نيني سايت
ارائه خدمات روانشناسي

آرامش دادن به نوزاد را تمامي خانم هايي كه فرزند دارند بايد ياد بگيرند. شايد فكر كنيد آرامش دادن به نوزاد مهارتي است كه بعضي مادران بالفطره آن را دارند. و بعضي ديگر قادر به نگهداري از فرزندشان هم نيستند. دو عامل در اين مساله نقش اساسي دارد، تجارب پيشين مادر و خصوصيات منحصر به فرد نوزاد كه از زمان تولد با او همراه هستند. وقتي كه مادر تجربه كافي ندارد و نوزاد دائم گريه مي‌كند، بي‌قرار است، خواب منظمي ندارد و…. مادري كردن به چالشي بزرگ تبديل خواهد شد. در اين زمان خستگي و تغييرات هورموني خانم به بدتر شدن شرايط دامن مي‌زند. براي تغيير اين شرايط تنها كافي است به مواردي كه در ادامه اشاره كرده‌ايم توجه كنيد و در صورت حل نشدن موضوع مشاوره كودك دريافت كنيد.

منبع: آرامش دادن به نوزاد | 12 راه براي آرامش نوزاد

آرامش دادن به نوزاد

تمام نوزادان دلايلي براي گريه و فرياد دارند كه بايد با بررسي هاي لازم، آرامش دادن به نوزاد را آغاز كنيد. گاهي اين گريه ها به قدري كلافه كننده است كه والدين هركاري براي آرامش به نوزاد انجام مي‌دهند. اما هيچ تغييري در نوزاد ايجاد نمي‌شود. دليل گريه كودكي كه شكم سير و پوشك تمييز دارد چه چيزي مي‌تواند باشد؟ گاهي اين گريه ها به دليل عواملي مانند قلنج، آروغ، خواب آلودگي و … است كه با مطالعه مقاله گريه نوزاد به علل و راهكار اين موضوع پي خواهيد برد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه گريه نوزاد كليك كنيد.

 

چند توصيه طلايي براي آرامش دادن به نوزاد

بسياري از خانم‌هايي كه تازه مادر شده‌اند نمي‌دانند چطور آرامش دادن به نوزاد را انجام دهند. اما اين چالش ممكن است با فرزندان دوم و سوم هم پيش بيايد، چرا كه هر كودك خلقيات و خصوصيات منحصر به فرد خودش را دارد و بايد متوجه تفاوت‌هاي فرزندان‌تان باشيد. در ادامه 8 نكته‌اي كه بايد مد نظر قرار بديد را آورده‌ايم. براي آشنايي با روش‌هاي مراقبت از نوزاد تازه متولد شده كليك كنيد.

1. شدت و طول مدت گريه نوزاد را زير نظر بگيريد

اولين سوالي كه هر مادري هنگام گريه و ناآرامي نوزاد به ذهنش مي‌رسد اين است كه آيا وضعيت كودك من طبيعي است؟ آيا ممكن است درد يا مشكل خاصي در فرزندم وجود داشته باشد؟ پاسخي كه به اين سوال مي‌دهيد مسلما در روشي كه براي آرامش دادن به نوزاد انتخاب مي‌كنيد بسيار تاثيرگذار است. از همين رو بايد بدانيد گريه كردن خيلي اوقات براي نوزادان طبيعي است. اكثر نوزادان به طور ميانگين در كل روز چيزي در حدود 1 تا 4 ساعت گريه مي‌كنند.

در حقيقت آن‌ها از اين طريق شما را از نيازهاي ابتدايي خود نظير گرسنگي باخبر مي‌كنند. در نتيجه هميشه نياز به اقدامي جدي وجود ندارد. زماني گريه و ناآرامي نوزاد نگران كننده مي‌شود كه كودك براي ساعات طولاني با شدت زياد گريه كند. و با كمك روش‌هاي توصيه‌شده هم آرام نشود.

2. نوزاد را در محيطي آرام و عاري از تنش قرار دهيد

دومين روش براي آرامش دادن به نوزاد، قرار دادن نوزاد در محيط آرام است. شايد فكر كنيد نوزادان متوجه تنش‌هاي موجود در محيط نمي‌شوند. اما جالب است بدانيد كه بچه‌ها از همان ابتداي تولد استرس‌هاي محيطي را درك كرده و از آن‌ها تاثير مي‌پذيرند. از همين رو بسيار اهميت دارد كه نوزادتان را در محيطي آرام قرار دهيد و تا حد امكان تنش‌هاي پيراموني را كاهش دهيد. بحث كردن با صداي بلند، دعوا و درگيري در محيط خانه از جمله عواملي هستند كه نوزادتان را بي قرار مي‌كنند و آرامش را از او مي‌گيرد.

3. با صداي آرام براي نوزاد آواز بخوانيد

آواز با صداي آرام، سومين روش براي آرامش دادن به نوزاد است. صداي مادر براي نوزادان آرامش بخش است. چرا كه حس شنوايي كودكان از همان دوران جنيني شكل مي‌گيرد و آن‌ها در طول بارداري به صداي مادر عادت مي‌كنند. اين مسئله باعث مي‌شود كه نوزادان پس از تولد بيش از هركس به صداي مادر خود واكنش نشان دهند. از همين رو در بسياري از موارد كافي است تنها با صداي آرام آواز يا لالايي براي نوزاد زمزمه كنيد. اگر لحن آرامي داشته باشد و محيط پيراموني نيز مناسب باشد. متوجه مي‌شويد كه فرزندتان با زمزمه‌هاي شما به مرور آرام شده‌و بي‌قراري‌هايش كم مي‌شوند. اگر باز هم نتوانستيد اورا آرام كنيد يا بخوابانيد مقاله خواباندن نوزاد را مطالعه نماييد.

4. سعي كنيد پيش از هرچيز آرامش خودتان را حفظ كنيد

يكي از روش هاي آرامش دادن به نوزاد، حفظ خونسردي است. شرايط روحي و رواني نوزاد ارتباط بسيار تنگاتنگي با وضعيت رواني مادر دارد. اگر شما درگير فشار و استرس‌هاي زيادي باشيد، اين موضوع به فرزندتان نيز منتقل مي‌شود. علت اين موضوع افزايش ترشح هورمون كورتيزول است كه مي‌تواند از طريق شير به كودك نيز منتقل شود. از همين رو براي اينكه نوزاد آرامي داشته باشيد بايد پيش از هر چيز روي آرامش خودتان تمركز كنيد. اگر بعد از زايمان با تغييرات خلقي مواجه شده‌ايد و اضطراب زيادي پيدا كرده‌ايد هرچه سريع‌تر از يك روانشناس براي كنترل شرايط كمك بگيريد.

5. كودك را در آغوش بگيريد

آغوش گرفتن كودك يكي از روش هاي آرامش دادن به نوزاد است. يكي از تفكرات غلط اين است كه در دوران نوزادي نبايد خيلي كودك را بغل كرد؛ چرا كه آن‌ها به اين كار عادت مي‌كنند. اين در حالي است كه كودكان در سنين نوزادي بيش از هرچيز بر حس لامسه متكي هستند. در آغوش كشيده شدن از جانب والدين به خصوص مادر از جمله منابع بسيار مهم كسب آرامش براي نوزادان است. و محروميت از آن با آسيب‌هاي هيجاني جدي همراه است. براي اشنايي با فوايد بوسيدن نوزاد كليك كنيد.

6. نوزاد را قنداق كنيد

ششمين روش براي آرامش دادن به نوزاد، قنداق كردن نوزاد است. شايد فكر كنيد كه در عصر امروز ديگر كسي براي آرام كردن فرزند خود به سراغ قنداق كردن نمي‌رود. اما جالب است بدانيد كه همچنان در سراسر دنيا اين روش كاربرد دارد. و به عنوان يك راهكار موثر براي آرامش بخشيدن به نوزادان شناخته‌مي‌شود. زيرا قنداق كردن به نوعي شرايط رحم را براي كودك تداعي مي‌كند و باعث مي‌شود كه او ناسازگاري كمتري نسبت به محيط از خود نشان دهد.

7. علت گريه كودك را به درستي بررسي كنيد

براي آرامش دادن به نوزاد بايد علت گريه هاي او را بررسي كنيد. همانطور كه گفته شد گريه نوزاد ابزاري است كه كودك به وسيله آن نيازها و خواسته‌هاي خود را با دنياي بيرون در ميان مي‌گذارد. از همين رو اگر مي‌بينيد فرزندتان آرام نمي‌گيرد بايد شرايط او را به دقت بررسي كنيد. اطمينان از سير بودن كودك، خشك بودن پوشك و زير نظر گرفتن وضعيت اجابت مزاج از جمله اقدامات اوليه ايست كه بايد انجام دهيد. برخي از مادران همين كه مي‌بينند فرزندشان گريه مي‌كند، بلافاصله شروع به شير دادن به او مي‌كنند. اين در حالي است كه اگر نوزاد سير باشد شير اضافي موجب دل درد شده و ناراحتي‌هاي او را دو چندان مي‌كند.

8. سينه تان را در دهان نوزاد قرار دهيد

مكيدن سينه مادر در آرامش دادن به نوزاد تاثير گذار است. سينه مادر زماني كه در دهان نوزاد قرار دارد باعث تثبيت ضربان قلب مي‌شود و حركات بدن نوزاد را آرام مي‌كند. اگر با اين روش كودك آرام شد اجازه دهيد تا جايي كه علاقه دارد و به آرامش مي‌سد، ادامه دهد.

9.‌‎ كودك را به هواي تازه منتقل كنيد

گاهي با باز كردن در و پنجره و پخش شدن هواي تازه به داخل خانه، عمل آرامش دادن به نوزاد را انجام داده ايد. اگر با بازگشايي پنجره يا انتقال كودك به حياط يا بيرون از محيط بسته، كودك به آرامش رسيد. اين عمل را انجام دهيد تا گريه نوزاد با مشاهده آسمان، درخت، پرندگان و فضاهاي سبز بند بيايد.

10. دوش آب گرم را امتحان كنيد

دوش آب گرم يكي از روش هاي آرامش دادن به نوزاد است. برخورد آب گرم به بدن نوزاد او را آرام خواهد كرد. اگر كودك با اين روش آرام شد لازم نيس هر سري نوزاد به حمام كامل برود، نوزاد را در بغل بگيريد و با فشار بسيار كم آب گرم زير دوش قرار بگيريد.

11. نوزاد را ماساژ دهيد

يكي از موثر ترين روش هاي آرامش دادن به نوزاد، ماساژ دادن است. بيشتر نوزادان با لمس بدن به شدت بي حركت و حتي خوابشان مي‌برد. با حركات دست آرام و نرم سعي در ماساژ تمام بدن نوزاد كنيد تا به آرامش برسد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه ماساژ نوزاد كليك كنيد.

12. به متخصص كودك مراجعه نماييد

براي آرامش دادن به نوزاد به متخصص مراجعه كنيد. اگر شدت و مدت گريه‌هاي فرزندتان غير عادي است و علائمي از حضور درد را در نوزاد مشاهده مي‌كنيد بايد هرچه زودتر به يك متخصص اطفال مراجعه نماييد. توجه داشته باشيد كه تشخيص به موقع بيماري‌ها در دوران نوزادي اهميت بسزايي دارد. گاهي اوقات مشكلات ساده‌اي نظير تب يا عفونت مي‌توانند پيامدهاي جدي و خطرناكي را براي كودك به همراه بياورند.

روش هاي آرامش يافتن مادر با گريه نوزاد

بسياري از مادران با گريه هاي نوزاد شروع به استرس و اضطراب دچار مي‌شوند. اولين راه براي آرامش دادن به نوزاد، آرامش داشتن مادر است. تا زماني كه مادران آرامش نداشته باشند، تمركزي براي آرامش‌دادن به نوزاد ندارند. در ادامه راهكارهايي براي به آرامش رسيدن مادر در نظر گرفته‌ايم كه عبارتند از.

  • اولين مرحله نفس هاي عميق است.
  • با متخصص و مشاور نوزاد تماس بگيريد تا راهنمايي شويد.
  • براي آرامش به خو به موسيقي آرام گوش دهيد.
  • استراحت كنيد تا آرامش كسب كنيد.
  • با خود مرور كنيد كه شما مسئوليت در قبال نوزاد داريد و بايد براي آرام كردن او تلاش كنيد.
  • صبور باشيد و با كمال خونسردي به آرام كردن نوزاد بپردازيد.

كلام آخر

آرامش دادن به نوزاد با روش هاي متفاوتي مانند دوش آب گرم، موسيقي آرام، مكيدن سينه مادر و … امكان پذير است. اما شرط اصلي و لازم براي آرامش‌دادن به نوزاد، آرامش والدين است. گاهي واليدن با گريه نوزاد به قدري دچار استرس و حال بد مي‌شوند كه به طور كل تمام استرس خود را از دست مي‌دهند. اما مي‌توانيد با كمك از روانشناس به كنترل استرس و اضطراب خود بپردازيد. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با زبان نوزاد بر روي شماره تلفن زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آرامش‌دادن به نوزاد مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

آيا افسردگي پس از زايمان مي تواند باعث بي قراري و نا آرامي در نوزاد شود؟

بله شرايط روحي مادر تاثير بسزايي در آرامش نوزاد دارد. افسردگي پس از زايمان با محروم كردن نوزاد از يك رابطه ايمن با مادر منجر به علائمي نظير بيقراري و ناآرامي مي‌شود. در نتيجه بسيار اهميت دارد كه مادران به وضعيت سلامت روان خود اهميت داده و به موقع از يك روانشناس كمك بگيرند.

براي آرامش دادن به نوزاد چه بايد بكنيم؟

براي آرام شدن نوزاد كافي است كه در ساعات مناسب به تغذيه، خواب و پوشك او رسيدگي كنيد. اما مهم ترين چيز براي آرام شدن نوزاد آغوش مادر است. در صورتي كه اين موارد را رعايت كرديد اما موفق نشده ايد حتما مقاله را بخوانيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آرامش دادن به نوزاد | 12 راه براي آرامش نوزاد


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۷ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۵:۲۲ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

تشويق كودك به غذا خوردن با ترفندهاي بسيار ساده امكان پذير است. خيلي اوقات والدين از اين شكايت دارند كه فرزندشان بد غذا است. و يا ميل به خوردن غذا ندارد، در اغلب موارد پدر و مادر به بازيگوشي و شيطنت، ذائقه متفاوت يا ساعات ميل به غذا خوردن فرزندشان توجهي نمي‌كنند. عادات غذايي بزرگسالان با كودكان متفاوت است، از اين جهت شايد برخي كودكان نسبت به خوردن برخي از طعم‌ها و مواد غذايي مقاومت نشان دهند. درست است كه دلتان مي‌خواهد كودك تان طعم هاي مختلف را بچشد و دوست داشته باشد، اما تنبيه و يا اجبار روش مناسبي نيست. در ادامه به روش هاي مناسب جهت تشويق و علاقه مند كردن كودك به غذاخوردن اشاره كرده‌ايم. در صورتي كه مدت‌هاست با اين مشكل مواجه‌ايد، حتما از خدمات مشاوره كودك استفاه نماييد.

منبع: تشويق كودك به غذا خوردن | علاقه مند كردن كودك به غذا

تشويق كودك به غذا خوردن

وجود كودكاني كه بد غذا هستند و نداوم براي خوردن غذا غر مي‌زنند سخت، دشوار و البته يكي از مشكلات اغلب والدين است. اما از آنجايي كه برخي از مواد غذايي سالم، سلامت فرزند را تضمين و تامين مي‌كند، باعث مي‌شود والدين بسيار به غذا خوردن اهميت دهند. با بسياري از تكنيك هاي ارائه شده در اين مقاله تشويق كودك به غذا خوردن را آموزش ببينيد. كمك از روانشناس بسيار كمك كننده و حائز اهميت در اين شرايط است. بهتر است براي تشويق كودكان از روانشناس و مشاورين كودك كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره تلفني كودك كليك كنيد.

 

كدام كودكان نياز به تشويق براي غذا خوردن دارند؟

علت بدغذايي هر كودك مي‌تواند نسبت به كودك ديگر متفاوت باشد. برخي از كودكان به طور زيستي كم غذا يا بد غذا هستند. اما برخي ديگر ممكن است خوش اشتها و خوش غذا باشند. و ميل به خوردن غذاها و طعم‌ها مختلف داشته باشند. بدغذايي كودك اگر در يك دوره رشدي خاص و براي مدت كوتاهي رخ دهد يك مسئله عادي است و نياز به بررسي ندارد. اما اگر عادت بدغذايي كودك براي مدت طولاني ادامه داشت نياز است تا علت آن به درستي توسط يك متخصص بررسي شود. با بررسي هاي متخصص با روش هاي متفاوتي مي‌توان تشويق كودك به غذا خوردن را آموخت. براي كسب اطلاعات بيشتر در رابطه با علت غذا نخوردن كودك كليك كنيد.

از جمله عواملي تربيتي و محيطي كه مي‌تواند با بد غذايي كودك ارتباط داشته باشد. مي‌توان به وعده‌هاي غذايي زياد، شيوه فرزندپروري غلط، پريشاني‌هاي روانشناختي مانند استرس و اضطراب، خوردن تنقلات و مواد غذايي بيهوده، غذا نخوردن به عنوان روشي براي جلب توجه والدين، شيطنت و بازي گوشي و… اشاره كرد.در برخي از مواقع علل بدغذايي كودك مي‌تواند به دليل شرايط نامناسب مانند خوردن غذا در اتاق نامناسب، ميز و صندلي نامناسب، ظرف غذاي نامتناسب با سن كودك و… باشد. كه با رفتار اصولي و تشويق كودك به غذا خوردن مشكلات را مي‌توان برطرف كرد. در نتيجه براي بررسي علل بدغذايي كودك بايد عوامل زيستي، رواني، اجتماعي را در نظر گرفت.

راه‌هاي تشويق كودك به غذا خوردن

در مواردي كه يك مشكل پزشكي يا زيستي مانند مشكل گوارشي وجود داشته باشد. والدين بايد كودك را براي ارزيابي و درمان نزد يك پزشك متخصص ببرند. در اين شرايط تا مشكل زيستي و پزشكي كودك برطرف نشود، همچنان او علاقه‌اي به خوردن غذا نخواهد داشت. براي آشنايي با علل بي اشتهايي كودكان كليك كنيد. در ادامه روش هاي علاقه مند كردن و تشويق كودك به غذا خوردن را آورده‌ايم.

1. الگوبرداري اصلي ترين روش براي تشويق كودك به غذا خوردن

يكي از روش هاي تشويق كودك به غذا خوردن،الگو برداري است. كودكان بسياري از اعمال، رفتارها و عقايد را از طريق مشاهده و الگوبرداري از والدين و يا اطرافيان خود ياد مي‌گيرند. اگر والدين بد غذا نباشند و ميل به خوردن غذاهاي مختلف داشته باشند كودك هم معمولاً چنين رفتاري را مشاهده مي‌كند و تكرار مي‌كند. همچنين اگر در اطراف كودك، كسي وجود داشته باشد كه ميلي به خوردن غذا نداشته باشد ممكن است كودك رفتار او را تقليد كند. در نتيجه الگوبرداري مي‌تواند يك راه براي علاقه‌مند كردن كودك به غذا محسوب شود.

2. امتحان كردن طعم‌هاي جديد را فراموش نكنيد

دومين راه تشويق كودك به غذا خوردن، تجربه طعم هاي جديد است. اگر هنوز كودك‌تان سن پاييني دارد بهتر است از همان ابتدا او را با طعم‌هاي جديد آشنا كنيد تا در سنين بالاتر مقاومت كمتري نسبت به طعم‌هاي ناآشنا داشته باشد. براي آشنايي تغذيه سالم كودكان كليك كنيد.

3. خلاقيت در ارائه غذا نوعي تشويق كودك است

يكي از بهترين راه هاي تشويق كودك به غذا خوردن،خلاقيت در طراحي غذا است. جذاب كردن و متنوع كردن شيوه ارائه غذا مي‌تواند راهي براي علاقه مند كردن كودك به غذا باشد. به عنوان مثال طراحي غذا مانند شكلك‌ها و يا اشياي مختلف، شخصيت‌هاي كارتوني مي‌تواند باعث شود تا كودك ميل به خوردن غذايي با طعم جديد را داشته باشد. همچنين طرح ظروف غذايي متناسب با علاقه كودك راهي اثربخش براي افزايش ميل كودك به غذا است.

4. تعيين پاداش را براي كودك مشخص كنيد

كودك ممكن است فقط از خوردن بعضي غذاها مانند ميوه و سبزيجات اجتناب و مقاومت كند، در چنين شرايطي مي‌توانيد با تعيين كردن جايزه و پاداش، او را به خوردن اين مواد غذايي تشويق كنيد. پاداش دادن و تشويق كردن كودك روش‌هاي مختلفي دارد كه بهتر است براي يادگيري شيوه اصولي آن و تشويق كودك به غذاخوردن از يك روانشناس كودك كمك بخواهيد.

5. تنظيم عادات غذايي را انجام دهيد

تنظيم عادات غذايي يكي از روش هاي تشويق كودك به غذا خوردن است. همچنين همانند بزرگسالان مواردي وجود دارد كه فرد در يك دوره يا يك شبانه روز ممكن است ميلي به خوردن غذا نداشته باشد، در اين شرايط بهتر است به كودك خود فشار نياوريد و به او زمان دهيد تا دوباره به عادت قبلي‌اش بازگردد. به طور كلي بهتر است ميزان ميان وعده‌ها را طوري تنظيم كنيد كه ويتامين‌ها و مواد مغذي به حد كافي به بدن كودك برسد.

6. از غذاهاي مورد علاقه كودك بيشتر استفاده كنيد

يكي از راه هاي تشويق كودك به غذا خوردن، استفاده از مواد مورد علاقه است. بسياري از والدين اصرار به غذا خوردن كودك خود بدون ذره اي علاقه دارند. خود را جاي فرزندان بگذاريد، آيا اگر طعم غذايي براي شما خوشايند نباشد بارها و بارها آن را امتحان مي‌كنيد؟ خير. بنابراين از مواد غذايي مورد علاقه كودك استفاده كنيد تا براي غذا خوردن رغبت داشته باشد.

7. هنگام صرف غذا با كودك بازي كنيد

بازي هنگام صرف غذا، يكي از روش هاي تشويق كودك به غذا خوردن است. همه افراد با بازي هواپيما آشناييت دارند. زماني كه به كودك غذا مي‌دهيد با بازي و تفريح او را به غذاخوردن تشويق كنيد. سعي كنيد اصرار نكنيد زيرا با لجباز بچه ها روبرو خواهيد شد.

8. هنگام آشپزي از كودك كمك بگيريد

آشپزي با كودك يكي از زيبا ترين روش هاي تشويق كودك به غذا خوردن است. بسياري از كودكان زماني كه وقت خود را صرف آشپزي مي‌كنند در انتظار غذايي كه خود تهيه كرده اند مي‌مانند. با تشويق كودك به اين كار احتمالا با پاسخ مناسب تري از سمت كودك مواجهه خواهيد شد.

9. هر هفته غذاي جديد را طبق خواسته كودك طبخ كنيد

يكي از روش هاي تشويق كودك به غذا خوردن، امتحان غذاهاي جديد به خواست كودك است. هر هفته روز مشخصي را در نظر بگيريد و از كودك بخواهيد تا در جستجوي غذاي جديد باشد. با اين روش علاوه بر كنجكاوي كودك در رابطه با طعم غذا، مسلما غذاي انتخاب شده خود را امتحان خواهد كرد.

10. طبق خواسته كودك غذا را بپزيد

آخرين روش تشويق كودك به غذا خوردن، طبخ غذا به روش دلخواه كودك است. براي مثال برخي از كودكان تخم مرغ را سفت و ته ديگي دوست دارند. اينكه به كودك اصرار كنيد تخم مرغ عسلي بخورد اصلا جالب نيست. با اين روش برخورد كودك از خوردن هر نوع تخم مرغ متنفر خواهد شد.

تشويق كودك به غذا خوردن با توجه به سن او

تشويق كودك به غذا خوردن در سنين مختلف متفاوت از يكديگر است. كودكان در دوره‌هاي رشدي مختلف عادات غذايي مختلفي دارند در نتيجه نمي‌توان به همان شيوه‌اي كه مثلا در يك سالگي به كودك غذا مي‌داديد در 5 سالگي هم غذا دهيد. رفتارهاي ناصحيح والدين و شيوه‌هاي فرزندپروري غلط، عادات غذايي نامناسب مي‌تواند از جمله عواملي باشد كه بر بدغذايي كودكان و يا كم غذايي آن‌ها دامن زند.

والدين در اين سنين نبايد نگران برهم زدن سفره توسط كودك و يا ريخت و پاش غذا باشند، آنچه كه اهميت دارد توجه به نيازها و ويژگي‌هاي كودك است. در برخي از سنين كودكان ممكن است لجباز‌تر و يا پرخاشگر‌تر شوند، در چنين شرايطي نقش عوامل تربيتي و تقويت رفتارهاي مطلوب اهميت زيادي دارد. كودكان در سنين يك سالگي معمولاً دوست دارند تا خودشان غذا بخورند، توجه والدين به اين نياز و ويژگي كودك مي‌تواند در علاقه مند كردن كودك به غذا خوردن نقش داشته باشد. براي آشنايي با نيازها اساسي كودك كليك كنيد. برخي كودكان ممكن است از خوردن ميوه‌ها و سبزيجات اجتناب كنند، در اين شرايط مي‌توانيد براي تشويق كودك به غذا خوردن، اين مواد غذايي را رنده كنيد يا آب بگيريد، بعد در اختيار كودك قرار دهيد.

كلام آخر

تشويق كودك به غذا خوردن روش هاي اصولي دارد كه در اين مقاله شرح داده امي. اما همانطور كه گفته شد، با كودكان سنين مختلف بايد با روش هاي متفاوتي برخورد كرد. اين روش ها توسط روانشناس و مشاورين كودك انتخاب و ارائه داده مي‌شود. كمك از روانشناس شما را به ارائه راهكارهاي بهتري هدايت مي‌كند. خانواده ها براي رشد مناسب و سالم كودك خود با توجه به رفتارهاي گوناگون بايد از روانشناس كمك بگيرند. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه تشويق كودك به غذا خوردن مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

آيا بد غذايي يك اختلال در دوره كودكي محسوب مي‌شود؟

بدغذايي به تنهايي نشان‌دهنده يك اختلال در كودكي نيست، چرا كه كودكان ممكن است به علت مختلفي در دوره‌اي از زندگي دچار بدغذايي يا كم‌غذايي شوند. با اين حال اگر بدغذايي همراه علائم ديگري باشد مي‌تواند نشان‌دهنده يك مشكل باشد، در چنين شرايطي براي ارزيابي بيشتر بهتر است به يك متخصص مراجعه كنيد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: تشويق كودك به غذا خوردن | علاقه مند كردن كودك به غذا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۳۲:۵۲ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

مداد دست گرفتن كودك پله اول براي سوادآموزي است. فرزند شما پيش از ورود به مدرسه دست به قلم مي شود. آموزش مداد دست گرفتن به كودك جهت ارتقاي مهارت هاي دست و انگشتان و آمادگي او براي ورود به مدرسه ضرورت دارد. كودكان به دليل عضلات نرم شان بايد از سن5 الي 6 سالگي شيوه درست مداد گيري را آموزش ببينند تا در آينده با درد عضلات در انگشتان و مچ دست روبرو نشوند. در واقع با اين راهكارها ماهيچه هاي دست كودك را قدرتمند مي‌كنيد و از خردسالي سرعت نوشتن و نقاشي را در فرزندان افزايش مي‌دهيم. براي اطلاع از سن دقيق يادگيري و شيوه صحيح مداد دست‌گرفتن كودك از روانشناس كمك بگيريد. براي ارتباط با مشاوره تلفني كودك كليك كنيد.

منبع: مداد دست گرفتن كودك

مداد دست گرفتن كودك

نوشتن از مهم ترين مولفه هاي يادگيري است. والدين بايد براي جلوگيري از مشكل نوشتن در وهله اول شرايطي براي كار با مداد فراهم كند. و با تكنيك هايي مداد دست گرفتن كودك را آموزش داده و او را به نوشتن و نقاشي تشويق كنند. نحوه اشتباه مداد دست گرفتن‌كودك در طولاني مدت باعث بد خطي، درد در مفاصل انگشت و مچ، كاهش سرعت نوشتن و … مي‌شود. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه روز اول مدرسه كليك كنيد.

طرز صحيح مداد دست گرفتن كودك

قبل از آموزش طرز صحيح مداد دست گرفتن كودك بايد نكاتي را به خاطر داشته باشيد. قبل از اقدام به آموزش حتما درباره اين كار با متخصصين مشورت كرده و يا مطالعه نماييد. توجه به نكات آموزشي به دليل حساسيت كودكان از اهميت بيشتري برخوردار است.

  • از مداد سه گوش استفاده كنيد.
  • نوشتن را مانند فعاليت و سرگرمي در نظر بگيريد.
  • از مدادهاي كوتاه استفاده كنيد.
  • قانون سه انگشتي را براي مداد در دست گرفتن‌رعايت كنيد.
  • براي بهتر حلقه‌كردن انگشت چهارم و پنجم از باز و بسته كردن‌قيچي استفاده كنيد.
  • از بازي پرتاب توپ هاي كوچك، هواپيماي كاغذي و بازي نخ و مهره استفاده كنيد.
  • مداد را بين دو انگشت اشاره و ميانه كودك قرار دهيد و بخواهيد مانند الاكلنگ حركت دهد.
  • از كودك بخواهيد تا دايره ترسيم كند.
  • براي شروع از كاغذ هاي بافت دار براي تسلط بيشتر استفاده كنيد.

آموزش طرز صحيح مداد دست‌گرفتن كودك

آموزش مداد دست گرفتن كودكان بايد به شيوه هايي صحيح انجام شود. كودكان زماني كه به شيوه غلط آموزش ببينند احتمالا عوارضي را در طولاني مدت تجربه خواهند كه شامل بد خطي، درد عضلات دست، ناتواني در انجام تكاليف و … است. ما در ادامه شيوه صحيح مداد دست گرفتن‌كودك را شرح داده‌ايم.

1. گرفتن مداد به عنوان سه پايه

اولين روش آموزش مداد دست گرفتن كودك، گرفتن‌مداد به عنوان سه پايه است. در اين روش نوك انگشت اشاره و انگشت شست را روي مداد قرار دهيد. و با انگشت مياني محور مداد را بگيريد. با طرز قرارگيري انگشتان، اين روش سه پايه نام گذاري شده‌است.

2. گرفتن مداد به عنوان چهار پايه | مداد دست گرفتن كودك

دومين روش آموزش مداد دست گرفتن كودك، گرفتن مداد به عنوان چهار پايه است. در اين روش كودك نوك انگشتان خود را مستقيم با انگشت اشاره و انگشت شست روي مداد قرار دهيد. انگشت حلقه محور مداد را مي‌گيرد. در اين روش كودك قادر به محكم نگهداشتن مداد است و از انگشتان براي حركت به شيوه درست استفاده مي‌كند.

3. استفاده از مدادهاي مثلثي براي مداد دست گرفتن كودك

يكي از روش هاي آموزش صحيح مداد دست‌گرفتن كودك، استفاده از مدادهاي مثلثي است. با كمك اين مدادها كودك از 3 انگشت خود براي دريافت مداد استفاده مي‌كنند. در واقع مدادهاي مثلثي به طور طبيعي سه پايه دارد.

4. نوشتن و نقاشي در حضور كودك براي مداد دست‌گرفتن كودك

در حضور كودك شروع به نقاشي و نوشتن كنيد. از‌ كودك بخواهيد تا به نحوه نگهداري مداد شما دقت كند. هرچه بيشتر اين كار را انجام دهيد نحوه مداد دست گرفتن كودك را تقويت كرده ايد.

5. نقاشي روي دست كودك بكشيد

يكي از روش هايي كه كودكان علاقه دارند، نقاشي روي دست است. مثلا با طراحي نقشي مانند: دهان تمساح روي دستي كه در حالت مداد گرفتن‌است، كودك را راغب مي‌كند تا بيشتر به مداد فشار بياورد. و دهان تمساح باز و بسته شود.

6. علامت گذاري روي مداد

روي مداد كودك علامت هايي بكشيد به منظور اينكه انگشتان بايد دقيق روي نقاط قرار بگيرد. با اين روش كودك مي‌آموزد كه انگشتانش بايد در كدام قسمت مداد قرار بگيرد.

7. استفاده از مدادهاي كوچك | مداد دست گرفتن كودك

براي آموزش نحوه مداد دست گرفتن كودكان از مدادهاي كوچك استفاده كنيد. اين مدادها فضاهاي كمتري را نسبت به مدادهاي بزرگ تر مي‌گيرند. نوشتن با مدادهاي كوچك باعث نگهداري مداد توسط انگشت سبابه و انگشت شست مي‌شود. به طور كل استفاده از مدادهاي كوچك براي كودكان كوچك تر مناسب تر است و شايد براي كودكان جذاب تر بنظر برسد.

8. استفاده از توپ كاغذي براي مداد دست‌گرفتن كودك

استفاده از توپ كاغذي روشي براي مداد دست گرفتن كودك است. كاغذي را به شكل توپ مچاله كنيد و داخل دست كودك قرار دهيد. سپس مداد را بين انگشتان كودك قرار دهيد. با اين روش كودك ياد مي‌گيرد كه از سه انگشت خود براي نگهداري مداد استفاده كند. به جاي توپ كاغذي از وسايلي مانند: توپ كوچك، اسباب بازي لاستيكي، پنبه و خمير بازي توپي شكل و موم تخت استفاده كنيد.

9. استفاده از كش لاستيكي

در اين روش مداد دست گرفتن كودك، به مداد كش وصل كنيد و با يك پيچ به دور مداد، كش را به مچ دست وصل كنيد. كش لاستيكي باعث نگهداري و عقب كشيدن‌مداد مي‌شود. اينگونه زاويه مناسب مداد با صفحه حفظ مي شود.

10. استفاده از داستان اتومبيل

براي مداد دست گرفتن كودك داستان اتومبيل را به او شرح دهيد. مداد را در دست كودك قرار دهيد و توضيح دهيد كه دو انگشت جلو مادر و پدر هستند كه جلوي اتومبيل نشسته اند و انگشت شست كه پشت قرار دارد فرزند است. با اين داستان كودك ياد مي‌گيرد كه مداد را به چه صورتي در دست بگيرد.

11. دستكش جورابي

دستكش جورابي يكي از روش هاي مداد دست گرفتن كودك است. در اين روش با ايجاد حفره هايي در جوراب براي خود دستكش تهيه كنيد. انگشت اشاره و انگشت شست را روي جوراب سوراخ كنيد و از بقيه انگشتان به عنوان پايه مداد استفاده كنيد.

12. استفاده از آداپتور و قلم هاي مخصوص

آداپتورها شي لاستيكي هستند كه به مداد دست گرفتن كودك كمك مي‌كند. اين آداپتورها انواع مختلفي دارد، برخي جاي انگشتان را بغل آداپتور دارد. و برخي حفره هايي به شكل انگشت روي خود دارند. جدا از آداپتورها مدادهايي وجود دارند. كه مخصوص يادگيري هستند، تا كودكان نحوه در دست گرفتن مداد را آموزش ببينند.

فوايد صحيح مداد دست گرفتن كودك

در تيتر هاي قبلي مقاله در رابطه با عوارض اشتباه مداد گرفتن اشاراتي صورت گرفته‌است. اين عوارض كاملا عكس فوايد صحيح مداد دست گرفتن كودك است كه در ادامه شرح داده ايم.

  • هنگام نوشتن سرعت مناسبي خواهيد داشت.
  • كودك حين نوشتن زود خسته نمي‌شود.
  • در زمان امتحانات و انجام تكاليف با دقت به فعاليت ها مي‌پردازند.
  • درد در مفاصل انگشت و دست ايجاد نمي‌شود.

سن مداد دست گرفتن كودك

سن مداد دست گرفتن كودك بايد در 5 الي 6 سالگي انجام شود. قبل از 4 سالگي كودك‌قدرت كافي و ماهيچه قوي براي دست‌گرفتن مداد ندارند. در سن 5 سالگي كودك با آموزش، نحوه استفاده از ماهيچه هاي دست را آموزش مي‌بيند. بنابراين بهتر است براي جلوگيري از دردهاي مفاصل سن كودك را در نظر بگيريد تا با آسيب هاي جبران ناپذير روبرو نشود. تا پايان 7 سالگي از مدادهايي استفاده كنيد كه ضخيم و گوشه دار هستند. از مدادهايي مناسب با دست كودك استفاده كنيد و از مداد كوتاه شروع كنيد.

برخي از مادران فكر مي‌كنند كه فرزندانشان با ورود به مدرسه، معلمان نحوه مداد دست گرفتن كودك را آموزش مي‌بينند. كودكان در سن 7 سالگي وارد مدرسه مي‌شوند اما حداكثر از سن 5، 6 سالگي بايد نحوه نگهداري مداد را آموزش ببينند. با يادگيري خودسرانه كودكان، در آينده عضلات دست آنها ضعيف و بد خط خواهند شد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه زمان و اهميت فرستادن كودك به مهد كودك كليك كنيد.

كلام آخر

همانطور كه مطالعه كرده ايد، مداد دست گرفتن كودك براي والدين و يادگيري كودك از اهميت بالايي برخوردار است. كودكان با روش هاي زيادي توانايي مداد دست گرفتن را آموزش مي‌بينند. كه برخي از اين آموزش ها شامل: استفاده از توپ كاغذي، كش لاستيكي، علامت گذاري و استفاده از مدادهاي كوچك است. براي اطلاع و آگاهي از زمان آموزش كودك‌براي مداد دست‌گرفتن نياز به كمك روانشناس داريد. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه مداد دست‌گرفتن كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: مداد دست گرفتن كودك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: مداد دست گرفتن كودك،
موضوع:
[ ۶ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۲:۲۵:۵۱ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

در هفته سي و سوم بارداري استراحت كردن و نفس كشيدن براي مادران باردار كمي سخت به نظر مي‌رسد. دليل اين موضوع اين است كه طي اين هفته جنين افزايش قد و وزن داشته و فضاي بيشتري را درون رحم اشغال كرده است و حالا فشار بيشتري را به ناحيه‌هاي مختلف بدن مادر همچون ريه‌ها، دستگاه گوارش، شكم و … وارد مي‌كند. با تمامي اين شرايط، شور و شوقي كه بانوان باردار‌از تولد فرزندشان دارند؛ مي‌تواند باعث كاهش و يا تسكين اين دردها شود. در ادامه علائم مادر باردار‌در هفته سي‌و‌سوم‌بارداري و تغييرات جنين طي اين هفته را شرح داده‌ايم. در صورت نياز مي‌توانيد مشاوره بارداري دريافت نماييد.

منبع: هفته سي و سوم بارداري

هفته سي و سوم بارداري

در هفته سي و سوم بارداري وزن نوزاد به اندازه 1900 گرم با قد 44 سانتي متري است. در اين هفته مادران احساس سنگيني زيادي را در ناحيه تناسلي دارند. نوزاد به دهانه رحم فشار وارد مي‌كند و مادر را در وضعيت آمادگي براي زايمان قرار مي‌دهد. در اين هفته از بارداري‌تورم پا، بروز واريس و تغييرات خلق و خو نمايان مي‌شود. مادران علائمي مانند كمر درد، تكرر ادرار، خستگي، اختلالات خواب و … را تجربه خواهند كرد. اعضاي بدن جنين كاملا رشد يافته و مادران بايد روتين معاينات پزشكي را انجام دهند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مراحل رشد جنين كليك كنيد.

علايم مادر باردار در هفته سي و سوم بارداري

از رايج‌ترين علائم مادر باردار طي هفته سي و سوم بارداري، داشتن مشكلات مربوط به خواب و استراحت كردن مي‌باشد. جنين طي اين هفته‌حركت‌هاي بيشتري دارد و افزايش قد و وزن نيز داشته است؛ به همين دليل دردهاي مختلفي را در بدن مادر ايحاد مي‌كند كه تجربه يك خواب دلچسب را از او مي‌گيرد. در ادامه به علائم مادر باردار‌در هفته سي‌و‌سوم‌بارداري اشاره كرده‌ايم.

1.افزايش دماي بدن

سوخت و ساز بدن مادر طي هفته سي و سوم بارداري بالا مي‌رود. كه اين افزايش متابوليسم سبب مي‌شود كه بانوان باردار‌دائما احساس گرما داشته باشند. بنابراين توصيه مي‎‌شود كه طي اين هفته‌ها از لباس‌هاي ضخيم و تنگ استفاده نشود و ترجيحا بانوان باردار‌از لباس‌هاي نخي استفاده كنند. همينطور لازم است اشاره كنيم كه زنان باردار طي هفته سي و سوم بارداري به دليل احساس گرما و تعرق زياد، آب زيادي را از دست مي‌دهند. بهتر است براي جبران كم آبي بدن، در طول روز به اندازه كافي آب مصرف شود.

2.سردردهاي هفته سي و سوم بارداري

پزشكان مي‌گويند، زنان باردار در هفته سي و سوم بارداري اختلالات هورموني بسياري را تجربه مي‌كنند كه در پي آن دچار سردردهاي مكرر مي‌شوند. بد نيست بدانيد كه سردرد دوران‌بارداري تحت تاثير كم آبي بدن و همينطور افزايش استرس نيز زياد مي‌شود. توصيه پزشكان اين است كه براي بهبود سردردهاي ناشي از دوران‌بارداري، در طول روز به اندازه كافي و بين 6 تا 8 ليوان آب بنوشيد. همينطور انجام برخي فعاليت‌ها همچون ريلكسيشن، تكنيك‌هاي تنفسي و ذهن آگاهي مي‌تواند در كاهش ميزان استرس شما تاثيرگذار باشد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه سردرد در بارداري كليك كنيد.

3.تنگي نفس

از ديگر علائم شايع هفته سي و سوم بارداري كه بانوان حامله آن را تجربه مي‌كنند؛ تنگي نفس است. هر چه به هفته‌هاي پاياني نزديك‌تر شويد، جنين به سمت پايين رحم حركت مي‌كند و فشار آن بر روي ريه‌ها نيز كم‌تر مي‌گردد. به همين ترتيب ميزان تنگي نفس مادر كاهش مي‌يابد.

4.افزايش انقباضات رحم

هر چه سن‌بارداري بيشتر شود، رحم نيز بيشتر از گذشته براي زايمان آماده مي‌گردد. به همين دليل ممكن است بانوان باردار طي هفته سي و سوم بارداري انقباضات رحمي را تجربه كنند. اما لازم است بدانيد در صورتي كه اين انقباضات در كوتاه مدت و با تغيير وضعيت از بين برود، جاي نگراني ندارد. براي جلوگيري از زايمان زودرس با انقباضات رحمي طولاني مدت و مكرر، حتما با پزشك مشورت كنيد.

5.فراموشي و سردرگمي

برخي از مادران باردار در هفته سي و سوم بارداري خود، دچار فراموش‌كاري و يا سردرگمي مي‌شوند و نمي‌توانند فعاليت‌هاي روزانه خود را به درستي انجام دهند. متخصصان بر اين باور هستند كه تغييرات فيزيولوزيكي مسئول اين امر مي‌باشد. البته استرس‌هاي دوران بارداري‌نيز مي‌تواند آن را تشديد كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه نكات بارداري كليك كنيد.

6.سوزش معده

داشتن مشكلات گوارشي از جمله سوزش معده از رايج‌ترين علائم مادر باردار در هفته سي و سوم بارداري است. بهتر است براي كنترل اين شرايط از غذاهاي چرب، شور، ادويه‌دار، نوشابه‌ها و نوشيدني‌هاي گازدار و هر گونه مواد غذايي كه سبب تحريك اسيد معده مي‌شود؛ استفاده نگردد. مي‌توان مصرف روزانه شير را جايگزين اين غذاها كرد.

7. لكه بيني

يكي از علائم مادران در هفته سي و سوم بارداري، لكه بيني است. در اين هفته از بارداري مادران احتمالا لكه هايي كم و مختضر مشاهده كنند كه از علائم بارداريشان‌است. خونريزي واژينال و لكه بيني زماني كه در حد شديد و مانند علائم دوره عادت ماهانه بود بايد فورا به پزشك مراجعه كرد.

عوارض هفته سي و سوم بارداري

بارداري‌در تمام هفته ها علائم و عوارضي را به همراه دارد كه تقريبا در تمام مراحل يكسان است. در ادامه به عوارض هفته سي و سوم بارداري اشاره كرده ايم.

  • كمردرد
  • انقباضات بدون درد رحم
  • سوزش معده
  • ترشحات پستان
  • گرفتگي عضلات پا
  • خستگي مداوم
  • تورم دست و پا
  • اختلالات خواب
  • تغييرات خلق و خو
  • تكرر ادرار

تغييرات جنين در هفته سي و سوم بارداري

طي هفته سي و سوم بارداري مغز جنين بيش از گذشته فعاليت مي‌كند و در اين سن از بارداري، حواس پنچگانه او كار مي‌كند؛ به همين دليل قادر است به طور كامل صداي مادر و اطرافيان خود را بشنود و تشخيص دهد. بنابراين زمان‌هايي كه مادر با جنين خود صحبت مي‌كند، متوجه مي‌شود كه او آرام گرفته است و حركات‌ كم‌تري دارد. جنين در طي اين هفته‌ها وزن مي‌گيرد و قد او در حال افزايش است؛ به همين دليل به مواد معدني و مغذي نياز دارد كه مادر بايد سعي كند با استفاده از يك رژيم غذايي سالم و كامل آن‌ها را تامين نمايد. همزمان با تمامي اين موارد استخوان‌هاي جنين نيز محكم‌تر مي‌شوند.

بايدهاي هفته سي و سوم بارداري

برخي از زنان باردار طي هفته سي و سوم بارداري دچار واريس مي‌شوند. براي بهبود اين شرايط توصيه مي‌شود كه از نشستن و يا ايستادن‌هاي طولاني مدت پرهيز شود. بهتر است زمان‌هايي در روز پاها به سمت بالا قرار داده شود و همينطور پوشيدن جوراب واريس نيز در بهبود اين شرايط كمك كننده است.

احتمالا در هفته سي و سوم بارداري، در پاها و يا بدن خود ورم و پف مشاهده مي‌كنيد. پياده‌روي و انجام ورزش‌هاي سبك، مي‌تواند در كاهش اين تورم و البته دردهاي عمومي دوران حاملگي موثر باشد. همينطور انجام تمرينات كششي و ماساژ پاها نيز مي‌تواند ضمن كم كردن تورم آن، از گرفتگي عضلات‌تان نيز جلوگيري كند. اغلب زنان در دوران بارداري‌دچار يبوست و هموروئيد يا خونريزي مقعد مي‌شوند. براي جلوگيري از اين مشكل و يا بهبود آن، استفاده از مايعات و غذاهاي حاوي فيبر و سبزيجات برگ‌دار توصيه مي‌گردد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تغذيه دوران بارداري كليك كنيد.

علائم نيازمند مراجعه به پزشك در هفته سي و سوم

همانطور كه در اين مقاله بررسي كرديم، برخي از علائم در هفته سي و سوم بارداري طبيعي مي‌باشد و در نتيجه بزرگ‌تر شدن جنين در وضعيت جسماني مادر نمايان مي‌گردد. اما با تمامي اين توضيحات بهتر است مادران به برخي از علائم غيرطبيعي در خود توجه داشته باشند تا دچار زايمان زودرس نگردند. برخي از علائم به شرح موارد زير در هفته سي‌وسوم‌بارداري نشانه‌اي از زايمان زودرس مي‌باشد.

  • انقباضات رحمي مكرر و طولاني
  • لكه‌بيني
  • خونريزي واژينال
  • ترشحات آبكي از واژن ناشي از پاره شدن كيسه آب
  • فشار بيش از اندازه در ناحيه لگن
  • دل‌دردهايي مشابه با دل‌دردهاي دوران قاعدگي
  • و …

البته برخي ديگر از علائم نيز ممكن است در هفته سي و سوم بارداري وجود داشته باشد. كه نشانه‌اي از عارضه فشار خون بالا و يا پره اكلامپسي باشد. در ادامه به اين علائم اشاره كرده‌ايم :

  • تورم ناگهاني دست‌ها يا صورت
  • تهوع
  • استفراغ
  • سردرد شديد
  • و …

سخن پاياني

هفته سي و سوم بارداري داراي مشكلات جسماني و رواني بسياري براي مادر است. به همين دليل از علائم شايع در بانوان‌باردار، تغيير رفتار آن‌ها مي‌باشد. علاوه بر مادران‌باردار، اطرافيان او نيز بايد نسبت به وضعيت او آگاه باشند تا بتوانند نيازهاي عاطفي او را برآورده كنند. براي آشنايي بيشتر با دوران بارداري كليك كنيد. براي اينكه آگاهي خود را در اين زمينه افزايش دهيد و از راهكارهاي لازم مطلع شويد، مي‌توانيد از روانشناسان مركز مشاوره ني ني مايند كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هفته سي و سوم بارداري‌مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

قد و وزن جنين در هفته سي‌و‌سوم‌بارداري تا چه اندازه افزايش پيدا مي‌كند؟

قد جنين در هفته سي و سوم بارداري تا بيش از 43 سانتي‌متر و وزن او تا بيش از دو كيلوگرم افزايش پيدا مي‌كند.

آيا ممكن است زنان باردار طي هفته سي‌وسوم‌بارداري دچار زايمان زودرس شوند؟

بله، احتمال زايمان زودرس در هفته سي‌وسوم‌بارداري وجود دارد و بهتر است بانوان باردار به علائم آن شامل انقباضات رحمي مكرر و طولاني، لكه‌بيني، خونريزي واژينال، ترشحات آبكي از واژن ناشي از پاره شدن كيسه آب، فشار بيش از اندازه در ناحيه لگن، دل‌دردهايي مشابه با دل‌دردهاي دوران قاعدگي و … توجه داشته باشند.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: هفته سي و سوم بارداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هفته سي و سوم بارداري،
موضوع:
[ ۵ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۳۰:۳۸ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

هفته سي و چهارم بارداري با افزايش هيجان مادر براي تولد نوزاد همراه است و از آنجايي كه زمان تولد او نزديك است، مادر پيوند عاطفي عميق‌تري را با فرزندش برقرار مي‌كند. حس شنوايي جنين طي هفته سي و چهارم بارداري كامل شده است و او مي‌تواند صداي مادر را بشنود و تشخيص دهد. بنابراين بهتر است مادران طي اين هفته‌هاي پاياني بيشتر از گذشته با فرزند خود حرف بزنند. برقراري ارتباط عاطفي ميان مادر و فرزند مي‌تواند از علائم و دردهاي مادر طي هفته‌هاي آخر بكاهد. در ادامه اين مقاله همراه ما باشيد تا با علائم و نشانه‌هاي مادر طي هفته سي و چهارم بارداري و همينطور تغييرات جنين طي اين هفته آشنا شويم. براي دريافت مشاوره بارداري كليك كنيد.

منبع: هفته سي و چهارم بارداري

هفته سي و چهارم بارداري

در هفته سي و چهارم بارداري كه سه ماه سوم بارداري است نوزاد با قد 46 سانتي و وزن 2400 گرمي داخل شكم وجود دارد. چربي زير پوست فرزند تشكيل شده كه به تنظيم دماي بدن او كمك مي‌كند. ريه هاي نوزاد كاملا تكميل شده. و اگر به دنيا بيايد مشكلي با تولد وجود نخواهد داشت. علائمي مانند: سوزش سر دل، گرفتگي عضلات، يبوست، ورم مچ پا و سوءهاضمه بروز پيدا مي‌كند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مراحل رشد جنين كليك كنيد.

علائم مادر در هفته سي و چهارم بارداري

علائمي كه در هفته سي و چهارم بارداري در مادران وجود دارد. همان علائم طي ماه‌هاي گذشته مي‌باشد كه با شدت بيشتري ظاهر مي‌شوند. در ادامه به برخي از مهم‌ترين علائم مادر در هفته سي‌و‌چهارم‌بارداري اشاره كرده‌ايم :

1.احساس خستگي

هفته سي و چهارم بارداري، هفته‌هاي پاياني است و كودك بيش از گذشته وزن گرفته‌است. با سنگين‌تر شدن كودك، بديهي است كه به بدن مادر نيز فشار بيشتري وارد مي‌گردد. همين موضوع سبب مي‌شود كه مادر دچار يك احساس خستگي مفرط و بي‌حالي دائم باشد. لازم است اشاره كنيم كه اين وضعيت در مادراني كه دوقلو باردار هستند، شدت بيشتري دارد.

2.تاري ديد در هفته سي و چهارم بارداري

تاري ديد از ديگر علائم مادر در هفته سي و چهارم بارداري است. متخصصان بر اين باور هستند كه نوسانات هورموني، افزايش سطح ترشحات در بدن، مشكلات مربوط به خواب و … همگي مي‌تواند منجر به تاري ديد در دوران و هفته‌هاي آخر بارداري شود. تاري ديد به خودي خود يك امر طبيعي است اما در صورتي كه با ديگر علائم همچون افزايش ناگهاني وزن، ورم شديد بدن و پاها، سردردهاي مكرر و … همراه باشد. مي‌تواند نشانه‌اي از افزايش فشار خون و يا پره اكلامپسي باشد. در صورتي كه تمامي اين علائم را با يكديگر تجربه كرديد، بهتر است به پزشك مراجعه كنيد.

3.يبوست

يبوست از ديگر علائم در هفته سي و چهارم بارداري است كه طي هفته سي‌وچهارم‌بارداري نيز وجود دارد. بانوان باردار مي‌توانند براي بهبود علائم يبوست پياده‌روي كنند و به تغذيه خود توجه بيشتري داشته باشند. مصرف غذاهاي حاوي فيبر، سبزيجات برگ دار و آب فراوان مي‌تواند علائم ابتلا به يبوست را كاهش دهد.

4.بواسير

بواسير يكي از علائم در هفته سي و چهارم بارداري است.برخي از زنان در زمان بارداري دچار بواسير مي‌شوند. اين موضوع در اثر يبوست‌هاي مكرر و همينطور فشار زياد كودك به لگن ايجاد مي‌شود. براي جلوگيري از بروز چنين مشكلي، بايد از نشستن‌هاي طولاني در يك وضعيت ثابت خودداري شود.

5.تورم انگشتان و مچ پا

از رايج‌ترين علائم مادر در هفته سي و چهارم بارداري، تورم انگشتان و مچ پا مي‌باشد. براي كم كردن ميزان پف و ورم پاها، مادران باردار بايد سعي كنند از ثابت نشستن در يك موقعيت جلوگيري كنند و دائما پاهاي خود را حركت دهند. انجام ورزش‌هاي سبك همچون پياده‌روي نيز مي‌تواند از بروز چنين مشكلي جلوگيري كند.

6.احساس فشار در ناحيه شكم

طي هفته سي و چهارم بارداري، جنين تا حد زيادي آماده تولد مي‌باشد. و طبيعي است كه براي زايمان به سمت پايين رحم حركت كند. پايين آمدن نوزاد باعث مي‌شود كه مادر فشار بيشتري را در قسمت شكم و لگن احساس نمايد كه همين موضوع باعث تكرر ادرار در او نيز خواهد‌شد.

7.افزايش انقباضات رحمي

انقباضات رحمي يكي از علائم در هفته سي و چهارم بارداري است. كه به معناي آماده شدن بدن جهت زايمان مي‌باشد كه معمولا پس از يك مدت زمان كوتاهي بهبود پيدا مي‌كنند. اما در صورتي كه با ديگر علائم همچون كمردرد، خونريزي و ترشحات آبكي رحم، بيش از يك ساعت ادامه داشته باشد؛ بهتر است جهت جلوگيري از زايمان زودرس به پزشك مراجعه شود.

8.احساس تهوع و استفراغ دوباره

احساس تهوع و استفراغ طي هفته سي و چهارم بارداري، طبيعي مي‌باشد. دليل اين موضوع اين است كه جنين طي اين هفته بزرگ‌تر شده است. و فشار بيشتري را به معده و ديگر ارگان‌هاي بدن وارد مي‌كند. سعي كنيد براي كم كردن اين حالت، وعده‌هاي غذايي خود را بيشتر كنيد و حجم غذاي خود را در هر وعده كاهش دهيد. توصيه مي‌شود براي كاهش فشار جنين به شكم، با تكيه دادن به يك پشتي بدن خود را صاف نگه داريد.

9. اختلالات خواب

مادران در هفته سي و چهارم بارداري با اختلالات خواب دست و پنجه نرم مي‌كنند. در اين هفته خواب كودك راحت و طولاني است. اما به دليل وزن زياد مادر و تكان هاي شديد فرزند، اختلالتي مانند بي خوابي بروز پيدا مي‌كند.

تغييرات جنين در هفته سي و چهارم بارداري

جنين طي هفته سي و چهارم بارداري بزرگ‌تر از هميشه است. و فضاي بيشتري از رحم را اشغال كرده است. همين موضوع سبب شده است كه نتواند همانند قبل آزادانه حركت كند. به همين دليل شايد مادران بادار طي اين هفته احساس كنند كه حركات فرزندشان كندتر از سابق شده است. با گذشت روزها و نزديك شدن به زمان زايمان، جنين نيز بيشتر از گذشته به پايين رحم نزديك مي‌شود و در نتيجه فشار بيشتري را به شكم و لگن مادر وارد مي‌كند. در صورتي كه طي اين هفته سونوگرافي انجام دهيد، متوجه خواهيد شد كه كودك روي سر خود ايستاده است. و در وضعيتي برعكس در كانان زايمان قرار گرفته است. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه سه ماه سوم بارداري كليك كنيد.

بايدهاي هفته سي و چهارم بارداري

طي هفته سي و چهارم بارداري سعي كنيد به اندازه كافي پروتئين مصرف كنيد. حتي در صورتي كه تكرر ادرار داريد؛ توصيه مي‌شود روزانه 6 تا 8 ليوان آب بنوشيد. بهتر است مصرف نمك را به حداقل برسانيد و حتي ميان وعده‌هايي كه در تركيب خود نمك دارند را نيز حذف كنيد. سعي كنيد از نشستن و يا ايستادن‌هاي طولاني مدت جلوگيري كنيد.

به هيچ وجه از لباس، جوراب و كفش تنگ در اين دوران استفاده نكنيد. استفاده از قند و چربي را در دوران‌بارداري محدود كنيد و سعي كنيد فشار خون‌تان را دائما بررسي نماييد. افزايش فشار خون باعث آسيب ديدن جفت و مختل شدن تغذيه جنين مي‌شود. ممكن است مادران باردار طي هفته سي و چهارم بارداري، رگ‌هاي واريسي را در پاهاي خود مشاهده كنند كه مي‌توانند در چنين شرايطي از جوراب‌هاي واريسي استفاده نمايند و در زمان استراحت نيز پاهاي خود را بالاتر از بدنشان قرار دهند.

علائم نيازمند مراجعه به پزشك

برخي از خانم ها زايمان زودرس دارند. اما با توجه به اينكه ريه هاي كودك در هفته سي و چهارم بارداري كامل تشكيل شده. و به دنيا آمدنش مشكلي بوجود نمي‌آورد، زايمان زودرس جاي نگراني ندارد. در ادامه علائمي را نام برده ايم كه با مشاهده آنها سريعا به پزشك مراجعه كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مشاوره بارداري كليك كنيد.

  • لكه بيني يا خونريزي واژينال
  • انقباضات رحمي
  • فشار غير معمولي در كمر و لگن
  • دردهاي شبيه به قاعدگي
  • افزايش ترشحات واژن
  • تغيير رنگ ترشحات واژن به صورتي يا قهوه اي روشن
  • سر درد شديد
  • تهوع
  • حساسيت به لمس
  • درد بالاي شكم
  • تورم شديد و ناگهاني صورت و دست
  • نابينايي موقت
  • تاري ديد

سخن پاياني

علاوه بر سلامت جسماني، سلامت رواني و آرامش ذهني مادر باردار بسيار حائز اهميت مي‌باشد. ممكن است برخي بانوان باردار با قرار گيري در هفته سي و چهارم بارداري و نزديك شدن به زمان زايمان، دچار استرس و تنش‌هاي رواني بسياري شوند. يادگيري تكنيك‌هاي لازم جهت كنترل استرس و اضطراب بسيار حائز اهميت است. به طور كلي دوران بارداري با سختي‌ها و حساسيت‌هاي بسياري براي مادران باردار همراه است؛ چراكه هر گونه تغييرات جسماني در اين دوران سبب بروز تنش‌هاي رواني مي‌شود. براي آشنايي بيشتر با دوران بارداري كليك كنيد.

به همين دليل لازم است اطرافيان مادر در هفته سي و چهارم بارداري بيش از گذشته به او توجه داشته باشند و نيازهاي عاطفي او را برآورده كنند. در صورتي كه احساس مي‌كنيد در اين زمينه به راهنمايي‌هاي بيشتري نياز داريد؛ مي‌توانيد از روانشناسان مركز مشاوره ني ني مايند كمك بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هفته سي و چهارم بارداري مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

قد و وزن جنين طي هفته سي و چهارم بارداري تا چه اندازه زياد مي‌شود؟

طي هفته سي و چهارم بارداري، وزن جنين به بيش از دو كيلوگرم و قد او به بيش از 45 سانتي‌متر خواهد رسيد.

مادران باردار طي هفته‌هاي آخر بارداري، براي محكم‌تر شدن استخوان جنين چه چيزهايي بايد مصرف كنند؟

خوردن منابع حاوي كلسيم همچون لبنيات، مي‌تواند باعث محكم‌تر شدن استخوان‌هاي جنين شود. مي‌توان براي دريافت كلسيم علاوه بر لبنيان از غذاهاي ديگري همچون سبزيجات برگ‌دار و يا مكمل‌ها نيز استفاده كرد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: هفته سي و چهارم بارداري


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: هفته سي و چهارم بارداري،
موضوع:
[ ۵ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۱:۲۷:۳۳ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

انواع هوش كودكان موجب شكل‌گيري حوزه‌هاي مختلف آموزشي شده است. هوش كودك تنها محدود به حل مسائل رياضي نيست. روانشناسان در سال‌هاي اخير متوجه شده‌اند كه انواع مختلفي از هوش كودك وجود دارد و نبايد آن را محدود به توانايي‌هاي ذهني كرد. براي مثال ممكن است يك كودك در حل مسائل رياضي ضعيف باشد اما توانايي بالايي در برقراري ارتباط با ديگران يا فهميدن احساسات آن‌ها داشته باشد.

روانشناسان كودك معتقدند وظيفه والدين و مربيان مدرسه اين است كه به اين توانايي‌ خاص در كودك توجه كنند و با آموزش‌هاي مناسب او را در شرايطي قرار دهند كه بتواند توانايي خود را رشد دهد. با توجه به آنچه گفته شد در سال‌هاي اخير ديگر كمتر به بهره هوشي يا نمره آي‌كيو توجه مي‌شود و روانشناسان بيشتر تلاش مي‌كنند انواع هوش كودكان را شناسايي كنند و با برنامه‌ريزي مناسب براي آن‌ها به پيشرفت او كمك كنند. براي دريافت مشاوره كودك كليك كنيد.

منبع: انواع هوش كودكان | تعريف هوش چندگانه در كودك چيست

انواع هوش در كودكان

هوارد گاردنر يكي از اولين روانشناساني بود كه راجع به انواع هوش كودك صحبت كرد. او معتقد بود يك كودك ممكن است در برقراري ارتباط با ديگران، انجام فعاليت‌هاي هنري يا شناخت احساسات خود توانمند باشد و بر اين اساس نظريه‌اي را مطرح كرد كه به آن نظريه هوش‌هاي چندگانه گفته مي‌شود. براي آشنايي با انواع روش هاي استعداديابي كودكان كليك كنيد. با توجه به اين نظريه انواع هوش كودكان به شرح زير است.

هوش بين فردي

هوش بين فردي كودك همان‌طور كه از نام آن پيداست به معني توانايي در برقراري ارتباط با ديگران است. كودكاني كه هوش بين فردي بالايي دارند به خوبي با ديگران ارتباط برقرار مي‌كنند و دوستان بسياري دارند. آن‌ها به‌راحتي وارد يك جمع ناآشنا مثل مهدكودك يا كلاس درس مي‌شوند و خيلي زود با ساير كودكان ارتباط برقرار مي‌كنند.

به فعاليت‌ها و بازي‌هاي گروهي علاقه بسياري دارند و به همين اندازه اگر تنها باشند احساس ناراحتي مي‌كنند. قدرت درك احساسات ديگران و همدلي با آن‌ها يكي ديگر از توانايي‌هاي كودكاني است كه هوش بين فردي بالايي دارند. براي تقويت هوش برون فردي كودك و ساير انواع هوش كودكان كليك كنيد.

هوش درون فردي

كودكاني كه هوش درون فردي بالايي دارند به‌خوبي احساسات و افكار خود را مي‌شناسند و مي‌توانند آن‌ها را كنترل كنند. اين كودكان باورها و اهداف مشخصي دارند و به دنبال رسيدن به آن‌ها هستند. برخلاف كودكاني كه هوش بين فردي بالايي دارند اين گروه ترجيح مي‌دهند زمان‌هايي را به‌تنهايي بگذرانند. براي تقويت هوش درون فردي كودك كليك كنيد.

هوش منطقي يا رياضي

هوش رياضي يكي از شناخته شده ترين انواع هوش كودكان است. هوش منطقي يا رياضي بالا به كودك كمك مي‌كند تا نسبت به موضوعات مختلف كنجكاو باشد. اين كودكان معمولاً دوست دارند از همه‌چيز سر دربياورند و ممكن است گاهي از سؤالات آن‌ها خسته شويد. توانايي دسته‌بندي اشيا و شمارش آن‌ها در اين كودكان بالاست. بازي با اعداد يا بازي‌هاي انتزاعي مثل حل كردن معماها برايشان لذت‌بخش است. براي تقويت هوش رياضي كليك كنيد.

انواع هوش كودكان | هوش كلامي

اين كودكان توانايي كلامي بالايي دارند. آن‌ها خزانه لغات بسيار قوي دارند و به‌راحتي مي‌توانند موضوعات مختلف يا افكار و احساسات خود را براي ديگران توضيح دهند. يكي از مهم‌ترين ويژگي‌هاي اين كودكان علاقه به كتاب است. آن‌ها حتي در بازي‌هايشان هم دوست دارند چيزي را براي ديگران توضيح بدهند و به همين خاطر معلم بازي يكي از بازي‌هاي موردعلاقه آن‌هاست.

كودكاني كه هوش كلامي بالايي دارند معمولاً زمان زيادي را با اطرافيان صحبت مي‌كنند و اين مي‌تواند براي ديگران خسته‌كننده باشد. براي آشنايي با روش‌هاي تقويت هوش كلامي كودك كليك كنيد.

هوش موسيقي

هوش موسيقي يكي از انواع هوش كودكان همان‌طور كه از نام آن پيداست به كودك كمك مي‌كند تا استعداد خاصي درزمينهٔ كار كردن با ابزار موسيقي داشته باشد. آن‌ها به‌راحتي ريتم‌هاي مختلف آهنگ‌ها را تشخيص مي‌دهند و به شعر و آهنگ علاقه خاصي دارند. به‌طوركلي مي‌توان گفت صداهاي مختلف آن‌ها را جذب مي‌كند و حساسيت خاصي روي تفاوت صداها دارند. آن‌ها به‌خوبي مي‌توانند حتي صداهاي بسيار شبيه به هم را نيز تفكيك كنند. براي تقويت هوش موسيقيايي كودك كليك كنيد.

هوش ديداري-فضايي يا تصويري

هوش ديداري-فضايي يكي از ديگر از انواع هوش كودكان است كه بيش از هر چيز با جزئي‌نگري و دقت توصيف مي‌شود. كودكاني كه هوش ديداري-فضايي بالايي دارند معمولاً پديده‌هاي مختلف را با تمام جزئيات در ذهنشان نگه مي‌دارند و به همين خاطر اگر به نقاشي آن‌ها نگاه كنيد كامل بودن آن‌ شما را شگفت‌زده مي‌كند. اين كودكان از نقاشي، تماشاي عكس‌ها يا ساختن پديده‌هاي مختلف لذت مي‌برند و هنرمندان بسيار خوبي هستند. براي تقويت هوش تصويري و فضايي كودك كليك كنيد.

هوش جنبشي-حركتي

اين هوش كودك مي‌تواند از فرزند شما يك ورزشكار قوي بسازد. كودكاني كه هوش جنبشي-حركتي بالايي دارند خيلي زود از يك جا نشستن خسته مي‌شوند و علاقه چنداني به فعاليت‌هاي كم‌تحرك مثل كتاب خواندن يا نقاشي كشيدن ندارند. آن‌ها دوست دارند آزادانه بدوند و بازي كنند. هماهنگي اندام‌هاي مختلف در اين كودكان بالاست و آن‌ها به‌خوبي از پس انجام دادن فعاليت‌هاي بدني برمي‌آيند. براي آشنايي با روش هاي تقويت هوش بدني جنبشي كودك كليك كنيد.

انواع هوش كودكان | هوش طبيعت‌گرا

كودكاني كه هوش طبيعت‌گرايي بالايي دارند معمولاً رابطه بسيار قوي با محيط‌ زيست خود برقرار مي‌كنند. آن‌ها به گياهان و حيوانات يا حتي پديده‌هاي بي‌جان محيط اطرافشان مثل سنگ‌ها علاقه دارند. اين كودكان به دسته‌بندي و داشتن مجموعه‌اي از پديده‌هاي طبيعي علاقه نشان مي‌دهند و به‌خوبي مي‌توانند تفاوت ميان پديده‌هاي طبيعي مختلف را متوجه شوند.

يادگيري آن‌ها در محيط باز بسيار راحت‌تر اتفاق مي‌افتد و فضاهاي سربسته معمولاً آن‌ها را كسل مي‌كند. براي آشنايي با راه هاي پرورش هوش طبيعت گرا كودك كليك كنيد.

راه تشخيص انواع هوش كودك

پس از آشنايي با انواع هوش كودكان اين سؤال براي والدين پيش مي‌آيد كه چطور توانايي كودك خود را شناسايي كنند يا اين هوش‌ها را در او پرورش دهند؟ براي اين كار بايد از يك مشاور براي انجام تست‌هاي استعداديابي كمك بگيريد تا ميزان توانايي فرزندتان در هركدام از اين زمينه‌ها را مشخص كند.

پس از مشخص شدن توانايي‌هاي كودك در هر زمينه‌اي مشاورين با آموزش بازي‌هاي مختلف كمك مي‌كنند تا اين توانايي‌ها را در كودك تقويت كنيد. براي آشنايي با روش هاي كشف استعداد كودكان كليك كنيد.

تست براي شناسايي انواع هوش كودكان

انجام تست هاي هوش كودك مثل گاردنر مطمئن ترين راه براي شناسايي انواع هوش هاي كودكان است. با انجام تست هاي هوش كودك مي توان براي آينده آن ها برنامه ريزي بهتري انجام داد. امروزه كمتر كسي اصرار به دكتر و مهندس شدن فرزندانش دارد. با اين حال اگر هوش كودك شما بالا باشد، مي توانيد به راحتي او را به درجات علمي بالا برسانيد. اما اگر هوش كودك شما در زمينه هاي ديگر باشد، آموزش او در مسير مهندس و يا پزشكي عبث خواهد بود.

متخصصين براي شناسايي هوش كودك شما تمامي اقدامات لازم اعم از مصاحبه، آموزش والدين و انجام انواع تست هاي هوش كودك را انجام خواهند داد. اينگونه آموزش هاي كودك شما در جهت تقويت استعدادهاي ذاتي او خواهد بود.

شما پيشتر با انواع هوش كودكان آشنا شده ايد. اگر هنوز هم اصرار به تربيت فرزندي مهندس يا دكتر داريد، تنها به اين فكر كنيد كه اگر والدين مسي اجازه ورود او به تيم فوتبال را نمي دادند باز هم او مي توانست به چنين موفقيتي برسد؟

راه تقويت انواع هوش كودكان

ديدگاه هاي اشتباه زيادي نسبت به راه هاي تقويت انواع هوش كودك وجود دارد. به عنوان والدين بايد نسبت به تبليغات هاي گيج كننده موسسات آگاه باشيد. بدون مشورت با متخصصين در كلاس هاي اموزشي فرزندتان را نام نويسي نكنيد. حتما قبل از سنين مدرسه براي استعداديابي و يافتن برترين انواع هوش كودكان خود به مراكز مناسبي مثل نيني مايند مراجعه كرده باشيد. با چنين اقدامات روند آموزشي مناسبي را پيش خواهيد گرفت.

سخن آخر

هوش كودك شما با توجه به نشانه هاي رفتاري و كلامي او قابل مشاهده است. با اين حال روش هاي تخصصي براي سنجش نوع هوش كودك به وجود آماده است. هوش كودك مي تواند در برخي زمينه ها پايين و فقط در يك زمينه بالا باشد. والدين به دليل علاقه زيادشان، خيلي اوقات صلاحيت لازم براي تعيين ميزان هوش كودك ندارند. بنابراين بهترين فرد براي تشخيص انواع هوش كودكان روانشناسان هستند. متخصصان با آگاهي از ويژگي ها و خصوصيات هوش كودك با استفاده از ابزارهاي مختلف مي تواند برترين آن ها را شناسايي كند.

با پيداشدن برترين هوش كودك شما مي توانيد آموزه هاي لازم در جهت رشد آن را پيش بگيريد. وقتي اموزه ها در خلاف جهت هوش كودك باشد، مسلما نمي توان در بزرگسالي انتظار تبلور هوش كودك را داشت. پس بهتر است در سنين مناسب براي سنجش نوع هوش كودك خود به متخصص مراجعه نماييد.

مراكزي مثل نيني مايند با كادري مجرب قادر به بررسي انواع هوش كودك هستند. روانشاسان كودك نيني مايند با انجام مصاحبه و تست هاي هوش كودك نوع و ميزان آن را به شما گزارش مي‌دهند. سپس شما مي توانيد با توجه به نوع هوش كودك خود آموزه هاي لازم را پيش بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه انواع هوش كودكان مي توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سؤالات متداول

چطور مي‌توانم ميزان توانايي و انواع هوش كودكان خود را در زمينه هاي مختلف مشخص كنم؟

براي اين كار بايد تجربيات مختلفي براي كودك فراهم كنيد و به علاقه‌مندي‌هاي او توجه كنيد. كمك گرفتن از يك مشاور براي استعداديابي و برنامه‌ريزي براي پرورش استعدادها هم مفيد خواهد بود.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: انواع هوش كودكان | تعريف هوش چندگانه در كودك چيست


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۴۴:۰۵ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

استعداديابي كودك چهار ساله اقدامي مناسب براي شناخت استعدادهاي كودكان است. در اين سن هنوز آموزش‌هاي مرتبط با مدرسه آغاز نشده، در نتيجه كودك ذهن بكرتري دارد و بيش از هرچيز بر اساس نيروهاي دروني خود هدايت مي‌شود. اما براي استعداديابي دقيق فرزندتان در سن چهار سالگي بايد از روانشناس كودك كمك بگيريد. روانشناس با انجام انواع مصاحبه‌ها و آزمون‌هاي رواني به توانمندي‌هاي منحصر به فرد فرزندتان پي مي‌برند. قبل از استعداديابي مي‌توانيد مشاوره كودك دريافت كنيد، تا ساير مسائل مربوط به فرزندتان نيز بررسي شود.

منبع: استعداديابي كودك چهار ساله | استعداد كودك 4 سال

استعداديابي كودك چهار ساله | آيا زمان استعداديابي كودك فرا رسيده است؟

بسياري از والدين در مورد اينكه دقيقا چه سني بايد براي استعداديابي كودك چهار ساله خود اقدام كنند، شك و ترديد دارند. طبق نظر كارشناسان بهترين بازه زماني براي انجام اين كار سنين 3 تا 6 سالگي است. براي آشنايي بيشتر با سن استعداديابي كودكان كليك كنيد.

در نتيجه اگر بچه چهار ساله‌اي داريد و به دنبال كشف توانمندي‌هاي خاص او هستيد، بايد گفت كه زمان درستي را انتخاب كرده‌ايد. در اين سن فرزند شما به دليل اينكه هنوز به طور رسمي تحت تعليم‌هاي حرفه‌اي قرار نگرفته، بيش از همه بر اساس نيروهاي دروني خود هدايت مي‌شود. در نتيجه متخصصين راحت‌تر مي‌توانند پي به استعدادهاي ذاتي او ببرند.

در مراكز روانشناسي براي استعداديابي كودك چهار ساله چه كاري انجام مي شود؟

بهترين و حرفه‌اي ترين اقدام براي استعداديابي كودك چهار ساله اين است كه به يك مركز روانشناسي معتبر مراجعه كرده و از يك متخصص در اين حوزه كمك بگيريد. روانشناسان باليني كودك از جمله كارشناساني هستند كه در اين زمينه آموزش ديده‌اند و مي‌توانند در كشف استعداد فرزندتان به شما ياري برسانند.

آن‌ها بر اساس آزمون‌هاي هوشي پيشرفته نظير تست وكسلر يا تست هوش گاردنر تلاش مي‌كنند ظرفيت‌هاي ذهني كودك در حوزه‌هاي مختلف را مورد ارزيابي قرار دهند. هوش كلامي، هوش رياضي، تفكر فضايي، هوش موسيقيايي، هوش بدني و جنبشي، هوش درون فردي، برون فردي و طبيعت گرايي از جمله زمينه‌هاي اصلي هستند كه در جريان تست‌ها و مشاهدات باليني بررسي مي‌شوند.

توصيه هايي براي والدين در خصوص استعداديابي كودك چهار ساله

اگر مي خواهيد به استعدادهاي نهفته فرزندتان پي ببريد و توانمندي‌هاي خاص او را كشف كنيد، بايد به برخي توصيه‌هاي روانشناسي توجه نماييد. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترين آن‌ها اشاره كرده‌ايم. براي آشنايي با روش هاي استعداديابي كودكان كليك كنيد.

1- براي بازي با كودك زمان بگذاريد

بازي يكي از مهم‌ترين راه‌هاي برقراري ارتباط با دنياي كودكان است. در جريان بازي مي‌توانيد به علايق فرزندتان پي ببريد و توانايي‌هاي خاص او را كشف كنيد. در نتيجه در طول روز زمان‌هاي خاصي را براي بازي با كودك اختصاص دهيد و در طول اين مدت رفتارهاي او را بيشتر تحت نظر بگيريد.

2- به هيجانات كودك دقت كنيد

اينكه فرزندتان بيشتر از چه موضوعاتي شگفت زده مي‌شود و هيجانات خود را بيش از همه در مواجهه با چه مسائلي ابراز مي‌كند، چراغ راهي براي درك بهتر استعدادهاي اوست. هيجانات نقش مهمي در استعداديابي كودكان چهار ساله دارند. براي مثال برخي بچه‌ها از همان سنين پايين نسبت به برخي بازي‌ها علاقه مندترند و شور و هيجان خاصي براي انجام آن ابراز مي‌كنند. نبايد اين اشتياق را ناديده بگيريد، پس بستري فراهم نماييد تا كودك بتوانند به موضوعات مورد علاقه‌اش بيشتر بپردازد.

3- سرگرمي هاي كودك را بر اساس علايق خود انتخاب نكنيد

يكي از مهم‌ترين پارامترها در شكوفايي استعداد كودكان، هدايت زندگي كودك براي اساس علايق خود اوست. در حقيقت نبايد فكر كنيد آنچه براي شما جذاب است حتما بايد براي فرزندتان هم جالب باشد. ممكن است فرزندتان استعداد و توانمندي‌هاي بسيار متفاوتي با شما داشته باشد. در نتيجه اگر دائما سلائق خود را بر او تحميل كنيد، ممكن است استعدادهاي او سركوب شده و نهفته باقي بمانند.

4- مطالب آموزشي را متناسب با سن كودك ارائه كنيد

كودكان چهار ساله براي درگيري در آموزش‌هاي طولاني مدت آماده نيستند. آن‌ها هنوز نياز دارند كه زمان زيادي را به بازي و كاوش در محيط اختصاص دهند. در نتيجه اگر مي‌خواهيد بعد از استعداديابي كودك چهار ساله مطلبي را به او ياد بدهيد، بهتر است آن را در قالب يك بازي و با محتوايي متناسب با سن كودك ارائه دهيد. خسته كردن كودك براي آموزش مطالب گوناگون منجر به فشار رواني او مي‌شود و به جاي شكوفايي استعدادها نتيجه عكس مي‌دهد.

5- مشورت با يك متخصص را فراموش نكنيد

اگر مي‌خواهيد به طور دقيق در مورد استعدادهاي فرزندتان اطلاعات كسب كنيد، بايد تنها به حدس و گمان‌هاي خود اكتفا نكنيد. در همين راستا بايد اطلاعات خود را در زمينه اجزاي مختلف هوش و استعداد بالا ببريد و از يك روانشناس كودك در اين فرايند كمك بگيريد. روانشناس با ابزارهاي حرفه‌اي نظير تست‌هاي هوش به شما كمك مي‌كند تا به شناخت عميق‌تري در مورد فرزندتان برسيد. براي آشنايي با روش هاي كشف استعداد كودكان كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه استعداديابي كودك چهار ساله مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالات متداول

تست هاي هوش چه كمك به استعداديابي كودكان 4 ساله مي كنند؟

تست هاي هوش نظير تست هوش گاردنر جنبه هاي مختلفي از استعدادهاي ذاتي انسان را مورد سنجش قرار مي‌دهند. در نتيجه استفاده از آن‌ها براي كودك به والدين كمك مي‌كنند تا بدانند بايد فرزند خود را در چه مسيري هدايت كنند.

استعداديابي كودك چهار ساله توسط چه كسي انجام مي شود؟

براي استعداديابي كودك چهار ساله خود بايد به يكي از مراكز معتبر روانشناسي حوزه كودك مراجعه كنيد. مركز ني ني مايند به شما در اين زمينه خدمات كاملا حرفه اي ارائه مي دهد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: استعداديابي كودك چهار ساله | استعداد كودك 4 سال


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۴ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۶:۳۹:۰۸ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

هفته سي و يكم بارداري در كنار تمام شور و اشتياقي كه مادر براي تولد نوزاد دارد، داراي استرس‌ها و نگراني‌هايي نيز مي‌باشد. نگراني از سلامت فرزندي كه در راه است و يا ترس از زايمان، مي‌تواند باعث افزايش استرس‌ها و اضطراب‌هاي مادر شود. به همين دليل توجه به سلامت روان در كنار سلامت جسماني در هفته سي و يكم‌بارداري داراي اهميت است. در ادامه قصد داريم به علائم مادر و جنين در هفته سي و يكم بارداري و اقدامات لازم در اين دوران بپردازيم. براي دريافت مشاوره بارداري كليك كنيد.

منبع: هفته سي و يكم بارداري | هفته 31 ام حاملگي

هفته سي و يكم بارداري

در هفته سي و يكم بارداري جنين با وزن 1400 گرم و قد 40 سانتي متري، اندازه نارگيل است. در‌اين هفته اغلب مادران خواب و خوراك ندارند و شكم به شدت سفت و گرد است. در اين هفته بيش از هفته هاي قبل مي‌چرخد و قادر به چرخاندن سر در تمام جهت است. در‌هفته سي و يكم‌بارداري چربي بدن جنين شكل مي‌گيرد و وزن او افزايش مي‌يابد. جنين روزي چند بار ادرار مي‌كند و تمام حواس 5 گانه اش تشكيل شده است. اما در اين هفته نوزاد ساعت هاي طولاني تري را به خواب فرو مي‌رود و شما با آرامش بيشتري ربرو خواهيد شد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مراحل رشد جنين كليك كنيد.

 

علائم مادر در هفته سي و يكم بارداري

علائم مادر در هفته سي و يكم بارداري تغييرات چنداني ندارد؛ به طوري كه علائم قبلي با شدت بيشتري ادامه پيدا مي‌كنند. البته ممكن است برخي از علائم نيز در اين دوران كاهش پيدا كنند. اغلب مادران در هفته سي و يكم‌بارداري اضطراب بيشتري را نسبت به گذشته احساس مي‌كنند و همين موضوع سبب افزايش نگراني و فشار رواني در آن‌ها مي‌گردد. در ادامه به ديگر علائم مادر در هفته سي و يكم بارداري اشاره كرده‌ايم.

1.تنگي نفس

تنگي نفس با شروع هفته سي‌ام بارداري آغاز مي‌شود و با بزرگ‌تر شدن جنين در هفته سي و يكم بارداري، شدت بيشتري پيدا مي‌كند. دليل اين موضوع اين است كه با افزايش قد و وزن جنين، به ريه‌ها و ديافراگم نيز فشار بيشتري وارد مي‌شود و فرآيند نفس كشيدن به سختي انجام مي‌گردد. البته اين علائم با گذشت زمان و حركت جنين به سمت دهانه رحم كم‌تر مي‌شود. استراحت بيشتر و انجام ورزش‌هاي سبك براي بهبود تنفس در اين دوران موثر است.

2.خشكي و شكننده شدن ناخن‌ها

از ديگر علائم شايع در دوران بارداري تغييرات پوست و ناخن است كه با ورود به هفته سي و يكم بارداري شدت بيشتري پيدا مي‌كند. دليل اصلي اين موضوع به عقيده متخصصان، تغييرات هورموني است.

3.انقباضات رحمي

با ورود به هفته سي و يكم بارداري، زمان باقي مانده تا زايمان نيز كوتاه‌تر مي‌شود. همين موضوع سبب مي‌گردد كه بدن نيز خود را براي زايمان آماده كند. انقباضات رحمي در اين دوران نيز به همين دليل اتفاق مي‌افتد.

انقباضات رحمي در هفته سي و يكم بارداري به صورت كوتاه است و معمولا پس از يك مدت زمان كوتاه از بين مي‌رود. در صورتي كه اين انقباضات را به صورت مكررا و در طولاني مدت تجربه مي‌كنيد؛ براي جلوگيري از زايمان زودرس به پزشك مراجعه نماييد. اهميت اين موضوع در بارداري دوقلو و چند قلو دو چندان مي‌شود.

4. هفته سي و يكم بارداري | ترشح شير

از ديگر علائم هفته سي و يكم بارداري، ترشح شير از پستان‌ها مي‌باشد. اين موضوع طبيعي است و در واقع بدن در حال توليد غذا براي نوزادي است كه قرار است متولد شود.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه سه ماه آخر بارداري كليك كنيد.

5.تكرر ادرار

با ورود به هفته سي و يكم بارداري، جنين بزرگ‌تر مي‌شود و به مثانه نيز فشار بيشتري وارد مي‌كند. همين موضوع سبب ايجاد تكرر ادرار مي‌گردد. با اين حال مادران باردار نبايد ميزان آب مصرفي روزانه خود را كاهش دهند؛ چراكه ممكن است دچار ديگر مشكلات گوارشي همچون يبوست شوند.

6. هفته سي و يكم بارداري | كمر درد

بديهي است وقتي جنين وزن بيشتري مي‌گيرد، فشار بيشتري را به بدن مادر وارد كند. همين موضوع مي‌تواند سبب ايجاد دردهايي در قسمت كمر، باسن و يا پاها شود. انجام تمرينات كششي و يا يوگا در كاهش ميزان اين دردها در هفته سي و يكم بارداري به مادر كمك مي‌كند.

7. ديگر عوارض

هفته سي و يكم بارداري عوارض ديگري به همراه دارد كه عبارتند از.

  • يبوست
  • ورم پا
  • نابينايي موقت
  • تهوع
  • سر درد شديد
  • تاري ديد
  • تورم در صورت
  • گرفتگي عضلات پا
  • سوزش معده
  • تغييرات خلق و خو

تغييرات جنين در هفته سي و يكم بارداري

با ورود به هفته سي و يكم بارداري، به جز استخوان جمجمه جنين كه هنوز نرم است؛ باقي استخوان‌هاي او محكم مي‌شوند. البته لازم است بدانيد كه نرم بودن سر جنين به اين دليل است كه در زمان تولد بتواند به راحتي از كانال زايمان عبور كند.

از ديگر تغييرات جنين طي هفته سي و يكم بارداري، رشد و تكامل مغز او است. همينطور حواس پنچ گانه جنين طي اين هفته كامل مي‌شود و او توانايي‎‌هاي بيشتري را نسبت به گذشته كسب مي‌كند.

در هفته سي و يكم بارداري تقريبا تمامي اعضاي جنين شكل مي‌گيرد و او مي‌تواند چشمانش را باز نگه دارد. قلب او توانايي پمپاژ خون بيشتري را دارد و موهاي سر، مژه‌ها و ابروي او نيز نسبت به قبل ضخيم‌تر و پرپشت‌تر مي‌شوند. در صورتي كه جنين طي هفته سي و يكم بارداري به دنيا بيايد، شانس زيادي براي زنده ماندن دارد؛ اما بايد مراقبت‌هاي پزشكي دريافت كند.

مراقبت‌هاي پزشكي هفته 31 ام بارداري

مادران باردار از هفته سي و يكم بارداري تا هفته سي و چهارم بارداري فرصت دارند، تا براي انجام معاينات بارداري در سه ماهه سوم حاملگي به پزشك مراجعه كنند. طي اين آزمايشات وضعيت عمومي سلامت مادر و جنين بررسي مي‌شود و در صورتي كه علائم و نشانه‌هاي خطرسازي همچون ديابت بارداري، زايمان زودرس و … وجود داشته باشد؛ مشخص مي‌گردد. در اين هفته پزشك به بررسي سلامت مادر و جنين مي‌پردازد. در‌اين جلسات پزشك معاينات لازم زنانه، دهانه رحم و ترشحات را بررسي مي‌كند تا زايمان زودرس را بررسي كند. در هفته سي و يكم بارداري پزشك در رابطه با علائم درد زايمان، روش كنترل دردهاي زايمان و نگراني ها صحبت مي‌كند.

خود مراقبتي طي هفتۀ سي و يكم

خود مراقبتي هاي مادر در هفته سي و يكم بارداري را در ادامه شرح داده ايم.

  • در صورتي كه پاهاي‌تان ورم زيادي كرده است، سعي كنيد از ايستادن به مدت طولاني بپرهيزيد و در مقابل زمان‌هايي از روز پاهاي خود را رو به بالا قرار دهيد. ورزش سبك و روزانه مثل پياده‌روي داشته باشيد و همينطور براي كاهش تورم پاها مي‌توانيد از جوراب و يا جوراب شلواري واريس استفاده كنيد.
  • براي جلوگيري از تكرر ادرار سعي كنيد، كم‌تر از چاي و قهوه مصرف نماييد.
  • در جهت كاهش كمر درد، حركات كششي و تمرينات تقويت عضلات كمر را در برنامه روزانه خود قرار دهيد.
  • براي جلوگيري از ابتلا به مشكلات گوارشي همچون يبوست، سعي كنيد از غذاهاي سرشار از فيبر، ميوه، سبزيجات و مايعات استفاده نماييد.
  • مصرف غذاهاي سنگين، تند، چرب و ادويه دار را به خصوص در وعده شام به حداقل برسانيد؛ تا دچار سوزش معده نشويد.

علائم نيازمند مراجعه به پزشك در هفته سي و يكم

داشتن هر گونه درد شديد در هفته سي و يكم بارداري نيازمند مراجعه به پزشك مي‌باشد تا مادر بتواند از سلامت خود و جنين اطمينان حاصل نمايد.

در ميان تمامي علائمي كه مادر باردار در هفته سي و يكم بارداري تجربه مي‌كند، برخي از علائم مي‌تواند نشانه‌اي خطرناك باشد. بنابراين در صورتي كه هر كدام از علائم زير را مشاهده كرديد، سريعا به پزشك مراجعه نماييد.

  • سردردهاي شديد و مداوم
  • حالت تهوع و استفراغ
  • مشكلات بينايي مثل تاري ديد و يا جرقه زدن چشم
  • درد در قسمت زير دنده‌ها و بالاي شكم
  • ورم كردن ناگهاني صورت، دست‌ و پاها
  • انقباضات رحمي مكرر و طولاني
  • لكه‌بيني يا خونريزي واژينال
  • فشار غيرمعمولي در لگن
  • كمردرد شديد
  • دردهاي كرامپي همانند قاعدگي
  • بيشتر يا رقيق‌تر شدن حجم ترشحات واژن
  • تغيير رنگ در ترشحات واژن

تغذيه مادر در هفته سي و يكم بارداري

در هفته سي و يكم بارداري جنين بايد مقدار زيادي ويتامين، پروتئين، آهن و اسيد فوليك دريافت كند. در اين هفته به دليل اينكه استخوان ها در حال رشد هستند، مصرف كلسيم حائز اهميت است. شير، ماست، پنير، سبزي برگ دار، كلم بروكلي، اسفناج، لوبيا و بادام به ساخت استخوان هاي جنين كمك مي‌كند. در صبحانه از مصرف عسل، شير كم چرب، عدسي و سيب زميني دريغ نكنيد. و در نهايت شام ها را سبك مصرف كنيد. براي كسب اطاعات بيشتر در زمينه تغذيه دوران بارداري كليك كنيد.

كلام آخر

در هفته سي و يكم بارداري پزشك با مادران در رابطه با دردهاي زايمان صحبت مي‌كند تا مادران آمادگي لازم را بدست بياورند. اما برخي از مادران براي زايمان استرس و اضطراب زيادي را تجربه مي‌كنند كه هم براي خود و هم براي نوزاد بسيار مضر و خطرساز است. روانشناسان و مشاورين متخصص در حوزه بارداري به كاهش استرس و كنترل آن كمك مي‌كنند. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه هفته سي و يكم بارداري مي‌توانيد در هر زمان از روز براي مشاوره تلفني با برترين متخصصان در كلينيك تخصصي كودك ني ني مايند از طريق شماره 02191002360 تماس بگيريد.

سوالات متداول

قد و وزن جنين در هفته سي و يكم بارداري تا چه اندازه زياد مي‌شود؟

با ورود به هفته سي و يكم بارداري، قد جنين تا 41 سانتي متر و وزن او تا 1 كيلو نيم افزايش پيدا مي‌كند.

آيا بانوان باردار مي‌توانند در هفته سي و يكم بارداري اقدام به برقراري رابطه جنسي نمايند؟

برقراري رابطه جنسي در هفته سي و يكم بارداري مانعي ندارد و مشكلي را براي جنين ايجاد نمي‌كند. اما از آنجايي كه شكم در اين دوران نسبت به قبل كمي بزرگ‌تر شده است؛ ممكن است داشتن رابطه جنسي كمي سخت به نظر برسد. در صورتي كه شما مي‌توانيد در يك پوزيشن راحت با همسرتان رابطه جنسي داشته باشيد؛ ممنوعيتي در اين كار برايتان وجود ندارد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: هفته سي و يكم بارداري | هفته 31 ام حاملگي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۷:۵۹ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

آموزش راه رفتن به كودك خردسال از سن 11 تا 14 ماهگي امكان پذير است. بايد صبوري كرد و با حوصله روش هاي آموزش ارائه شده مانند: گرفتن لگن، شوت زدن و … را به كودك ياد داد. بهتر است عجله نكنيد، زيرا اصولا كودكان آمادگي خود را براي راه رفتن نشان مي‌دهند. با آموزش‌راه‌رفتن به كودك خردسال از عوارض راه رفتن هاي اشتباه كه سبب پنگوئني‌رفتن، پاهاي پرانتزي و … جلوگيري كنيد.

در ادامه 7 روش آموزش‌راه رفتن به كودك‌خردسال را شرح داده ايم. اما براي اطلاع بيشتر از سن كودك براي راه رفتن و شيوه درست آن بايد از روانشناس و متخصص در حوزه كودك كمك بگيريد. براي دريافت مشاوره تلفني كودك كليك كنيد.

منبع: آموزش راه رفتن به كودك خردسال و نوپا

آموزش راه رفتن به كودك خردسال

آموزش راه رفتن به كودك خردسال براي والديني كه كودكانشان تا سن 14ماهگي راه نرفته است بسيار پر اهميت است. برداشتن قدم اول كودك يكي از مهم ترين و هيجان انگيز ترين اتفاقات براي والدين و هم چنين كودك است. راه رفتن كودك زماني كه با دقت و تمرين صورت نگيرد، تا بزرگسالي به اشتباه راه خواهد رفت.

احتمالا مشاهده كرده ايد كه برخي افراد هنگام راه رفتن پاهاي خو د را كج مي‌گذارند يا به حالت پنگوئني راه مي‌روند. اين افراد در كودكي زمان آغاز راه رفتن، نحوه صحيح را از والدين آموزش نديده اند. براي جلوگيري از اين اتفاق آموزش‌راه رفتن به كودك خردسال را كه در ادامه شرح داده‌ايم، مطالعه كنيد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه تاخير در رشد كودك كليك كنيد.

سن راه رفتن كودك

سن 4 تا 15 ماهگي: در اين سن كودك ياد مي‌گيرد كه چهار دست و پا حركت كند، بنشيند و بلند شود. در اين ماه هاي رشد تمامي حركات ذكر شده بايد انجام شود. در واقع اين مراحل عضلات را براي ايستادن و راه رفتن كودك خردسال آماده مي‌كند. در‌اين ماه بايد مراحل قبلي براي آموزش راه رفتن به كودك خردسال را به خوبي به او ياد دهيد.

  • سن 9 تا 12 ماهگي كودك به مرور توانايي ايستادن دارد. ابتدا براي ايستادن از وسايل ديگر كمك مي‌گيرد و به واسطه مبل، ميز و ديوار مي‌ايستد.
  • سن 11 تا 14 ماهگي كودك اولين قدم را براي راه رفتن به تنهايي بر مي‌دارد.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه مراحل رشد كودك كليك كنيد.

تمريناتي براي آموزش‌راه رفتن به كودك خردسال

ابتداي مقاله گفته شد كه والدين بايد از آموزش راه رفتن به كودك خردسال آگاه باشند. در ادامه روش هاي آموزش‌راه رفتن به كودك‌خردسال را ذكر كرده ايم. در ابتدا توجه كنيد كه نبايد به كودك سخت گرفت يا او را به زور مجبور كرد. اصولا كودكان خود تمايل به راه رفتن را نشان مي‌دهند. براي آموزش نيز ابتدا صبر كنيد و به تدريج توقع راه رفتن كامل كودك را داشته باشيد.

1. آموزش راه رفتن به كودك‌خردسال با نشستن روي چهار پايه

در وهله اول براي آموزش راه رفتن به كودك خردسال، چهار پايه كودك تهيه كنيد. در دوره سني كه كودك توانايي نشستن دارد، او را بر روي چهارپايه كودك قرار دهيد تا بنشيند. چهار پايه بايد بدونه پشتي باشد و والدين پشت به فرزند باشند. حواستان را كامل به كودك جمع كنيد تا در مواقع ضروري به او كمك كنيد.

چهار پايه بايد به اندازه اي باشد كه پاهاي كودك كاملا با زمين در تماس باشد. يا حتي به گونه اي باشد كه پا به زمين فشار وارد كند. عروسك يا وسيله مورد علاقه كودكتان را روي زمين كنار چهار پايه قرار دهيد و از او بخواهيد تا شي را در حالت نشسته بردارد. اين آموزش باعث تقويت عضلات پشت پا و شانه هاي كودك مي‌شود. و به او كمك مي‌كند تا ياد بگيرد بايد وزن خود را بر روي پاها بي‌اندازد.

2. راه رفتن با گرفتن اسباب بازي

دومين روش آموزش راه رفتن به كودك خردسال، كسب اسباب بازي است. والدين در اين تمرين بايد اسباب بازي مورد علاقه كودك را در نزديكي او اما با كمي فاصله به بالا بگيرند و او را تشويق كنند تا با ايستادن اسباب بازي را بگيرد. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه اسباب بازي مناسب كودك كليك كنيد.

3. آموزش‌راه رفتن به كودك خردسال با كمك

يكي از روش هاي آموزش راه رفتن به كودك خردسال، كمك به ايستادن اوست. در اين روش كودك بايد از مبل، ميز و ديوار براي راه رفتن كمك بگيرد و شما دست ديگرش را بگيريد و راه برويد. در اين تمرين كودك را مجبور به جلو و عقب رفتن كنيد. آموزش تمرين گشت زدن مي‌تواند مفيد باشد اما در اجراي اين مرحله عجله نكنيد و تا زماني كه كودك از وسايل براي راه رفتن و ايستادن كمك نگرفت، اقدام نكنيد.

4. راه رفتن با شوت زدن

چهارمين روش آموزش راه رفتن به كودك خردسال، شوت زدن است. در اين روش والدين بايد يك توپ سبك را جلوي پاي كودك قرار دهند و او را تشويق كنند تا با ضربه پا، توپ را به جلو شوت كند. ابتدا خودتان به توپ ضربه بزنيد تا كودك آموزش ببيند. توپ را جلوي هر دو پاي كودك قرار دهيد تا ضربه با دو پا را ياد بگيرد.

5. آموزش‌راه رفتن به كودك خردسال با نشستن

كودكان اصولا زماني كه بلند مي‌شوند، قادر به نشستن نيستند. براي آموزش راه رفتن به كودك خردسال بايد نحوه نشستن را نيز به او آموزش دهيد. براي كودكان اين حركت دشوار است و حتي شايد به گريه ختم شود. اما با صبوري به كودك كمك كنيد تا آرام خم شود و درنهايت بنشيند. براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه نشستن نوزاد كليك كنيد.

6. راه رفتن با گرفتن لگن

ششمين روش آموزش راه رفتن به كودك خردسال، گرفتن لگن است. در اين روش زماني كه كودك نشسته است، دستان او را روي شانه خود قرار دهيد و با قرار دادن دست زير لگن، به او كمك كنيد تا بايستد. سپس او را به راه رفتن تشويق كنيد. در اين روش والدين بايد كم كم عقب بروند و كودك را به سمت جلو هدايت كنند. و به تدريج حمايت خود را براي راه رفتن كودك كم كنند.

7. آموزش‌راه رفتن به كودك خردسال با قرار گرفتن در پشت او

آخرين روش آموزش راه رفتن به كودك خردسال، قرار گيري در پشت او و كمك به راه رفتن است. در اين روش بايد كودك را بلند كنيد و بازوانش را بگيريد. با حركت بازوان كودك به سمت جلو به او كمك خواهيد كرد تا حركت كند.

كلام آخر

آموزش راه رفتن به كودك خردسال تا زماني كه خود كودك آمادگي نداشته باشد غير ممكن است. شما به هيچ وجه توانايي زور گويي به كودكي را نداريد كه توان راه رفتن ندارد. اما اگر از سن راه رفتن كودك گذشت و هيچ علائمي به راه رفتن نشان نداد بايد او را نزد متخصص و روانشناسان كودك ببريد.

روانشناسان با كمك به كودك و والد، نحوه صحيح آموزش راه رفتن را ارائه مي‌دهند. مركز مشاوره ني ني مايند به صورت تلفني و حضوري به شما عزيزان خدمات ارائه مي‌دهد. براي كسب اطلاعات بيشتر روي لينك زير كليك كنيد.

براي دريافت مشاوره در زمينه آموزش راه رفتن به كودك مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

جهت مشاوره تلفني با موبايل و رزرو وقت حضوري

شماره تماس با موبايل : 02191002360

منبع: آموزش راه رفتن به كودك خردسال و نوپا


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۳ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۰۸:۴۳:۰۱ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]

شايد براي‌تان عجيب باشد اما بي توجهي به فرزندان از نمونه‌هاي كودك‌آزاري به‌حساب مي‌آيد. اين بي‌توجهي اغلب از سوي مهم‌ترين افراد زندگي كودك، يعني والدين او مورد اهميت قرار مي‌گيرد و در چنين شرايطي نتيجه بسيار زيان‌آوري بر سلامت جسمي و رواني فرزند مي‌گذارد.

آشنايي با نشانه‌هاي كودكي كه مورد بي‌توجهي قرارگرفته و برخي رفتارهاي والدين كه جزو اين نوع كودك‌آزاري محسوب مي‌شوند، مي‌تواند در شناسايي و كمك به بهبود وضع اين خانواده‌ها كمك شاياني كند. به دليل اهميت بالاي نياز به مورد توجه قرار گرفتن كودكان در هر خانه‌اي شايد لازم باشد، اين مفاهيم در مدارس و ساير مجامع آموزش داده شود. در ادامه توصيف كاملي از اين رفتار و پيامدهاي آن آورده‌ايم. در صورتي كه اين مساله در خانه‌تان وجود دارد، حتما از خدمات مشاوره خانواده استفاده نماييد.

منبع: بي توجهي به فرزندان | علت بي توجه بودن والدين

منظور از بي توجهي به فرزند چيست ؟

يكي از عوامل تهديدكننده سلامت جسمي و رواني كودكان ناشي از بي توجهي و ناديده گرفتن آن‌ها توسط والدين يا سرپرستان‌شان است. اين موضوع يكي از موارد كودك‌آزاري به‌حساب مي‌آيد و مي‌تواند زندگي حال و آينده كودك را به‌شدت تحت تأثير قرار دهد. البته بايد توجه كرد كه بي توجهي به فرزندان با ناديده گرفتن رفتارهاي نامناسب آن‌ها تفاوت دارد.

بي توجهي به فرزند به‌صورت ناتواني والدين يا سرپرست براي فراهم كردن نيازهاي ضروري كودك براي رشد مناسب و به هنجار او تعريف مي‌شود. ازجمله مواردي كه در اين تعريف به آن‌ها اشاره مي‌شود به شرح زير است: بي‌توجهي نسبت به نياز به غذا و خورد و خوراك كودك، تأمين خانه و سرپناه امن، لباس و پوشاك مناسب، تأمين نيازهاي مراقبتي و پزشكي در صورت لزوم و همچنين اهميت دادن به‌ سلامت رواني و روحي كودك. پيشنهاد مي‌شود مقاله والدين سمي را بخوانيد.

نشانه هاي بي توجهي به فرزندان

غالباً معلمان يا همسايه‌ها اولين كساني هستند كه از نشانه‌هاي كودك در اثر اهمال كاري يا بي توجهي پي مي‌برند. لاغر بودن و ضعف جسماني افراطي، بي‌نظم بودن رفت‌وآمد‌هاي كودك به مدرسه و پرسه زدن بي هدف كودك در بيرون خانه ممكن است از نشانه هاي بي توجهي به فرزندان توسط والدين باشد. ازجمله نشانه‌هاي قابل‌ذكر ديگر مي‌توان به موارد زير اشاره كرد:

  • غيبت‌هاي مكرر در مدرسه
  • عدم نظافت شخصي مناسب در كودك
  • عدم حضور كسي در خانه به‌منظور مراقبت از كودك
  • دزديدن و يا درخواست غذا يا پول
  • مصرف مواد مخدر يا الكل
  • عدم پوشيدن لباس‌هاي تميز و متناسب با شرايط آب و هوايي متفاوت
  • عدم رعايت بهداشت مانند سلامت دندان‌ها و ضعيفي چشم

درصورتي‌كه با چنين نشانه‌هايي در كودك به‌طور مكرر مواجه شديد، بهتر است بااطلاع رساني به مسئولين و مددجويان، وظيفه خود را در قبال بهبود وضع كودك انجام دهيد. براي آشنايي با نحوه برخورد با والدين خودشيفته كليك كنيد.

انواع بي توجهي به فرزندان

بي توجهي به فرزندان و كودكان مي‌تواند در جنبه‌هاي مختلفي از زندگي او رخ دهد. ازجمله شايع‌ترين موارد بي‌توجهي به‌طوركلي عبارت‌اند از:

نامناسب بودن نظارت كودك

تنها گذاشتن كودك در خانه توسط سرپرستان؛ درحالي‌كه كودك هنوز به سني نرسيده است كه توانايي مراقبت از خود را داشته باشد. تأمين نكردن نياز به امنيت كودك و بي توجهي به فرزند در شرايط خطرناك و تهديدكننده او.

بي‌توجهي روحي و رواني

قرار داشتن كودك در دعواهاي خانوادگي شديد، پشتيباني نكردن از كودك ازنظر هيجاني و احساسي، فراهم كردن زمينه براي جهت‌گيري كودك به سمت مصرف مواد مخدر.

بي‌توجهي مادي

برآورده نكردن نياز كودك به خوراك، پوشاك، بهداشت، خانه و امنيت. حتي در برخي موارد رها كردن كودك.

بي توجهي به مسائل آموزشي فرزندان

عدم ثبت‌نام كودك در مدرسه، توجه نكردن به نيازهاي آموزشي كودك، ناديده گرفتن و اهميت ندادن به غيبت‌هاي مكرر فرزند از در مدرسه.

بي توجهي به مراقبت‌هاي پزشكي فرزندان

بي‌توجهي به مسائل بهداشتي و مراقبتي كودك، عدم تأمين نيازهاي دارويي و پزشكي كودك در مواقع لزوم يا تأخير در برآورده كردن آن‌ها. در صورتي كه نمي‌خواهيد به هيچ عنوان فرزندتان دچار مشكلات اينچنيني شود، حتما مشاوره كودك دريافت نماييد.

عوارض و عواقب بي توجهي به فرزندان

تأثيرات بي توجهي يا كم‌توجهي به كودك اغلب بسيار عميق و طولاني‌مدت هستند. حتي درصورتي‌كه كودك بتواند از اين شرايط نجات يابد نيز معمولاً به زمان نسبتاً زيادي نياز دارد تا اثراتي كه بي توجهي‌ها روي شخصيت و عادات او داشته، بهبود يابد.

ازجمله مشكلاتي كه ناشي از بي‌توجهي به فرزندان به‌حساب مي‌آيد، به شرح زير است:

  • سوءتغذيه و ضعف جسمي
  • تأثيرات مخرب روي نحوه عملكرد مناسب مغز
  • بروز بيماري‌ها و اختلالات جسمي و رواني مختلف
  • ناتواني كودك در برقراري ارتباطات اجتماعي مناسب
  • عدم اعتمادبه‌نفس يا اعتماد به ديگران
  • خطر خودكشي در نوجواني يا بزرگ‌سالي

رفتارهاي غلط و تأثيرگذار والدين در برخورد با فرزندان

عدم ابراز محبت و عشق به فرزند

براي آنكه شخصيت فرد به‌درستي شكل بگيرد، بايد در كودكي به‌قدر كافي از سوي والدين خود عشق و محبت دريافت كرده باشد. اين نوع بي توجهي به فرزندان آسيب هاي عميقي وارد مي كند. درصورتي‌كه چنين مهمي در تربيت كودك مورد بي‌توجهي قرار گيرد، كودك راه‌هاي ابراز علاقه را هرگز به‌درستي ياد نمي‌گيرد، عزت‌نفس او بسيار شكننده خواهد شد و احتمال بروز برخي مشكلات رواني در وي افزايش مي‌يابد.

برخي والدين سعي مي‌كنند كمبودهاي عاطفي خود را با فرزندانشان رفع كنند. در اين حالت نيازهاي كودك را در نظر نگرفته و محبت و عشقي كه به كودك دارند مشروط به حالت روحي و نوساني خودشان است. چنين مواردي، ضربه‌هاي رواني و شخصيتي بسيار عميقي به كودك وارد مي‌كند.

انتظارات بيش‌ازحد توان كودك

فرزندان همواره تمام تلاش خود را مي‌كنند تا خواسته‌هاي والدين‌شان را برآورده كنند. ازنظر آن‌ها والدين‌شان مهم‌ترين افراد جهان هستند؛ بنابراين درصورتي‌كه پدر و مادر بدون توجه به توان كودك توقعات زياد خود را بر او تحميل كنند، به‌مرور فرزند زير بار آن‌ها خواهد شكست. بي توجهي به فرزندان بيشتر ان ها را تضعيف خواهد كرد.

در هنگام شكست خوردن نيز كودك به‌راحتي افسرده و دلسرد مي‌شود و درنتيجه توانايي لذت بردن از زندگي را به‌تدريج از دست مي‌دهد.

بي‌توجهي به نياز به استقلال فرزند

به‌مرور و با افزايش سن فرزند، نياز او به استقلال و گرفتن برخي تصميمات براي خود بيشتر مي‌شود. درصورتي‌كه اجازه اين كار توسط والدين به كودك داده نشود، قدرت تصميم‌گيري به‌خوبي در او شكل نمي‌گيرد. درنتيجه، در بزرگ‌سالي نيز همواره نيازمند تصميم‌گيري فرد ديگران خواهد بود. بي توجهي به فرزندان نبايد در مقابله با اختيارات او باشد.

براي دريافت مشاوره در زمينه بي توجهي به فرزندان مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني كودك از طريق شماره 02191002360 با برترين متخصصان كلينيك تخصصي ني ني مايند تماس حاصل نماييد.

سوالي داريد؟ با ما تماس بگيريد

تماس با برترين مشاوران از طريق تلفن ثابت در سراسر كشور از 8 صبح الي 12 شب حتي ايام تعطيل

سراسر كشور :9099070354

منبع: بي توجهي به فرزندان | علت بي توجه بودن والدين


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
[ ۲ بهمن ۱۴۰۱ ] [ ۱۲:۱۲:۴۶ ] [ نيني مايند ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ][ ۲ ][ ۳ ][ ۴ ][ ۵ ][ ۶ ][ ۷ ][ ۸ ][ ۹ ][ ۱۰ ][ ۱۱ ][ ۱۲ ][ ۱۳ ][ ۱۴ ][ ۱۵ ][ ۱۶ ][ ۱۷ ][ ۱۸ ][ ۱۹ ][ ۲۰ ][ ۲۱ ][ ۲۲ ][ ۲۳ ][ ۲۴ ][ ۲۵ ][ ۲۶ ][ ۲۷ ][ ۲۸ ][ ۲۹ ][ ۳۰ ][ ۳۱ ][ ۳۲ ][ ۳۳ ][ ۳۴ ][ ۳۵ ][ ۳۶ ][ ۳۷ ][ ۳۸ ][ ۳۹ ][ ۴۰ ][ ۴۱ ][ ۴۲ ][ ۴۳ ][ ۴۴ ][ ۴۵ ][ ۴۶ ][ ۴۷ ][ ۴۸ ][ ۴۹ ][ ۵۰ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : ---
دیروز : ---
افراد آنلاین : ---
همه : ---
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی