك كنيد).

  • آبريزش بيني
  • آبريزش چشم
  • تورم اطراف دهان يا داخل گلو
  • كهير زدن و يا ايجاد دانه‌هاي قرمز بر روي پوست
  • مشكلات تنفسي شامل آسم و تنگي نفس
  • عطسه‌هاي مكرر
  • گرفتگي معده
  • كوفتگي
  • شكم درد
  • استفراغ
  • اسهال
  • و . . .

شايع‌ترين غذاهاي حساسيت زا در كودكان

با اينكه ممكن است بدن كودكان نسبت به بسياري از مواد غذايي حساسيت و واكنش نشان دهد، اما در اين ميان برخي از آن‌ها شايع‌تر هستند. در ادامه به شايع‌ترين غذاهاي حساسيت زا براي كودكان پرداخته‌ايم. طبق تحقيقات حساسيت غذايي كودكان در 6 ماده غذايي زير بيشتر گزارش شده است.

1.شير گاو

شير گاو از جمله مواد غذايي حساسيت زا براي كودكان مي‌باشد. به طوري كه حدود سه درصد از كودكان زير سه سال به شيرگاو حساسيت دارند. حساسيت خفيف به شير در كودكان به صورت كهير و خارش پوست و حساسيت شديد به آن همراه با علائم آلرژيك انافيلاكسي مي‌باشد كه شامل تورم گلو، افت فشار خون و … است.

شير منبع مهمي براي كلسيم و پروتئين مي‌باشد كه براي رشد استخوان و ماهيچه‌هاي كودكان لازم و مفيد است. توصيه متخصصان به مادران اين است كه اگر كودك آن‌ها به شير حساسيت دارد، از شيرهاي غيرلبني موجود در بازار براي فرزندشان استفاده كنند. حساسيت غذايي كودكان كه ناشي از شير گاو است، ممكن است در سال هاي بعدي از بين برود. اما بهتر است براي سنين زير سه سال با احتياط مصرف شود.

2.تخم مرغ

تخم مرغ نيز از ديگر مواد غذايي حساسيت زا براي كودكان است كه معمولا علائم ناشي از آلرژي به آن، پس از پنج سالگي رفع مي‌شود. در واقع پروتئين موجود در سفيده تخم مرغ سبب ايجاد علائم آلرژي و حساسيت غذايي كودكان مي‌شود.

والدين بايد به اين نكته توجه داشته باشند كه علائم حساسيت به تخم مرغ در كودكان فقط از طريق خوردن آن ايجاد نمي‌شود و ممكن است هر گونه تماس با تخم مرغ و يا استشمام بوي آن نيز سبب ايجاد حساسيت شود.

3.بادام زميني

از خطرناك‌ترين حساسيت‌ها در كودكان، حساسيت به بادام زميني است كه معمولا با افزايش سن نيز از بين نمي‌رود. اگر والدين به بادام زميني حساسيت داشته باشند، اين نوع از آلرژي از طريق ژنتيك به فرزندان انتقال پيدا مي‌كند.

كساني كه به بادام زميني حساسيت دارند بايد اپي نفرين تزريقي را به همراه داشته باشند تا حتي اگر با بادام زميني تماس داشتند، سريعا از آن استفاده كنند.

4.سويا

از ديگر مواد غذايي حساسيت زا براي كودكان سويا است كه معمولا تا سن ده تا يازده سالگي نيز از بين نمي‌رود. نكته‌اي كه در مورد حساسيت كودكان به سويا وجود دارد اين است كه معمولا علائم آن به صورت خفيف نمايان مي‌شود و چندان خطرناك نيست.

5.غذاهاي دريايي

حساسيت به غذاهاي دريايي دسته‌اي از حساسيت‌ها هست كه معمولا با افزايش سن نيز از بين نمي‌روند. همينطور علائم حساسيت و آلرژي به غذاهاي دريايي معمولا پس از سن شش سالگي نمايان مي‌شوند.

در مورد حساسيت به غذاهاي دريايي نيز بايد به اين نكته اشاره كنيم كه علائم اين نوع از آلرژي نيز همانند حساسيت به بادام زميني خطرناك است و بهتر است افراد مبتلا به اين آلرژي همواره اپي نفرين تزريقي را همراه خود داشته باشند تا مانع از بروز آنافلاكسي شوند.

6.گندم

يكي ديگر از حساسيت‌هاي شايع به مواد غذايي در ميان كودكان، حساسيت به گندم مي‌باشد. دليل اين حساسيت واكنش سيستم دفاعي بدن كودكان به پروتئين موجود در گندم است كه معمولا پس از سن سه سالگي رفع مي‌گردد. توصيه مي‌شود مادران در صورتي كه كودك‌شان به گندم حساسيت دارد جو دوسر، ذرت، جو، كينوا و برنج را در رژيم غذايي فرزند خود بگنجانند.

تشخيص حساسيت غذايي كودكان

اگر علائم و نشانه‌هاي حساسيت غذايي را در كودك خود مشاهده كرديد؛ بهتر است به متخصص اطفال مراجعه كنيد تا نوع حساسيت فرزند شما مشخص شود و در ادامه در تغذيه او توجه بيشتري گردد.

معمولا پزشك براي اينكه بتواند نوع حساسيت را در فرزند شما تشخيص دهد؛ سوالاتي همچون علائم و نوع تغذيه كودك، تعداد دفعات بروز واكنش‌هاي حساسيت، مدت زمان بين تغذيه و شروع علائم، سابقه خانوادگي آلرژي و بيماري‌هايي همچون اگزما و يا آسم و… از شما خواهد پرسيد و در نهايت حساسيت كودك‌تان به يك موادغذايي خاص را تشخيص مي‌دهد.

فرق عدم تحمل غذايي با حساسيت غذايي كودكان چيست؟

هضم برخي از مواد غذايي براي كودك دشوار است. اين مساله ارتباطي با حساسيت غذايي ندارد، بلكه يك مشكل گوارشي است. اين كودكان تحمل هضم اين غذاها را ندارند. بنابراين مصرف اين مواد بايد با محدوديت و ظرفيت كم صورت بگيرد. حساسيت غذايي كودكان موضوعي خطرناك تر است. اما تحمل غذايي نيز بايد با توجه به رژيم خاص كودك كنترل شود. برخي از عدم تحمل مواد غذايي شامل عدم تحمل لاكتوز، گلوتن و مواد افزودني در غذا هاست.

در چه مواردي بايد براي حساسيت غذايي كودكان به متخصص مراجعه كرد؟

برخي از مواد غذايي حساسيت زا براي كودكان موجب نشانه هايي شديدي مي شود. آنافيلاكسي واكنش آلرژيك شديدي است كه كودكان به برخي مواد غذايي مثل بادام زميني نشان مي‌دهند. با بسته شدن مسير تنفسي و مشكل در بلع بلافاصله بايد مراجعه به متخصص و اورژانس صورت بگيرد. همچنين حساسيت غذايي كودكان در مواردي كه همراه با نشانه هاي زير باشد، قطعا نياز به مداخله پزشكي دارد.

  • بيهوشي و از حال رفتن
  • درد در ناحيه قفسه سينه
  • ضربان قلب يا نبض ضعيف
  • كبودي در نواحي مختلف مثل زير چشم ها و انگشتان
  • متورم شدن لب ها و زبان
  • تنفس سخت يا خس خس گلو گاه همراه با سرفه است
  • گيجي و منگي

روش هاي درمان حساسيت غذايي كودكان

براي درمان حساسيت غذايي كودكان هنوز هيچ دارو و فرمولي كشف نشده است. بنابراين متخصصين پيشگيري را توصيه مي كنند. با توجه به تحقيقات به عمل آمده برخي از مواد غذايي براي كودكان حساسيت زا هستند. مواد غذايي حساسيت زا براي كودكان ممكن است بعد از رشد سيستم ايمني بدن آن ها از بين برود. اما براي اطمينان مصرف غذاهاي ذكر شده در سنين پايين با محدوديت و احتياط بايد صورت بگيرد.

شما بايد در مورد رژيم غذايي فرزندتان با متخصص صحبت نماييد. در صورتي كه حساسيت هاي غذايي كودك به حدي است كه ويتامين هاي لازم را هم تحت تاثير قرار بدهد، آن وقت متخصصين با تجويز داروهاي مكمل و ويتامين اين كمبود را جبران مي كنند. و براي كودكاني كه داراي حساسيت هاي شديدي هستند داروهايي مثل اپي نفرين تجويز مي شود.

سخن آخر

متاسفانه براي رفع حساسيت و آلرژي به مواد غذايي در كودكان هيچ گونه درماني وجود ندارد. در صورتي كه والدين علائم حساسيت و آلرژي را در كودكان خود مشاهده كنند، بايد براي كنترل آن‌ها به كمك پزشك مواد غذايي حساسيت زا را شناسايي نمايند و آن را از تغذيه كودك خود حذف كنند. البته گاهي پزشكان براي كم‌تر شدن علائم ناشي از حساسيت در كودكان استفاده از آنتي هيستامين را تجويز مي‌كنند.

شدت بروز علائم حساسيت به مواد غذايي در كودكان مختلف با يكديگر فرق دارد و در برخي موارد خفيف و در برخي موارد خطرناك است. بنابراين بهتر است والدين به اين دسته از علائم توجه داشته باشند و براي شناسايي دقيق مواد غذايي حتما به پزشك مراجعه كنند.

براي دريافت مشاوره در زمينه غذاهاي حساسيت زا براي كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

نشانه هاي حساسيت غذايي كودكان كدامند؟

بيشتر كودكان نسبت به غذاهاي حساسيت زا واكنش يكساني دارند كه شامل تنگي نفس، درد قفسه سينه، كهير، كبودي، تورم لب ها و زبان، قرمزي چشم ها، آبريز بيني و … مي شود.

آيا مصرف غذاهاي حساسيت زا براي كودكان خطرناك است؟

نشانه هاي حساسيت و آلرژي كه در برابر مصرف غذاهاي حساسيت زا براي كودكان رخ مي دهد، زنگ خطري است كه والدين بايد آن را جدي بگيرند. برخي از علائم به قدري خطرناك هستند كه مي تواند جان كودك را هم به خطر بياندازد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: حساسيت غذايي كودكان | غذاهاي حساسيت زا در كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۵۱:۲۷ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

لجبازي كودكان به دلايل مختلفي مانند ژنتيك، عوامل محيطي و روش تربيت والدين باز مي‌گردد. زماني كه والدين به خواسته هاي كودك خود عمل نمي‌كنند، كودك دست به لجبازي مي‌زند و شروع به رفتارهاي بد مي‌كند. بهترين راه درمان براي لجبازي كودكان صحبت با كودك و در نظر گرفتن جريمه و تشويق است. اما بايد اين موضوع را به ياد داشته باشد كه كمك از روانشناس بهترين راه كنترل و تربيت كودكان است. گاهي لجبازي كودكان نشات گرفته از اختلال بيش فعالي آنها است و تنها به دست روانشناس و مشاورين كودك قابل تشخيص و درمان مي‌باشد.

منبع: لجبازي كودكان | علت و درمان لجبازي كودكان

‌لجبازي كودكان

لجبازي در كودكان يا نافرماني كودك براي والدين دشوار و طاقت فرسا است. اصولا كودكان لجباز نشانه هاي بيش فعالي هم دارند و بايد حتما تحت نظر روانشناس و مشاورين كودك قرار بگيردند. اگربيش فعالي كودكان درمان نشود تاثيرات منفي به همراه خواهد داشت و كودك در بزرگسالي از پس زندگي روزمره خود بر نمي‌آيند.

لجبازي كودكان با الگوهاي عصبانيت، تحريك پذيري، بهانه گيري، كينه ورزي و سرپيچي همراه است. براي مقابله با لجبازي كودكان نياز نيست كه به تنهايي به دنبال راهكار باشيد. براي‌درمان از روانشناس و مشاورين كمك بگيريد تا در رابطه با اختلال بيش فعالي بيشتر آشنا شويد و از نحوه رفتار با لجبازي كودكان آشنا شويد.

علت لجبازي كودكان

علت و دلايل لجبازي كودكان به طور قطع مشخص نيست. اما ريشه و زمينه هاي ارثي و محيطي مي‌تواند از دلايل لجبازي كودكان محسوب شود. در ادامه در رابطه با علت لجبازي كودكان توضيح داده ايم.

1. عوامل ارثي

از علت هاي لجبازي كودكان مي‌توان به عوامل ارثي اشاره كرد. مادر و پدراني كه شخصيت عصبي، خودخواه و لجباز دارند كودكان لجبازي نيز تحويل خواهند داد. نحوه عملكرد عصبي و مغزي افراد از ژنتيك پدر و مادر به ارث برده شده است. بنابراين عوامل ارثي زمينه اصلي لجبازي كودكان به شمار مي‌روند.

2. عوامل محيطي

لجبازي كودكان به عوامل محيطي آنها نيز باز مي‌گردد. شرايط فرزند پروري و عدم نظارت بر رفتار كودك باعث تربيت كودكي لجباز خواهد شد. گاهي والدين براي تربيت فرزندان خود زمان كافي صرف نمي‌كنند و كودك را به حال خود رها مي‌كنند. اما برخي از والدين نيز به دليل سخت گيري هاي افراطي باعث تربيت كودك لجباز مي‌شوند.

3. مشكلات خانوادگي | لجبازي كودكان

كودكاني كه در خانواده هاي سالم و با آرامش زندگي مي‌كنند از زمينه هاي اختلال كمي برخوردارند. مشكلات خانوادگي بر روحيات كودك تاثيرات منفي مي‌گذارد و در نهايت لجبازي كودكان بروز پيدا مي‌كند. شرايط محيطي با شرايط ژنتيكي تركيب مي‌شوند و نافرماني ها و لجبازي هاي كودك را نمايان مي‌كند.

4. اشتباه تربيتي والدين

كودكان آينه رفتار ما هستند. احتمالا بارها و بارها اين جمله را شنيده ايد كه كودكان رفتار پدر و مادر خود را تقليد مي‌كنند. پدر و مادراني كه لجباز هستند اين رفتار را به كودك خود آموزش مي‌دهند و باعث تربيت كودك لجباز مي‌شوند. بنابراين يادگيري يكي از علل لجبازي كودكان است. براي تربيت صحيح كودكان بايد به رفتار خود دقت داشته باشيد و رفتارهاي بد خود را اصلاح كنيد. هرچه در زمان كودكي كودك رفتار مي‌كنيد، در بزرگسالي او دريافت خواهيد كرد. در واقع خود درگير و با چالش روبرو خواهيد شد.

5. آموزش ندادن به كودك

زماني كه تربيت كودك و آموزش صحيح انجام نشود كودك به رفتارهاي خود ادامه مي‌دهد و با لجبازي به خواسته هاي خود مي‌رسد. كودك نمي‌داند كه كدام رفتار درست و كدام رفتار نادرست است. تنها از اين موضوع آگاه است كه اين رفتار باعث رسيدن به خواسته ها مي‌شود. بنابراين عدم آموزش صحيح را مي‌توان به لجبازي كودكان نسبت داد.

درمان لجبازي كودكان

براي كنترل و درمان لجبازي كودكان بايد والدين به راهنمايي ها و نكات مهمي كه متخصصان كودك آموزش مي دهند اهميت دهند. كمك از روانشناس گزينه بسيار مناسبي براي درمان لجبازي كودكان است. در ادامه به راهكارهايي اشاره كرده ايم كه به كاهش لجبازي كودكان كمك مي‌كند.

1. براي كاهش لجبازي كودكان آرامش خود را حفظ كنيد

براي كنترل و درمان لجبازي كودك اولين قدم حفظ آرامش خود است. درمان لجبازي كودكان كار دشوار و سختي است كه نياز به آرامش و صبوري دارد. براي شروع درمان بهتر است تا در وهله اول آرامش خود را حفظ كنيد. واكنش تند پدر و مادر باعث لجبازي بيشتر كودكان مي‌شود. در صورتي كه آرامش خود را حفظ نكنيد درمان نه تنها صورت نمي‌گيرد، بلكه شديد تر و بدتر مي‌شود.

2. به آگاهي كافي برسيد

براي درمان لجبازي كودكان بايد به آگاهي كافي برسيد و تربيت ايده آل را آموزش ببينيد. براي استفاده از تكنيك هاي مناسب بايد به خوبي آن ها را درك كنيد و بر اساس روش هاي تربيتي مناسب كودك را درمان كنيد. براي‌درمان لجبازي كودكان بايد والدين روي رفتار خود كار كنند و رفتارهاي اشتباه شان به كمترين حد برسد.

3. براي درمان لجبازي كودكان بي توجهي كنيد

علت اصلي لجبازي كودكان ، تلاش آن ها براي جلب توجه است. كودكان براي جلب توجه دست به لجبازي مي‌زنند و به خواسته هاي خود مي‌رسند. زماني كه والدين به لجبازي كودكان توجه كنند و آنها را به خواسته هاي خود برسانند، لجبازي تشديد مي‌شود. بنابراين براي رفع اين اتفاق بايد به كودك بي توجهي كنيد و رفتارهاي او را نشنيده بگيريد. حتي براي آرام سازي كودك اقدامي نكنيد. شايد گريه و رفتارهاي نامناسب كودك شما را آزار دهد، اما براي تربيت فرزند لازم است تا خودتان را كنترل كنيد.

4. براي رفتارهاي بد كودك جريمه مشخص كنيد

براي درمان لجبازي كودكان بايد براي رفتارهاي بد او جريمه در نظر بگيريد. زماني كه مي‌خواهيد جريمه را براي كودك در نظر بگيريد نبايد عصباني و خشمگين باشيد. در كمال آرامش و خونسردي سعي كنيد جريمه را اعلام كنيد. زماني كه مي‌خواهيد جريمه را در نظر بگيريد بايد به كودك بگوييد كه براي چه چيزي جريمه را در نظر گرفته ايد و اين جريمه براي كدام رفتار است. براي در نظر گرفتن جريمه ها سعي كنيد از تنبيه بدني دوري كنيد و حتي كودك را با جريمه هاي ترسناك و تاريكي تهديد نكنيد. براي جريمه مي‌توانيد از موارد زير استفاده كنيد.

  1. حق تماشاي تلويزيون را از كودك بگيريد.
  2. حق بازي با موبايل را از كودك بگيريد.
  3. براي ساعتي با او صحبت نكنيد.
  4. رفتار بد او را كاملا توضيح دهيد.
  5. از جريمه هايي استفاده كنيد كه قابل اجرا باشد.

5. براي رفتارهاي خوب كودك پاداش بدهيد

براي درمان لجبازي كودك كارها و رفتارهاي خوب كودك را تشويق كنيد. زماني كه رفتارهاي مناسب و شايسته اي از كودك ديديد بايد او را تشويق كنيد. زماني كه كودك بر خلاف لجبازي هايش رفتاري انجام داد بايد مورد تشويق قرار بگيرد. تشويق رفتار و شخصيت كودك باعث كاهش لجبازي و رفتار هاي منفي مي‌شود. با تشويق رفتارهاي خوب كودك ياد مي‌گيرد كه بدون لجبازي و كج خلقي به خواسته هاي خود برسد.

6. براي درمان لجبازي كودكان قوانيني را مشخص كنيد

براي درمان و كنترل لجبازي كودكان بايد قوانين و حد و مرزي را مشخص كنيد. كنترل گري رفتارهاي كودك را كنار بگذاريد و از سخت گيري پرهيز كنيد. با كمك كودك قوانين را مشخص كنيد تا او نيز با قوانين موافق باشد. سعي كنيد حد و مرز به گونه اي باشد كه جلب توجه و عصبانيت رخ ندهد و همه رفتارها با آرامش صورت بگيرد.

7. به خواسته كودك اهميت بدهيد

به خواسته ها و نيازها براي كاهش لجبازي كودكان گوش دهيد. با اهميت به خواسته ها و گوش فرا دادن به تمام حرف هاي كودك به او نشان مي‌دهيد كه از اهميت بالايي برخوردار است و بدون لجبازي مي‌تواند حرف هايش را بزند.

8. منطقي و مهربان رفتار كنيد

براي كاهش لجبازي كودكان بايد سعي كنيد تا منطقي و مهربان رفتار كنيد. به خواسته هاي كودك منطقي پاسخ دهيد تا از ميزان لجبازي كودك كاسته شود. با اين روش به كودك توجه مثبت مي‌كنيد و كودك ياد مي‌گيرد كه براي جلب توجه نياز به لجبازي نيست.

9. براي كاهش لجبازي كودكان با كودك صحبت كنيد

براي كاهش لجبازي كودكان بايد با كودك صحبت كنيد. براي‌كودك خود زماني را در نظر بگيريد تا صحبت هاي يكديگر را گوش دهيد. صحبت با كودك به اندازه زيادي به او انرژي مثبت مي‌دهد و براي جلب توجه ديگر نياز به لجبازي نمي‌بيند. هنگام صحبت با كودك از او سوال كنيد كه چه چيزي ناراحتش كرده است كه لجبازي مي‌كند. و به او بگوييد كه رفتارهايش اشتباه و نادرست است. با صحبت كردن به كودك ياد مي‌دهيد كه خواسته هاي خودش را بيان كند و لجبازي نكند.

10. تا جاي ممكن با كودك همكاري كنيد

براي كاهش لجبازي كودكان بايد سعي كنيد زماني كه ناراحت و كلافه است با او همكاري كنيد. با همراهي مي‌توانيد به كودك توجه كنيد و رفتار او نسبت به لجبازي را كاهش دهيد.

11. با نظارت كامل به كودك حق انتخاب بدهيد

اگر براي كاهش لجبازي كودكان به دنبال راهكار هستيد بايد به خواسته هاي او گوش دهيد. پس از گوش دادن براي او گزينه هاي انتخاب كنيد و حق انتخاب را به او بدهيد. مثلا اگر كودك براي لباس پوشيدن لجبازي مي‌كند، چند دست لباس قرار دهيد و به كودك بگوييد تا انتخاب كند و بپوشد. با اين كار هم به خواسته كودك گوش داده ايد و هم بر اساس خواسته خود پيش رفته ايد.

12. براي كاهش لجبازي كودكان از روانشناس كمك بگيريد

براي راهكار و كنترل لجبازي كودكان بايد از روانشناس كمك بگيريد. كمك از روانشناس به ريشه يابي لجبازي و شخصيت كودك نيز كمك مي‌كند. بنابراين براي تربيت درست و صحيح بهترين انتخاب كمك از روانشناس است.

كلام آخر

لجبازي كودكان بيشتر به دليل جلب توجه و رسيدن به خواسته ها است. اما زماني كه به لجبازي هاي كودك پاسخ اشتباه دهيم. كودك شرطي مي‌شود و ديگر رفتار درست را ياد نمي‌گيرد. براي آموزش و راهنمايي رفتار درست نياز به روانشناس الزامي است. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه لجبازي كودكان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: لجبازي كودكان | علت و درمان لجبازي كودكان


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۷:۱۰ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

بهترين مراكز مشاوره و روانشناس كودك رودهن كدامند؟ در اين مراكز چه خدماتي در اختيار والدين و فرزندان قرار مي‌گيرد؟ مشاوره كودك يكي از انواع خدمات تخصصي روانشناسي است كه به موضوعات گسترده‌اي مي‌پردازد. از جمله اين موضوعات مي‌توان كمك به والدين براي حل مشكلات رفتاري كودك، تشخيص اختلالات روانشناختي دوره كودكي و انجام آزمون‌هاي مختلف براي بررسي عملكرد هوش را نام برد. در اين مقاله به معرفي بهترين مراكز مشاوره كودك رودهن پرداخته‌ايم.

منبع: مشاوره كودك رودهن | روانشناس كودك در رودهن

مشاوره كودك رودهن

دريافت خدمات مشاوره كودك در رودهن توسط مراكز و متخصصان مختلفي ارائه مي‌شود. اما والدين بايد نسبت به انتخاب درمانگر و مشاور براي فرزندشان دقت كافي به خرج دهند. چرا كه در صورت نابلد بودن و بي تجربگي درمانگر آسيب ها به مراتب جدي تر خواهد بود. بنابراين مراجعه به بهترين مراكز مشاوره كودك در رودهن ضرورت بيشتري پيدا مي كند.

روانشناس كودك رودهن

مشاوره كودك رودهن از جمله خدمات تخصصي است كه توسط روانشناسان ارائه مي‌گردد. در اين نوع از مشاوره درمانگران موضوعات گسترده‌اي را بررسي مي‌كنند. از جمله مهم‌ترين موضوعاتي كه در جلسات مشاوره كودك رودهن مورد توجه قرار مي‌گيرند، مي‌توان به ترس‌ها و اضطراب‌هاي دوران كودكي نظير اضطراب جدايي، ترس از تاريكي، حيوانات و ساير موقعيت‌هاي خاص اشاره كرد. در نظر داشته باشيد كه مشاوره كودك تنها به زماني كه فرزندتان دچار مشكل روانشناختي شده اختصاص ندارد بلكه شما براي مواردي نظير بهبود ارتباط والد فرزندي، يادگيري سبك تربيتي موثر، استعداديابي در كودك و ارزيابي هوش او نيز مي‌توانيد از اين خدمات كمك بگيريد.

ويژگي هاي بهترين مراكز مشاوره كودك رودهن

براي اينكه بفهميد يك مركز مشاوره از كيفيت مناسبي برخوردار است يا خير بايد چندين ملاك را در نظر بگيريد. از جمله مهم‌ترين ملاك‌هاي يك مركز مشاوره خوب براي كودكان و نوجوانان بايد به موارد زير اشاره كرد:

1- برخورداري از متخصص حرفه‌اي در زمينه مشاوره كودك

يك مركز مشاوره خوب از افراد با تجربه و متخصص در حوزه كودك براي برگزاري جلسات مشاوره كمك مي‌گيرد. لازم به ذكر است متخصصين براي ارائه خدمات در اين حوزه بايد در يكي از گرايش‌هاي روانشناسي باليني، روانشناسي باليني كودك و نوجوان و يا روانشناسي كودكان استثنايي از حداقل مدرك كارشناسي ارشد برخوردار باشند. همچنين بررسي سوابق تجربي، آموزشي و پژوهشي درمانگران مي‌تواند بينش خوبي در مورد ميزان صلاحيت و تخصص آن‌ها در اختيار شما قرار دهد.

2-روانشناس خوب كودك داراي مجوز رسمي از نهادهاي معتبر

نبود مجوز رسمي اين امكان را فراهم مي‌كند كه افراد غير متخصص به ارائه خدماتي بپردازند كه مهارت چنداني در آن ندارند. در حالي كه مراكز داراي مجوز رسمي تحت نظارت نهادهاي معتبر هستند و فعاليت‌هاي آن‌ها مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد. از همين رو مركز مشاوره‌اي كه براي بهبود وضعيت فرزندتان به آن مراجعه مي‌كنيد بايد حتما از سازمان بهزيستي يا سازمان نظام روانشناسي كشور پروانه فعاليت داشته باشد.

3- داشتن تجهيزات كافي

برگزاري جلسات مشاوره با كودك فضاي متفاوتي را مي‌طلبد. اتاق درمان بايد محيط جذابي براي كودك بوده و از تجهيزات كافي براي بازي درماني برخوردار باشد. همچنين وجود تست‌ها و آزمون‌هاي مختلف استعداديابي و تعيين سطح هوش از جمله مواردي است كه وجود آن براي يك مركز مشاوره كودك ضروري است.

آدرس مراكز داراي روانشناس كودك در رودهن

از جمله مراكزي كه به صورت تخصصي در رودهن (به صورت آنلاين) به ارائه خدمات روانشناسي كودك مي‌پردازد به شرح زير است. شما براي دريافت مشاوره كودك رودهن كافي است با شماره هاي درج شده تماس بگيريد.

مركز مشاوره ني ني مايند تهران ، خيابان شريعتي روبروي مترو 02191002360
مركز مشاوره نيني مايند تهران، خيابان فاطمي، روبروي وزارت كشور خيابان يكم طباطبايي، پ8 02191002360

انواع جلسات مشاوره با كودك

جلسات مشاوره كودك رودهن انعطاف پذيري بالايي دارند. اين جلسات مي‌توانند به صورت انفرادي با كودك، انفرادي با والدين و يا با حضور والد و كودك به طور همزمان برگزار شوند. در جلسات انفرادي با كودكان كم سن و سال، درمانگران براي تشخيص بهتر مشكلات اغلب از روش‌هاي مختلف بازي درماني كمك مي‌گيرند. چراكه بچه‌ها در جريان بازي راحت‌تر هيجانات خود را ابراز مي‌كنند. بازي‌هايي نظير نمايش و قرار گرفتن در نقش‌هاي مختلف به درمانگر كمك مي‌كند تا دنياي ذهني كودك در مورد محيط اطرافش را بهتر بشناسد.

در مقابل در جلساتي كه با حضور والدين و كودك برگزار مي‌شود، روانشناس به طور مستقيم تعاملات ميان اعضاي خانواده را مورد بررسي قرار مي‌دهد و الگوهاي رفتاري نامناسب را شناسايي مي‌كند. سپس در مورد اين الگوها به والدين بازخورد داده و تمرين‌هايي جهت جايگزيني رفتار صحيح با الگوهاي تعاملي قبلي به آن‌ها ارائه مي‌نمايد.

چه زماني بايد از خدمات روانشناس كودك رودهن كمك بگيريم؟

همانطور كه پيش‌تر اشاره شد جلسات مشاوره با كودك مي‌تواند بر موضوعات مختلفي تمركز يابد. هنگام مواجهه با هريك از موارد زير بهتر است از يك روانشناس متخصص در حوزه كودك يا نوجوان كمك بگيريد.

– درگيري كودك با مشكلات اضطرابي نظير ترس از غريبه‌ها، اضطراب جدايي، ترس از تاريكي و…

– دچار بودن فرزند به اختلالات رفتاري و مشكلاتي نظير اختلال بيش فعالي- نقص توجه

– مواجه شدن كودك با آسيب‌ها و سوءاستفاده‌هاي جسمي و جنسي

– تمايل به كشف استعدادهاي كودك در زمينه‌هاي مختلف

– ناتواني فرزند در برقراري ارتباط با همسالان

– وجود مشكلات تحصيلي و يادگيري

– وجود تاخيرهايي در مسير رشد

زمينه هاي كاري روانشناس كودك

والدين مي‌توانند با مراجعه به مشاوره كودك رودهن در مورد مشكلات متعدد كودك‌شان از آنان راهنمايي بگيرند. برخي از زمينه‌ها و مشكلاتي كه مشاور و روانشناس خوب كودك در رودهن مي‌تواند به شما كمك كند به شرح زير مي باشد.

_بيماري‌هاي ژنتيكي
_اختلالات عصبي-رشدي
_استرس در كودكان
_وسواس در كودكان
_افسردگي در كودكان
_اختلالات خوردن
_اختلالات رفتاري
_اختلالات يادگيري
_اختلالات دفعي
_آموزش تربيت كودك
_آموزش جنسي كودكان
_كشف استعداد كودك از خدمات مركز مشاوره و روانشناس كودك رودهن
_نشانه‌هاي سلامت نوزاد
_نوزاد تازه متولد شده
_بيماري‌هاي كودكان
_نيازهاي اوليه كودكان
_مشكلات دوران مدرسه
_رفتار با كودك
_آموزش به كودك
_نقش مادر و نقش پدر در تربيت فرزندان
و…

براي دريافت مشاوره كودك رودهن مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني كودك و حضوري در رودهن با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مشاوره كودك رودهن | روانشناس كودك در رودهن


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۳۶:۲۴ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 7
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی